- 21 Temmuz 2018
- 466
- 926
- 18
- Konu Sahibi bikahvebana
-
hayvana ya
hayvana yapılmaz ne ya nasıl bir kelime sizin gibiler yüzünden hayvanlar degersiz bir malmış gibi gösteriliyor bunu örnek veremezsin o bayanın canı ne kadara yanarsa hayvanında canı yanar yuh ya
Sizin de yazarken eliniz titriyor dimi benim gibi..Bu adamla çocuk büyütülmez. Eli bu gece kırk yerinden kırılır umarım. Hamile bi kadına bunu yapan hayvan yarın neler yapar.
Sinirlerime hakim olamıyorum böyle okuyunca.
Şuan evinizi bilsem basarım yani o derece
Güzel bir özet olmuş. Hikaye hep aynı nasıl olsa.Ailenin karşı çıktığı adamla evlen, hemen çocuk yap, küfür- şiddet, aileleri olaya dahil etme, barışma, küfür-şiddet, direkt barışma, ikinci çocuk, küfür-şiddet, çocuk...tükenen ömür ve kapanış.
İttirdiğni hanimefendinin atlmamışım dayağa davetiye çıkartmış ama her ne olursa olsun adam şiddete eğilimi var her iki çiftte vazife ve görevlerini bir evlilikte bilmeli kadın kadınlığını erkekte erkekliğini bilmezse o evlilik yıkılmaya müstahakdırşimdi adam igrenc davranmiş tamam da.. sen bir erkegi iterek belaya neden gel diyorsun? karsinda kizgin bir boga var ve sen gidip ittiriyosun. Lutfen sonrada beni dövdü diye aglanma. Bunu kocani hakli cikarmak icin yazmiyorum. Evlilikte her an her istedigini yapabilecegini zanneden her hanima nasihatim olsun. öyle bir dunya yok. adami bu sekilde yola getiremezsin. toplayip eşyani gitmekle burnunu surtemezsin. evlilik yonetimi zeka isidir. politika isidir. her kizdiginda ittirmek bagirismakla asla bir arpa boyu yol aliamazsin.simdi nolacak? karninda bebek..bence sen şu an hamilelik sendromuyla gerginsin. ondan boyle bagirma cagirmalar. Sen kocani al karşina ve olaylarin neden buraya geldigini kendini de ozelestiri yaparak konuş. hamileyim ve öfke kontrolum yok. Fakat sende bana bu sekilde ileriye neden gittin sana cok kirginim de. onunda görüslerini sakince almak gerekli. karninda cocuk varken hemen bosan ne demek yaa!. bazi yollar denenmeli. herkes kendi kusurunu gorup ona gore hareket edebilmeli. Haaa illaa kocam suclu dersen ona hicbirsey olmaz. ailenin yanina gittiginde seni arayip sormaz ise (ki başima gelmistir) asıl kahri karninda bebeginle o zaman yasarsin. Bunlara hazir ve kaldirabilirim dersen esyani topla annene git ancak annende iken asla onun aramasini bekleme. hatta aradiginda sürünmesini saglayacak sekilde sessiz kal. Cocugu aldirmak ve boşanmak diger secenek ancak bu tamamen senin iradende bir durum.Kocanla olmayacagina inancin tam ise evet dogurma bebegi.ama yinede karari sen vermelisin.henüz yasal sınırlar icindesin sanirim.
İttirdiğni hanimefendinin atlmamışım dayağa davetiye çıkartmış ama her ne olursa olsun adam şiddete eğilimi var her iki çiftte vazife ve görevlerini bir evlilikte bilmeli kadın kadınlığını erkekte erkekliğini bilmezse o evlilik yıkılmaya müstahakdır
Haklısın herkes yerini bilse ne şiddet olur ne huzursuzluklara yol açan davranışlaradamin siddete egilimi var evet. Fakat bu adam ittirilmeseydi eger siddet gosterirmiydi? bu kisim onemli. neden onemli? buradan sunu anlayacagiz;kadin adama dokunmadiginda siddet gormüyorsa siddet olayi aileye ugramaz. biri gelip beni ittirse ben bayanken kesinlikle daha agirini beni itekleyene uygularim.Bu bir gercek. Eger adamin iteklenmedende siddete egilimi varsa o iş zor. cik git bosan demek kolay ama ya sonrasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?