• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemedim , neden kısmet gelmez

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
23 yaşındayım 2 beraberliğim oldu şimdiye kadar biri 3 yıl(ilk sevgilim) diğeri 4 ay kadar sürdü.Ama ben ilk birlikteliğimde yaşadığım mutluluğu onda bulmadım hala onla geçirdiğim günleri arıyorum beni onun gibi seven çıkmayacak mutlu olamayacağım biliyorum:50:Offfff

Canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Ben de 4 yıllık ilişkimi bitirdim ve bir zamanlar (son 6 ayı saymazsak) çok mutluydum. Ama onun gibi biri çıkmıycak dersen çıkmaz. Ben bu konuda telkinler vermeye çalışıyorum. Gönlüme göre birinin geleceğini onunla olduğum zamanlardan çok daha fazla mutlu olacağımı falan söylüyorum.

ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...

ahhh ahhh...sorma.31 yaşındayım.çok ilişkim oldu..gayette yakışıklı, mddiyatı iiyi, işi gücü kaliteli kişilerle muhattap oldum.yalnız yaşıorum,tek mücadele ediorum hayatla. artık bi hayat arkadaşım olsun istiyorum.aaynen bende evlenen arkadaşlarımı çok kıskanıorum.yanlış belki,hoş değil ama bu böyle.napiim.olmuyor.ne kadar denesemde olmuyor bir türlü.artık okadar dert olduki, televizyonda bile evlenen ünlülere tahammüledemiorum :D ya

Bende 27 yaşındayım ve evlenemeyenler kervanındayım. 4 yıllık ilişkim var. Halen bir söz yüzüğü dahi takmamış olmamız beni gerçekten çok üzüyor. Tamam şartlar gerçekten istediğimiz gibi değil ama en azından artık önümü görebilmek istiyorum. Parmağımda artık sevdiğim insanın yüzüğünü taşımak istiyorum. Bazen sevgilimin evlenmek istemediğini bile düşündüğüm zamanlar oluyor. Bizden nice sonra ilişkileri başlayan insanlar bile evlendi biz hala bekliyoruz ve bu bekleme daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Daha ne kadar bu böyle devam edecek. Çoğu zaman bu sebeple kendimi eksik ve çok mutsuz hissediyorum. Gururum nedeniyle de evlilikle ilgili hiç birşey söylemiyorum sevgilime. Bir gün evleneceksek eğer benim zorumla olmasın bu. Böyle bir evlilik istemiyorum. 4 yıl bekledim bu gidişle bir kaç yıl daha bekliycem gibi. Tek söyleyebileceğim şu an gerçekten çok mutsuz olduğum...

Bende 27 yaşındayım ve evlenemeyenler kervanındayım. 4 yıllık ilişkim var. Halen bir söz yüzüğü dahi takmamış olmamız beni gerçekten çok üzüyor. Tamam şartlar gerçekten istediğimiz gibi değil ama en azından artık önümü görebilmek istiyorum. Parmağımda artık sevdiğim insanın yüzüğünü taşımak istiyorum. Bazen sevgilimin evlenmek istemediğini bile düşündüğüm zamanlar oluyor. Bizden nice sonra ilişkileri başlayan insanlar bile evlendi biz hala bekliyoruz ve bu bekleme daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Daha ne kadar bu böyle devam edecek. Çoğu zaman bu sebeple kendimi eksik ve çok mutsuz hissediyorum. Gururum nedeniyle de evlilikle ilgili hiç birşey söylemiyorum sevgilime. Bir gün evleneceksek eğer benim zorumla olmasın bu. Böyle bir evlilik istemiyorum. 4 yıl bekledim bu gidişle bir kaç yıl daha bekliycem gibi. Tek söyleyebileceğim şu an gerçekten çok mutsuz olduğum...

arkadaşım..benimde 2 yıllık çoooooook mükemmel giden bi ilişkim vardı.evlilik yaşamış,boşanmış bi oğu vardı.çok iyi anlaşırdık.herkes bilirdi ilişkimizi.arkadaşlarım onu çok sewerdi.bana karşı çok nazikti.hiç kavga gürültü yoktu.derkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen,2 yıl sonra yemeğe gittik ve orda ewlenmiş gelinlikle gelmiş bir grubu gördük.onlara olumsuz yorum yaptı ve konu açıldı.o benim evlenmek istediğimi bilmiyomuş,bende onun bir daha evlenmek istemediğini bilmiyordum.ben ewlilik budalası gibi görünmemek için konuyu 2 yıl açmamıştım,ondan beklemiştim kibbarlık yapıp.ama netice hüsran ve ayrıldık.yanii bence kartları açık oyna derim ben.4 yıl az zaman değil.niyeti yoksa boşa enerjini,zamanını,sewgini harcama....hayat böle,dizilerdeki gibi değil neyazıkkii

Len bundan 2 sene önce kadar bunları söyliycem ve isteyeceğim aklıma gelmezdi. Ama insna bir yaştan sonra gerçekten evlenmek, yuva açmak, yuva kurmak istiyor. Hayatında sevmek sevilmek istiyor. Yani helalinden sevdiğin sevildiğin birisiyle hayatı paylaşmak istiyor. Ben kkde en çok bir derdim var bölümünde taklrım ne yalan söyleyeyim. Sonra kitap, sinema ve hayvanseverler bölümlerine taklıyorum. Ama en çok da burası burda da ders almak için taklrım ama öyle şeyler okuyorum ki bir ara evlilikten soğumuştum ama yine duygularım depreşmeye başladı ve evlenmek istiyorum ulen:52:

Artık aileyle yaşamıyorsunuz, çalışsanız katkıda bulunsanz bile aile sizi ayr evde ve ayrı bir hayatta olmanızı istiyor. Çünkü evdesiniz, onların başındasınız yani başlarına kalmış oluyorsunuz. Tek başına yaşamak ise çok zor, Tek başına hayatı göğüslemek hiç kolay değil. Yanlz yapayanlz. Bekar arkadaşlar git gide azalyor, evlilerin ise kendi hayat gaileleri var yada vakitleri yok. İki cafede oturup, diskoda fink attktan sonra o karanlk eve tek başına giriyorsunuz. Ev arkadaşı hiç bir sevgilinin eşin yerini tutar mı..

Neyse yaa çok takmıyorum vardır bir yerlerde o doğru kişi. Hani bir kızı 100 kişi ister bir kişi alr

Son düzenleme:
Len bundan 2 sene önce kadar bunları söyliycem ve isteyeceğim aklıma gelmezdi. Ama insna bir yaştan sonra gerçekten evlenmek, yuva açmak, yuva kurmak istiyor. Hayatında sevmek sevilmek istiyor. Yani helalinden sevdiğin sevildiğin birisiyle hayatı paylaşmak istiyor. Ben kkde en çok bir derdim var bölümünde taklrım ne yalan söyleyeyim. Sonra kitap, sinema ve hayvanseverler bölümlerine taklıyorum. Ama en çok da burası burda da ders almak için taklrım ama öyle şeyler okuyorum ki bir ara evlilikten soğumuştum ama yine duygularım depreşmeye başladı ve evlenmek istiyorum ulen:52:

Artık aileyle yaşamıyorsunuz, çalışsanız katkıda bulunsanz bile aile sizi ayr evde ve ayrı bir hayatta olmanızı istiyor. Çünkü evdesiniz, onların başındasınız yani başlarına kalmış oluyorsunuz. Tek başına yaşamak ise çok zor, Tek başına hayatı göğüslemek hiç kolay değil. Yanlz yapayanlz. Bekar arkadaşlar git gide azalyor, evlilerin ise kendi hayat gaileleri var yada vakitleri yok. İki cafede oturup, diskoda fink attktan sonra o karanlk eve tek başına giriyorsunuz. Ev arkadaşı hiç bir sevgilinin eşin yerini tutar mı..

Neyse yaa çok takmıyorum vardır bir yerlerde o doğru kişi. Hani bir kızı 100 kişi ister bir kişi alr

aynen senin gibi düşünüyorum bundan 1 sene öncesine kadar evliliği pek düşünmezdim,ama artık herşeyi rayına oturttuktan sonra bide yol arkadaşı istiyor insan,karşıma çıkanlarda hep ne hikmetse evliliğe sıcak bakmayan insanlar oldu,nerde hata yaptığımı hala bulamadım,ama çok isterdim bi yuvam olsun,düğün resimleri görmek bile canımı acıtıyor :43:

sanki ben yazdım bu satırları

evinize gelen giden size uygun birilerini teklif eden, sizinle tanışmak isteyen, ilgisini belli eden birileri vardır mutlaka iyi düşünün.
madem evlenmek niyetiniz var bunu aile ortamlarında sosyal ortamlarda dile getirin belki de hayırlı kısmetleriniz size yaklaşmaya çekiniyorlardır. en önemli kriterlerinizi olmazsa olmazlarınızı belirleyin ve bunlara sahip olan bi aday varsa artık kıldı tüydü detaylara takılmayın en kısa zamanda yuvanızı kurun hayırlı kısmetler dilerim

ben de 28 yaşındayım. henüz evlilik adına hiç bir şey yok. hatta bir ilişkim bile yok. karamsarlığa kapılmak istemiyorum ama insan üzülüyor.
arkadaşlarımın hepsi evli. onların bebek fotoğraflarını görmek beni daha da üzüyor.
evde kalmış muamelesi yapmasalar da kendimi suçlu hissediyorum.

babamı geçen yıl kaybettik. annemle yaşıyorum. ona bir şey olmaz inşallah. en çok bu yüzden evlenmek istiyorum. yalnız kalmak korkutuyor beni. anneme bir şey olursa diye çok korkuyorum.

bir de en çok üzüldüğüm şey babam sürekli evlen kızım, içim rahat etsin derdi. ama olmadı işte.
kısmet bu işler. 15 günde 1 ayda evlenip mutlu olan insanlar da var. hayat mucizelerle dolu.

umarım benim durumumda olan yaşı 25 i geçmiş tüm arkadaşlar kısa zamanda evlenir.

5-6 sene once evlenememekten dert yanan bayanlar tektuktu
simdi ise cok fazla...evlenebilmek buir luks haline gelecek nerdeyse
fakat evlenememenin temelinde yatan erkeklerin artik eskisi gibi kadina deger vermemeleri
bunun sebebi kadinlarin erkeklesmesi, erkeklerin de kadinlasmasi
erkek erkekligini kadin da kadinligini bilmiyor
mesela kadinlar kendilerini agirdan almadiklari icin, bircok erkek eglenilecek kadin diye tabir ettikleri kadinlara cok kolay ulasabiliyorlar...sosyal paylasim siteleri, internet cok kolaylastirdi bu isleri
dolayisiyla ozet olarak artik kadin, erkek icin kutsal bir varlik, bir anne adayi gibi guzel vasiflardan cikarak basitlesti

kadin erkek arasinda guven kalmadi ve yasanan olumsuz iliskiler, atilan kaziklar kadinlarin karamsarlasmasina , bilincaltlarina olumsuzluklarin yerlesmesine sebep oluyor

cozumu nedir peki? allaha teslimiyet icinde olmaliyiz..korkulari, endiseleri bikenara birakip kendinizi teslim edin, onun sizin icin guzel seyleri verecegini, duayi kabul edecegine yurekten inanin...endise ettikce ona guvenmiyorsunuz demektir
bunu basardiginiz zaman cok kisa sure icinde duanizin gerceklestigini goruceksiniz

[ı]ben de 28 yaşındayım ve bi senelik bir birlikteliğim var... Ve hayatımın hiçbir döneminde olmadığı kadar çok istiyorum evlenmeyi, onunla uyuyup onunla uyanmayı, birlikte yemek yemeyi, ondan biçocuğum olmasını istiyorum bu nerdeyse bi ihtiyaç halini aldı ben ki insanları kıskanan biri değilimdir artık evlenenleri gördükçe kıskançlıktan çatlar hale geldim o kadar ki gittiğim düğünler artık beni mutsuz ediyo.. Bunları söylediğim için de çok utanıyorum allah günah yazmasın, allah kimsenin mutluluğunu bozmasın herkesi nazarlardan korusun ama ben de istiyorum bi evim bi yuvam olsun o kadar ki hayatta yapamam dediğim bişeyi yapıp bunu sevgilimle paylaştım.. Ben artık önümü görmek seninle durumumuzu netleştirmek istiyorum dedim kavga ettik beni sıkboğaz etme dedi ve kapandı gitti konu... :(:(:([/ı]

belli bir yaştan sonra insan kendi düzeni olsun eşi olsun artık yanlız yatmasın istiyor anlıyorum sizi bende evleneli 1 seneyi az geçti 25 yaşında evlnedim sayılır girmemiştim henüz 25 e az kalmıştı :)) çok şükür eşim çok iyi anlayışlı evlilik gayet yolunda ve güzel gidiyor.mübarek günlerdeyiz, dua edelim sizin için umarım hayırlı bir kısmet çıkar karşınıza size bu dünyayı ve ahiret hayatını cenette çevirecek niteliklerde biri olsun umarım bu (hayırlı kısmet) arkadaşş :)) unatmayın ki herkesin bu dünyada bir eşi var sadece zamanı bilemeyiz ne zaman çıkar karşınıza ne zaman olur ama var biri sizin eşiniz, bunu unutmayın dualarımızı edelim hayırlı kısmetler versin rabbim bütün bekar kardeşlerimize :16::16::16:

belli bir yaştan sonra insan kendi düzeni olsun eşi olsun artık yanlız yatmasın istiyor anlıyorum sizi bende evleneli 1 seneyi az geçti 25 yaşında evlnedim sayılır girmemiştim henüz 25 e az kalmıştı :)) çok şükür eşim çok iyi anlayışlı evlilik gayet yolunda ve güzel gidiyor.mübarek günlerdeyiz, dua edelim sizin için umarım hayırlı bir kısmet çıkar karşınıza size bu dünyayı ve ahiret hayatını cenette çevirecek niteliklerde biri olsun umarım bu (hayırlı kısmet) arkadaşş :)) unatmayın ki herkesin bu dünyada bir eşi var sadece zamanı bilemeyiz ne zaman çıkar karşınıza ne zaman olur ama var biri sizin eşiniz, bunu unutmayın dualarımızı edelim hayırlı kısmetler versin rabbim bütün bekar kardeşlerimize :16::16::16:

aminn canım hepimizin hakkında hayırlısı önemli olan o

Kızlar belki evli bir kadın olarak benim bunu söylemem doğru değil ama bekarlık sultanlık, gerçekten öyle. 10 aydır evliyim ve düşünün ki 10 ay sonra bunu söyleyebiliyorum... İnsanlar boşa dememiş sultanlık diye... Vallahi sultanlığınızın tadını çıkarın... 25 yaş -28 yaş ne ki... Nasıl evde kalmış oluyorsunuz? Benim ablam 35 yaşında ve daha evlenmedi eşimin ablası 40 yaşında daha evlenmedi. İkisi de evde kaldım diye düşünmüyor, hallerinden memnunlar, sultanlıklarını yaşıyorlar... Amannn hayatınıza karışacak, her hareketinize o karar verecek, sürekli ev işi yapacaksınız, ailesini kendi ailenizden çok göreceksiniz... Hiç evlenmeye can atmayın bence... Şimdiki aklım olsa evlenmezdim :D

Bende 38 yaşındayım ve hala bekarım..allaha şükür bir işim var ama olmayınca kısmet olmuyor..sanırım gelinlik eş çocuk kaderimde yok.düşününce çok kötü oluyorum::(

Canım şükret yaşına.ben 37 yaşım.bekarım.Allah vermedimi olmuyor.Çıkan kısmetlerini önyargısız değerlendir.Sevmek sevilmek herşeye değer.

Bende 38 yaşındayım ve hala bekarım..allaha şükür bir işim var ama olmayınca kısmet olmuyor..sanırım gelinlik eş çocuk kaderimde yok.düşününce çok kötü oluyorum::(

Yelizcim bende 38 oldum sayılır. Bu mesajı ocak ayında yazmıştım sanırım. halen kimse yok. Sanada oluyormu bilmem ama ençok annemle aldığım çehizlerin artık durduğu yerde eskimeye başlaması koyuyor bana..Şimdi sela veriliyor. rabbim herbekara hayırlı bir eş versin. Mübarek cuma günü.

hayırlısı olsun öncelikle...
kısmetin ne zaman geleceği belli olmak ki....
bekarlık en güzeli tabi ama sabırlı ve pozitif ol..
güzel şeyler düşün ki güzel olsun...

kısmet gerçekten
hayırlısı olsun,sevdiğim adamla olsun dıye diye 40 oldum hatta 2013 mayısında 41 olucam,şaka gibi...
hayatımda kımse yok,aday da yok ve evlenebileceğime dair umudum da yok kı bundan 20 sene önce hatta 25 sene önce gelmeye başlayan taliplerimi reddederken hiç sanmazdım böyle olacağını..
ne diyim benım payıma da yalnızlık düşmüş...

Ben hepiniz için dua ediyorum kızlar inşallah hepiniz sizi deliler gibi seven,çalışan,gözü dışarlarda olmayan temiz pak insanları nasip eder AMİN

kısmet gerçekten
hayırlısı olsun,sevdiğim adamla olsun dıye diye 40 oldum hatta 2013 mayısında 41 olucam,şaka gibi...
hayatımda kımse yok,aday da yok ve evlenebileceğime dair umudum da yok kı bundan 20 sene önce hatta 25 sene önce gelmeye başlayan taliplerimi reddederken hiç sanmazdım böyle olacağını..
ne diyim benım payıma da yalnızlık düşmüş...

Yelizcim bende 38 oldum sayılır. Bu mesajı ocak ayında yazmıştım sanırım. halen kimse yok. Sanada oluyormu bilmem ama ençok annemle aldığım çehizlerin artık durduğu yerde eskimeye başlaması koyuyor bana..Şimdi sela veriliyor. rabbim herbekara hayırlı bir eş versin. Mübarek cuma günü.

Hayatta herşey kısmet, kısmetten ötesine geçilmiyor. Bende 29 yaşındayım, bekarım birkaç hafta öncesinde ilişkim bitti.Seve seve, ağlaya ağlaya... Nedense artık hiç sevemezmişim gibi geliyor. Sevmeden de evlenemem ben, mantık evliliği bana göre değil. Evlenmiş olmak için evlenmek midemi bulandırıyor :5:
Lütfen üzülmeyin sizde, belki birgün bu yazdıklarınızı gülerek kucağınızda bebeğinizle okursunuz :48:

Back
X