Evlenemedim...

Ben sanırım biraz gözlerini korkutuyorum. Maaşım yüksek kendi başıma yaşıyorum hani her işini halleden cinstenim ama hayat beni buna zorladı ne yapabilirim ki.

Bence bu dogru. Sizin anlasabileceginiz kisinin ozguveni olmali.
Eger yoksa cekinebilirler, yaklasmazlar. Reddedilmekten de korkarlar.

Gözlemci bir insanimdir.Yaşim kırklarda ve 20 yıllık evliyim.Günümüzde Türk erkekleri şu 3 kriterden aşırı derecede hoşlanıyor söyleyim;
1_ fit ve bakımlı olucak
2_çalışacak ,ekonomik özgürlüğü olucak ya da ailesinin durumu iyi olucak
3_pozitif,gülér yüzlü,işveli cilveli ve sinirlense bile zekasını kullanıp duygularinin esiri olmadan stratejik oynayacak kısaca onların tabiri ile dır dır yapmayacak :)

Bu üç maddeye uyanlar asla boş kalmaz yaşı da pek önemli görmüyorum ekstradan söyleyim.Cünkü erkek etkilendi mi yaş vs önemli değil.Maalesef ki güncel kurallar böyle benim gözlemlerimde.Samimi,içten,oldugu gibi davranan,duygulari ile hareket eden ,bazen kasan ,lafi icinde tutmayip lap lap söyleyen _ki ben de öyleyim_ kadinlardan erkekler uzaklaşıyor.Bir kanalda evlilik koçu ve ilişki uzmanindan da duydum bu sözleri sadece kendi gözlemlerim değil ..Demem o ki zaman size uymuyorsa siz zamana uyacaksiniz...

Gözlemci bir insanimdir.Yaşim kırklarda ve 20 yıllık evliyim.Günümüzde Türk erkekleri şu 3 kriterden aşırı derecede hoşlanıyor söyleyim;
1_ fit ve bakımlı olucak
2_çalışacak ,ekonomik özgürlüğü olucak ya da ailesinin durumu iyi olucak
3_pozitif,gülér yüzlü,işveli cilveli ve sinirlense bile zekasını kullanıp duygularinin esiri olmadan stratejik oynayacak kısaca onların tabiri ile dır dır yapmayacak :)

Bu üç maddeye uyanlar asla boş kalmaz yaşı da pek önemli görmüyorum ekstradan söyleyim.Cünkü erkek etkilendi mi yaş vs önemli değil.Maalesef ki güncel kurallar böyle benim gözlemlerimde.Samimi,içten,oldugu gibi davranan,duygulari ile hareket eden ,bazen kasan ,lafi icinde tutmayip lap lap söyleyen _ki ben de öyleyim_ kadinlardan erkekler uzaklaşıyor.Bir kanalda evlilik koçu ve ilişki uzmanindan da duydum bu sözleri sadece kendi gözlemlerim değil ..Demem o ki zaman size uymuyorsa siz zamana uyacaksiniz...
İlk 2 maddeye uyuyorum. Sanırım üçüncüsünde sıkıntı yaşıyorum. Ben tamamen duygularıyla hareket eden biriyim.

Benim de o kadar yakını yok ama fikir alacak birisini bulabilirim içlerinden diye düşünüyorum. Bana şık giyindiğimi de söylerler aslında çirkin de değilim ama yine yok yine yok.
Ben sanırım biraz gözlerini korkutuyorum. Maaşım yüksek kendi başıma yaşıyorum hani her işini halleden cinstenim ama hayat beni buna zorladı ne yapabilirim ki. Mesela dün kaza yaptım, arayacağım sevgilim veya ailemden biri yok napayım kendi başıma tutanak tuttum, tutmasam napıcam. Off yoruldum vallahi
Ohoo ben tutanak tuttum arabayi cektirttim.sonra tamire goturecegim usta 60 km otede diye gittim yakin bi yerde patlak lastigi degistirdim.kazali araci aldim 60 km ustaya goturdum.hic kimseyi de aramadim.isin ilginci aramak aklima gelmedi bile.simdi sen yazinca lamba yandi bende.ya normali bu olmamali oyle degil mi?biz kadin g8bi degiliz ondan bence.ben mesela gecende beni zor olur aracla gidip donmen diye birakmak isteye kisiye ben baimin caresine bakaeim deyip hayir dedim.birakain iate niye bakiyosun basinin caresine.aonra nuye yalnizim.bu yuzden

Ohoo ben tutanak tuttum arabayi cektirttim.sonra tamire goturecegim usta 60 km otede diye gittim yakin bi yerde patlak lastigi degistirdim.kazali araci aldim 60 km ustaya goturdum.hic kimseyi de aramadim.isin ilginci aramak aklima gelmedi bile.simdi sen yazinca lamba yandi bende.ya normali bu olmamali oyle degil mi?biz kadin g8bi degiliz ondan bence.ben mesela gecende beni zor olur aracla gidip donmen diye birakmak isteye kisiye ben baimin caresine bakaeim deyip hayir dedim.birakain iate niye bakiyosun basinin caresine.aonra nuye yalnizim.bu yuzden
Ya benim yardım isteyecek kimsem yok ki. Mecbur her işimi kendim yapıyorum.

Ya benim yardım isteyecek kimsem yok ki. Mecbur her işimi kendim yapıyorum.
Iste anahtar kelime.su an senin sevgili sorununu cozduk sanirim.benim de.yardim isteyecek kimse yok ki degil.sevgili olmaya aday kisiden yardim istenecek:KK23:acikca degil.mesela istw havalimanina gitmem lazim ama araci nasil birakayim iste valizler de cok agir diye ilgili kisinin yaninda konusulacak.o da birakayom ben diyecek.erkekler yardim ettikleri kisilere sorumluluk duyar.ya super fikir.ben ornek verdim tabi sen baska bir konu da bulabilirsin

Evet ben de kadın gibi olmadığımı hissediyorum ama işte kimimizin hayat şartları böyle yani ne yapabiliriz ki :KK14:
Ama yeri geldi mi nazlanmasını da bilmek lazım. Ben adamını buldum mu bıraktırırım da kendimi her bişeyi de yaptırırım valla.
Temelde bunları erkeğin yapması gerektiğini düşünürsen belki öyle anlarda kendini yakalayıp durumu değiştirebilirsin

Iste anahtar kelime.su an senin sevgili sorununu cozduk sanirim.benim de.yardim isteyecek kimse yok ki degil.sevgili olmaya aday kisiden yardim istenecek:KK23:acikca degil.mesela istw havalimanina gitmem lazim ama araci nasil birakayim iste valizler de cok agir diye ilgili kisinin yaninda konusulacak.o da birakayom ben diyecek.erkekler yardim ettikleri kisilere sorumluluk duyar.ya super fikir.ben ornek verdim tabi sen baska bir konu da bulabilirsin
Valla süper fikirler, böyle olcaz işte kızlar.
Adayım olsayapacağım da aday yok:kahve:

Bunu kasıtlı yapmıyorum ki. Yapım böyle. Değiştirmeye çalışıyorum. Daha çok gülümsemeye çalışıyorum. Ama ne kadar başarabiliyorum bilmiyorum.
Gülümseseniz de olmuyor. Benim için Pozitif enerjili derler 29 yaşımdayım bu zamana kadar kimse çıkmadı karşıma. Olmuyor güzel değilim dikkat çekmiorum. Keşke güzellikle sınanmasaydım. Bir kız için çok ağır bi şey

Benim genel gorusum erkeklerin 30 yasi ustu kadinlari istememesi. 35 yasindayim 2 yil once 30 yasinda birisiyle arkadasin da tavsiyesi ile bulustum gorustum. Gorusmeden once yasimin bir sorun teskil etmedigini soyledi. 3 yas buyuk olunca onceden soyleyeyim dedim. Bulusma benim acimdan olumlu gecmedi. Oncesinde yasi sorun etmeyen adam bulusma sonrasi sen buyuksun benden dedi. Ha ikimiz yanyana gelsek ben ondan rahat 10 yas kucuk gosteriyordum o ayri. Rahat 90 100 kilo saclari epeyce dokulmus kellesmis bakimsiz 30 yerine 40larinda gosteren kisi dedi bunu. Benim acimdan da olumsuz dedim bitti oyle.

Bazen konusmalar geciyor filanca var ama annesi ogluna genc gelin ariyor diyorlar. Sanki öldük 80 yasimiza geldik:)) N'apayim bu kafadakilerin oglunu ya. Beni de mesafeli bulurlar ilk etapta. Ben oyle hemen herkesle samimi olan bir insan degilim. Herkes beni sevsin gibi bir cabam da hic olmadi. Ama herkesle sohbet edebilirim. Cevreme negatif enerji yaydigimi hic dusunmedim. Bu yasima kadar boyleydim neden degismem gerek? Niye hep isveli cilveli mi olmali?

Sadece sunu yazmak istedim gorusme sirasinda olmiyacagini sizin adamdan etkilenmediginizi adam anlamissa
Sizi yasinizdan vurarak rahatlamak istemis olabilir bazen bazi psikolojik davranislari dogru okumak gerekiyor.
Yani aslinda siz ezildiginizi dusunurken adam ezildigini dusunup karsi atak yapmis olabilir :)

Bir kere bunu yapayım dedim. Beni havalimanına bırakır mısın dedim. İşim var dedi 😂 üstelik tamam sevgili değildik ama en yakın arkadaşımdı.

Gülümseseniz de olmuyor. Benim için Pozitif enerjili derler 29 yaşımdayım bu zamana kadar kimse çıkmadı karşıma. Olmuyor güzel değilim dikkat çekmiorum. Keşke güzellikle sınanmasaydım. Bir kız için çok ağır bi şey
Güzellikle de alakası yok gülümserim ve güzel olduğumu söylerler genelde beğenilirim peşimden koşanda olur ama niyetleri sadece yatağa atmak olan cinsler karşıma çıktı. Tamamen nasip kısmet...

Bir kere bunu yapayım dedim. Beni havalimanına bırakır mısın dedim. İşim var dedi 😂 üstelik tamam sevgili değildik ama en yakın arkadaşımdı.
Hayir birakir misin demeyeceksin ama.sen durumu anlatacaksin o teklif edecek.ya gercekten bakimli ve guzel bir kadinsan elbet teklif ederler.resmini ozelden gonderirsen sana yorum yaparim.

Ya toptan guzel olman gerekmiyor ki.yani bakislarin canli olsun dislerin duzgun ve sari olmasin yeterli gulumseyen biriyseniz

Ya toptan guzel olman gerekmiyor ki.yani bakislarin canli olsun dislerin duzgun ve sari olmasin yeterli gulumseyen biriyseniz
Bence bendeki sıkıntı dış görünüş değil. Tüm arkadaşlarım güzel olduğumu söyler, ben de güzel olduğumu düşünüyorum. Bir de bana kalırsa bu işin sırrı zaten güzellik değil. Başka bir şey var yanlış yaptığım. Ama ne var bilmiyorum.

Bence bendeki sıkıntı dış görünüş değil. Tüm arkadaşlarım güzel olduğumu söyler, ben de güzel olduğumu düşünüyorum. Bir de bana kalırsa bu işin sırrı zaten güzellik değil. Başka bir şey var yanlış yaptığım. Ama ne var bilmiyorum.
Dişilik,dişi olmak.ayrica etrafimda bir suru kadina guzelsin diyoruz hepimiz.guker yuz ve dişi olmak arti stratejik davranmak.bunlari yapin bulursunuz

Back
X