• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemedim..

Kardesinizi degil de komsunun oglunu anlatir gibi anlatmissiniz
Sonlara dogru topicte kız arıyor duygusunu yasatarak adrenaline neden olmaniz da cabası.
Evlenmemin yaşı yoktur.
70 inde bile insanlar evleniyor.

Kardesinizi degil de komsunun oglunu anlatir gibi anlatmissiniz
Sonlara dogru topicte kız arıyor duygusunu yasatarak adrenaline neden olmaniz da cabası.
Evlenmemin yaşı yoktur.
70 inde bile insanlar evleniyor.

istemeden oldu herhalde..bende görüşlerden faydalanıyorum..teşekkürler çok...

evet..fotoğraf çeker,bisiklete biner, tenis oynar bir dünya şey ..çok aktif ve sosyal de..ama bir çok arkadaşı olmasına rağmen evlilik daha ciddi birşey..o yüzden razı olması da etmesi de zor..

Kendisi evlenmeye razı zaten hayatına giren insanları mı razı edemiyor?
Hayatına giren insanlarla hayat görüşümü tutmuyor. Şöyle söyliyim Amerikada dil eğitimine gitmiş ama dönmüş annesinin bulduğu 17 yaşındaki kızla evlenen mimar komşumuz var. Tercihi nedense bu şekilde oldu.

Erkek kardeşinin 34-34 arası gösterdiğine mi, ailesinin (?) sorunlarından dolayı evlenememesine mi, şansı var mı diye bize sormanıza mı yoksa konu başlığına mı şaşırsam diye düşünürken beynim eror verdi yeminle :KK57:

Erkek kardeşinin 34-34 arası gösterdiğine mi, ailesinin (?) sorunlarından dolayı evlenememesine mi, şansı var mı diye bize sormanıza mı yoksa konu başlığına mı şaşırsam diye düşünürken beynim eror verdi yeminle :KK57:

teşekkürler yine de..paylaşmak istedim

evlenemediği için bizden yardım istedi..olmamış çevresindekiler ile..anlatması..
Hımm anladım. Çünkü kimse anne babaya bakmak zorunda değil. Zaten kızları dururken geline de düşmez. E bulun o zaman iyi huylu bir kız.azıcık kardeşiniz de nefes alsın kendi düzenini kursun.

Kendisi evlenmeye razı zaten hayatına giren insanları mı razı edemiyor?
Hayatına giren insanlarla hayat görüşümü tutmuyor. Şöyle söyliyim Amerikada dil eğitimine gitmiş ama dönmüş annesinin bulduğu 17 yaşındaki kızla evlenen mimar komşumuz var. Tercihi nedense bu şekilde oldu.

çok fazla aktif ve okumuş biri olmasına rağmen yaşının olgunluğundan çok daha az hayat tecrübesi var. kendi çevresinden de artık bulacağına inanmıyor. çok ısrarcı olmadığını düşünüyorum. ilişki bağlamında da çok tecrübesi olduğunu sanmıyorum.dışarıdan görüldüğünde yakışıklı,okumuş ve kültürlü biri olarak tanınıyor hep...

çok fazla aktif ve okumuş biri olmasına rağmen yaşının olgunluğundan çok daha az hayat tecrübesi var. kendi çevresinden de artık bulacağına inanmıyor. çok ısrarcı olmadığını düşünüyorum. ilişki bağlamında da çok tecrübesi olduğunu sanmıyorum.dışarıdan görüldüğünde yakışıklı,okumuş ve kültürlü biri olarak tanınıyor hep...

Anladım. Sizin çevreniz varsa çok rahat birini bulursunuz bence. Ama tanıştırdıktan sonra iş biraz da onda bitiyor. İlk buluşmayı ayarlamakta sıkıntı yok ama devamını kendi getirecek sonuçta. İlişki tecrübesi olmaması üzücü. Faal de bir insan. Anlayamadım açıkçası.

Evlenemeyen bu bey siz olmayasınız! buradan talip bulmayı mı düşünüyorsunuz, cöpcatanlar vardir yardimci olur diye düşünmüş olabilir misiniz?

Kırkına gelmiş, ilişki tecrübesi olmayan, karşı cinse nasıl yaklaşacağını bilmeyen, hayat tecrübesi de olmayan, muhtemelen biraz asosyal bir adamla hangi kadın neden evlensin? Bu yaşa kadar bazı şeyleri oturtmuş olması gerekirdi ki şu saydıklarım 30 yaş için bile abesken kırktan bahsediyorsunuz.

Siz bulun ona eşten dosttan çok gözü açılmamış bir kızcağız bari.

biz evlenip yıllar önce gittik..o onlarla her daim beraberdi..tabiki yardımcı olduk ama ne kadar elden gelir..

Bunu anlamami beklemeyin lutfen.

Siz yasca daha buyuksunuz,daha erken evden ayrildiniz diye anne-babanizin tum sorumlulugunun kucuk kardese kalmasinin mantigi yok.

Evli olmak neyi degistiriyo bi anlamadim gitti zaten.

Benim kardesim anne-babamla ilgilenmekten kendi hayatina gec kalsa geceleri gozume uyku girmezdi herhalde.

pff elin adamından bahseder gibisiniz..
insan bir abim kelimesi kullanır..
anladık evlenemiyorsunuz da boşuna buraya umut bağlamayın..
çöpçatanlık sitesi değil burası..

Back
X