• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemedim..

60 yaşında bile evleniyorlar kader kısmet birazda Seçici olmamak lazım tabi.

biri ile anlaşamamıştı..diğeri de ailesinin baskısı ile sanırım farklı biri ile evlenmiş..

Anlaşamamıştı çok genel bir cevap, neden anlaşamadı?
Sevgilisine sahip çıkacak, aileyle karşı karşıya gelip ben bu kızı seviyorum diyecek cesareti de olmayan bir adam yani. Hayatındaki kızın başka biriyle evlendirmesine sesi çıkmadı.

evet ben aldım kullanıcı adını hiç bir şey olmadı..hepsi alınmış...biz de 28 üstü düşünüyoruz tabi nasip herşey ...
Valla bu haksızlık.Bayanlar niye o yaşta bir 28 le evlenemiyor.Bence 28 yaşında bir kız da 40 la evlenmemeli.İnsan aynı insan.

Anlaşamamıştı çok genel bir cevap, neden anlaşamadı?
Sevgilisine sahip çıkacak, aileyle karşı karşıya gelip ben bu kızı seviyorum diyecek cesareti de olmayan bir adam yani. Hayatındaki kızın başka biriyle evlendirmesine sesi çıkmadı.

o kişi de evlenememiş..o zaman farklı şehirdelerdi.kız bizi görmeye hataydan gelmişti....aile ile karşıya karşıya gelmek olamaz..ailesi bir dediğini iki etmez..o da onları kırmaz..zaten annesi ile babasına bakıyor senelerdir..

Boş ver evlenip ayrılmasından iyidir daha çok üzülüyo insan iyi biriyse bulur hayırlısı diye dua edin

istanbul bakırköyde oturdum uzun süre ve latin danslarıyla ilgilendim, o bölgede çalışmış dans eğitmenlerinin çoğunu tanıyorum, tanıdık mısınız diye düşündüm :)

değildir muhtemelen diye düşünüyorum...

cevap veren vermeyen, herkese içtenlikle teşekkür ediyorum...

değildir muhtemelen diye düşünüyorum...

eğer tanıdıksa biriyle tanıştıracaktım, neyse :)
eğer dediğiniz gibi kendini geliştirmiş, hobileri olan, meslek sahibi biriyse kolaylıkla doğru insanı bulur diye düşünüyorum, ama sadece size değil arkadaş çevresine de birileriyle tanışmak istediğini söylesin.

o kişi de evlenememiş..o zaman farklı şehirdelerdi.kız bizi görmeye hataydan gelmişti....aile ile karşıya karşıya gelmek olamaz..ailesi bir dediğini iki etmez..o da onları kırmaz..zaten annesi ile babasına bakıyor senelerdir..

Beş kez falan okudum bişey anlamadım.
Neyse ben kaçayım bari.
Umarım evlenebileceğiniz birini bulursunuz. Ama kadınlar konusunda kendinizi geliştirmeye çalışın.

eğer tanıdıksa biriyle tanıştıracaktım, neyse :)
eğer dediğiniz gibi kendini geliştirmiş, hobileri olan, meslek sahibi biriyse kolaylıkla doğru insanı bulur diye düşünüyorum, ama sadece size değil arkadaş çevresine de birileriyle tanışmak istediğini söylesin.
Valla biz bulamadık.Kendisi inşallah bulur.Erkek ne de olsa şansı fazla.

Back
X