• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemedim..

teşekkür ediyorum ben..özellikle yol gösterici cevap yazanlara...

haklısınız .. ama bu çocuk yazar aynı zamanda..dünya görüğü sığ biri değil..çok entellektüel biri..yurtdışı görmüş,tatillere giden..ama kısmet gerçekten de..onun istedikleri olmamış,onu isteyenlerle de farklı problemler çıkmış..reklam falan dendiği için detaya giremiyorum..

kardeşiniz/abiniz bu çocuk..
anneniz babanız annesi babası..
bence siz bu ailenin çok dışında biri olarak hiç karışmayın bu işlere..

olumsuz tarafları, sorumluluğa alışık olmaması, bir de yeterince olgunlaşmamış olması...
benim bildiklerim bunlar...bizim zaten şu ana kadar mesafeli bir ilişkimiz oldu hep...

Vala evde kaldim diyen cok burda, bir arastir derim..

Tabi ama hayatına gire gire iki kadın girmiş o da doğruysa. Ney di o söz, kuzguna yavrusu şahin görünür müydü?
Tabi ama hayatına gire gire iki kadın girmiş o da doğruysa. Ney di o söz, kuzguna yavrusu şahin görünür müydü?
O yaştaki biri için ''saf'' deyince aklımda zeka seviyesi hafif geri, antisosyal biri canlanıyor, ama siz bambaşka bir karakterden bahsediyorsunuz.
Kusura bakmayın kendinizi çok ele veriyorsunuz ilk okuduğumda anlamamıştım, hatta aptal gibi bir konu linkini paylaştım ama siz %100 erkeksiniz.

İnternette eş arayacak kadar çaresiz olmamalı bir insan.

nasıl da yargılıyorsunuz anlamıyorum..o kadar da değil artık..kimse internetten eş aramıyor.bildiğim kadarıyla tanıttım..sorduğum soru şansı var mı..? kaç yaş aralığı makbuldür..bu kadar..e pes yani..

nasıl da yargılıyorsunuz anlamıyorum..o kadar da değil artık..kimse internetten eş aramıyor.bildiğim kadarıyla tanıttım..sorduğum soru şansı var mı..? kaç yaş aralığı makbuldür..bu kadar..e pes yani..

Abi kızma lütfen yargılamıyoruz ama bu şekilde bulamazsın. Yanlış bir yol seçmişsin kendine

İnsanın kardeşi için "bildiğim kadarıyla tanıttım" demesi... çok tuhaf değil mi?

işte onu diyorum tanımıyorsunuz bile karışmayın annesi babası bulsun.. makbul yaş aralığına da onlar karar versin..

erkek kardeşim 40 yaşında..üniversite mezunu,maddi durumu çok iyi. en fazla 34 34 gösteriyor..hoş olgunluğu da o yaşta... ama ailesinin sağlık sorunlarından,annesine babasına bakmaktan , aradığı gibi birisi çıkmamasından dolayı evlenemedi.

evlenmeyi çok istiyor..biz de ona görücü usulü ile birilerini bulmaya çabalıyoruz..

sizce şansı varmıdır..? evlenmesi için hangi yaş aralığı makbuldür..? çok teşekkürler..
Iyi bir isi varsa yasi 50 de olsa evlenir.30 yas makbuldur. Daha kucugude olmaz

Annesine babasina bakmaktan deyince....
Bilemiyorum.
Bana nedense gercekligi olmayan bir üye gibi geldiniz.

Evlenir tabiki küçük gösteriyorsa karşısındaki ile yaş farkı az olsa daha iyi ama yok 20-30 yaş arası kız istiyosa o biraz sıkıntı olabilir. Ben istemezdim şahsen benim için yaş aralığı Bekar ya da Evlenmiş boşanmış tekrar bi hayat kurmak isteyen bir sürü bayan var niye olmasın ki

Yaş ilerledikçe zor be tatlım...
Bir kere insan alışıyor yanlız yaşamaya, evlenince de kolay adapte olunamıyor. Kardeşin istese şimdiye bulurdu diye düşünüyorum. Evde oturup 7/24 hasta bakmadı ya...
Üniv. Hayatı olmuş, yıllardır çalışıyor. Mutlaka vardır çevresinde, açsın gözlerini... Fazla da seçici olmasın.
ALLAH denk getirsin ne diyeyim... Sevgiler...

Back
X