- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
İnstagram'da gördüğünüz hiçbir şeye inanmayın,ne kadar geç evlenirseniz o kadar iyi.Böyle eşleriyle arkadaşlarımın fotoğraflarını görünce Instagram’da falan çok üzülüyorum benimde keşke böyle eşim olsaydı diyorum sanırım bu hayatta böyle benim bir eşim olmayacak hiçbir zaman yalnız kalacağım
Evinizi kurmak için evlenmeyi beklemeyin.Hayatınızı evliliğe indeksleyip ,isteklerinizi ertelemeyin.Siz yaşayın olursa olur olmazsa olmaz.Akışta kalın.Arkadaşlar bilmiyorum dert mi ama çok kafama takıyorum 30 yaşındayım evlenmek istiyorum cok ve herkes evlendi çevremde benden küçükler de dahil olmak üzere eski konuştuklarım bile evlendi ben hala bekarım ve annem çok baskı yapıyor ben de artık ailemi yuvamı kurmak istiyorum ama kimle görüştüysem olmadı hiç evlenemeyecekmişim gibi düşünüyorum artık böyle tek başıma yaşayacakmış gibi planlar yapmaya başladım evlatlık alırım falan diye düşünüyorumbenim gibi hisseden var mı arkadaşlarım 23 yaşındaki kızlar bile evli ben hala aile evindeyim ve çok zor artık bu aile evinde yaşamakta bir süre sonra hiçbir kaldıramıyorum hiçbir laflarını hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor 30 yaşındayım çok mu geç kaldım sizce
Şöyle inanmayın:Birgün misafir geldi,Yanında gelini vardı.Ve şehirler arası eski komşu da vardı.Aradan zaman geçti şehirlerarası eski komşu olanın kızı:E abla seni istemeye gelmişler ölemi demez mi:).Ne alaka ya?İnstagram'da gördüğünüz hiçbir şeye inanmayın,ne kadar geç evlenirseniz o kadar iyi.
Valla o işler el yüz düzgünlüğü ile işle maaşla olmuyor. Şekil a BurhanElim yüzümde düzgün gayet işim var ailem iyi ama bir türlü olmuyor kimle görüştüysem herkes evlendi benimle görüşenlerin hepsinin kısmetini açtım ben yalnızım ama yine de
Kuzum hiç beklemediğin anda oluyor inanki
Bu doğru ama ya. :))Kuzum hiç beklemediğin anda oluyor inanki
23unde kızını kocaya verenin aklına babanın beynine s....cyim.. Ben 25imde evlendim ulan hangi beyinle diyorum cahil cesareti diyorum falanArkadaşlar bilmiyorum dert mi ama çok kafama takıyorum 30 yaşındayım evlenmek istiyorum cok ve herkes evlendi çevremde benden küçükler de dahil olmak üzere eski konuştuklarım bile evlendi ben hala bekarım ve annem çok baskı yapıyor ben de artık ailemi yuvamı kurmak istiyorum ama kimle görüştüysem olmadı hiç evlenemeyecekmişim gibi düşünüyorum artık böyle tek başıma yaşayacakmış gibi planlar yapmaya başladım evlatlık alırım falan diye düşünüyorumbenim gibi hisseden var mı arkadaşlarım 23 yaşındaki kızlar bile evli ben hala aile evindeyim ve çok zor artık bu aile evinde yaşamakta bir süre sonra hiçbir kaldıramıyorum hiçbir laflarını hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor 30 yaşındayım çok mu geç kaldım sizce
Geç olsun güzel olsun. Her evlenen mutlu mu saniyorsun hele de küçük yaşta evlenenler. Bence yeteri olgunluga ve doyuma ulaşınca evlenmek daha güzel. Gönlünce gez dolaş eğlen yeni şeyler keşfet belki yol arkadaşın yoldadır.Arkadaşlar bilmiyorum dert mi ama çok kafama takıyorum 30 yaşındayım evlenmek istiyorum cok ve herkes evlendi çevremde benden küçükler de dahil olmak üzere eski konuştuklarım bile evlendi ben hala bekarım ve annem çok baskı yapıyor ben de artık ailemi yuvamı kurmak istiyorum ama kimle görüştüysem olmadı hiç evlenemeyecekmişim gibi düşünüyorum artık böyle tek başıma yaşayacakmış gibi planlar yapmaya başladım evlatlık alırım falan diye düşünüyorumbenim gibi hisseden var mı arkadaşlarım 23 yaşındaki kızlar bile evli ben hala aile evindeyim ve çok zor artık bu aile evinde yaşamakta bir süre sonra hiçbir kaldıramıyorum hiçbir laflarını hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor 30 yaşındayım çok mu geç kaldım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?