Evlenemedim🥲

Benim 20li yaşlarda arkadaşlarım hep evlendi 30 lu yaşlarda boşandı

Erken evlenmek bi meziyet değil, evlendim ömür boyu devam diye bir şey de yok artık

Her yaşta evlenip her yaşta ayrılabiliyor artık insanlar

O yüzden hayırlısını isteyin belki seninki geç olacak ama ömürlük olacak bilemezsin

İnstagram'da gördüğünüz hiçbir şeye inanmayın,ne kadar geç evlenirseniz o kadar iyi.

Evinizi kurmak için evlenmeyi beklemeyin.Hayatınızı evliliğe indeksleyip ,isteklerinizi ertelemeyin.Siz yaşayın olursa olur olmazsa olmaz.Akışta kalın.

İnstagram'da gördüğünüz hiçbir şeye inanmayın,ne kadar geç evlenirseniz o kadar iyi.
Şöyle inanmayın:Birgün misafir geldi,Yanında gelini vardı.Ve şehirler arası eski komşu da vardı.Aradan zaman geçti şehirlerarası eski komşu olanın kızı:E abla seni istemeye gelmişler ölemi demez mi:).Ne alaka ya?

Son düzenleme:
Elim yüzümde düzgün gayet işim var ailem iyi ama bir türlü olmuyor kimle görüştüysem herkes evlendi benimle görüşenlerin hepsinin kısmetini açtım ben yalnızım ama yine de
Valla o işler el yüz düzgünlüğü ile işle maaşla olmuyor. Şekil a Burhan Evlenemedim diye acele karar verirsen yanlış yaparsın. Sosyal ortamlara karış. İnsanları tanı. Kimseye oturduğu yerden eş gelmiyor.

Ben evlenmeyi hiç düşünmüyordum, gerçekten şahane bir hayatım vardı. Sonra eşim resmen ayağıma dolaştı. Sizden büyüktüm ayrıca.

Diyeceğim o ki, yaşam planınızdan şahıs mutlaka gelir sizi bulur ama lütfen bu enerjiye sıkı sıkı yapışmayın, rahat olun ve kendinize yatırım yapın.

Not. Evlilik dışardan başka içeriden başka görünür. Bunu da bir yere not alın

Otuz yaş oldu hala evlenemedim muhabbetlerinin hayattaki en büyük başarısı muhtemelen başarısız evlilikleri olan insanların "Sen hala evlenemedin mi?" darlamaları sonucu gündeminize musallallat olduğunu düşünüyorum.

Yüreğı geniş, adaletli, kıymet bilen, içide dışı gibi insan bir ademoğlu bulasınız.

Birçokları gibi "Çok ince eleyip sık dokuma." gibi tavsiyeler de verilebilir ancak size bu siteden sadece "Geç olsun güç olmasın" çıkar.

Biz eşimle evlenmeden önce aynı evde yaşadık yıllarca. Konuştuk çocuk istiyor muyuz diye. İstediğimize karar verince evlenmeye karar verdik. Başkalarına aşırı mantıksız gelebilir ama çocuk istemeseydik evlenmez aynı evde yaşamaya devam ederdik. Bence evliliğin tek mantıklı yanı çocuk yoksa benlik bişey değil. Kaynana kayınpeder aileler karışıyor falan. Ayrıca ben de 30 yaşındayım yaşıtım olan ve evlenmeyen hatta bizden büyük olup evlenmeyen tonla arkadaşım var. Ayrıca herkesi potansiyel koca adayı olarak hayatına alma kafa yapın uyuyorsa çok eğlenebildiğin seni mutlu eden insan denk gelir ve mutlu olursan zaten evliliğe gider o ilişki. Ayrıca olmazsa da olmaz boşver. Mesela benim kuzenim 24 yaşında evlendi 2 sene sonra boşandı. 1 sene sonra nişanlandı sonra nişan attı. Bi kaç sene sonra yine nişanlandı ayrıldı. Sonra yine evlendi 1.5 sene sonra ayrıldı. Evlenmek değil olay sürdürebileceğin insan. O kişi de öyle arayarak bulunmaz denk gelir ya da gelmez.

23unde kızını kocaya verenin aklına babanın beynine s....cyim.. Ben 25imde evlendim ulan hangi beyinle diyorum cahil cesareti diyorum falan benimkiler küçüksün dedi bekletmeye çalıştı ama eşim acele etti çok.. neyse bence 30 cok ideal bir yas efkarlandım be

Geç olsun güzel olsun. Her evlenen mutlu mu saniyorsun hele de küçük yaşta evlenenler. Bence yeteri olgunluga ve doyuma ulaşınca evlenmek daha güzel. Gönlünce gez dolaş eğlen yeni şeyler keşfet belki yol arkadaşın yoldadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…