- 11 Şubat 2023
- 10.976
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.659
- 528
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Umarim dalga geçiyorsundurYoutuba evrim balıkçı ruh eşi yaz onu 21 gün uygula
Sonra ne oldu :)Ayy ayy aynılarını yaşadım hissettim evlatlık planına kadar yaptım sonra olumlama olayını öğrendim çift olmayı içeren figürler aldım evime her şeyi çift çift aldım ve sürekli zihnimde imgeleme yaptım tavsiye ederim
olmayanlar neden olmadıElim yüzümde düzgün gayet işim var ailem iyi ama bir türlü olmuyor kimle görüştüysem herkes evlendi benimle görüşenlerin hepsinin kısmetini açtım ben yalnızım ama yine de
Kuzum hiç beklemediğin anda oluyor inanki
Gerçekten de öyle.ama yine de çok zor.ben atanmadan önce sonuçlara bile bakmamıştım nasıl olsa olmuyor diye.bir arkadaşın durumunda gördüm de baktım.parayı bile yatırmayacaktım ama annemin ısrarı üzerine yatırdim.ama zor işte.aslında sıfır beklentiyle yaşamak lâzım ama bu sefer de kendine değer verme sorunları oluşuyor.hiçbir şeye hakkın olmadığını düşünmeye başlıyorsun.vesselam başka insanlara bağlı olmak zordur her konuda.ne diyeyim kadın erkek ilişkileri olsa dert olmasa dert.Bu doğru ama ya. :))
İnsan bazen bir şeyi çok isteyince asla olmuyor. Ne zaman onu akışına bırakıyor, umudu kesiyor. Tam o anda oluyor.
Aynen canım 20 yaşında evlendim 31 de boşandım. Bence konu sahibi için çok ideal bir yaş.Bu zamanda 20 yaşında evlenenlerin 10 sene sonra evli kalacağını düşünmüyorum.
Elim yüzümde düzgün gayet işim var ailem iyi ama bir türlü olmuyor kimle görüştüysem herkes evlendi benimle görüşenlerin hepsinin kısmetini açtım ben yalnızım ama yine de
22 de evlendim 30 da boşandim o yaşlarda alınan kararlar sağlıklı olmuyor çocuklar için ite kaka 8 yıl sürdürülüp artık pes edipmis bir evlilik haa fotolarimiz da vardı yani onlar bi kıstas değilBöyle eşleriyle arkadaşlarımın fotoğraflarını görünce Instagram’da falan çok üzülüyorum benimde keşke böyle eşim olsaydı diyorum sanırım bu hayatta böyle benim bir eşim olmayacak hiçbir zaman yalnız kalacağım
Olumlamayla ilgili bilgi verirmisiniz evlilik konusunde degil hayatın geneli için ilgimi ceken bır konu ızleyecegım video tavsiyenız varmı cunku bende inanıyorum olumlamanın gucuneAyy ayy aynılarını yaşadım hissettim evlatlık planına kadar yaptım sonra olumlama olayını öğrendim çift olmayı içeren figürler aldım evime her şeyi çift çift aldım ve sürekli zihnimde imgeleme yaptım tavsiye ederim
kesinlikle fal gibi bir şey lütfen böyle şeyler bel bağlamayınOlumlamayla ilgili bilgi verirmisiniz evlilik konusunde degil hayatın geneli için ilgimi ceken bır konu ızleyecegım video tavsiyenız varmı cunku bende inanıyorum olumlamanın gucune
Ben de aynı durumdayım artık ümidim de kalmadı benden yaşça küçükler çocuk sahibi oldu benim karşıma düzgün kimse çıkmıyor. Eski sevgililerim ya evlendi yada ciddi ilişkileri var. Ailem de üzülüyorlar eskiden saçma buluyordum illaki evlenmek zorunda mıyım diye ama artık yalnızlıktan sıkıldımArkadaşlar bilmiyorum dert mi ama çok kafama takıyorum 30 yaşındayım evlenmek istiyorum cok ve herkes evlendi çevremde benden küçükler de dahil olmak üzere eski konuştuklarım bile evlendi ben hala bekarım ve annem çok baskı yapıyor ben de artık ailemi yuvamı kurmak istiyorum ama kimle görüştüysem olmadı hiç evlenemeyecekmişim gibi düşünüyorum artık böyle tek başıma yaşayacakmış gibi planlar yapmaya başladım evlatlık alırım falan diye düşünüyorumbenim gibi hisseden var mı arkadaşlarım 23 yaşındaki kızlar bile evli ben hala aile evindeyim ve çok zor artık bu aile evinde yaşamakta bir süre sonra hiçbir kaldıramıyorum hiçbir laflarını hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor 30 yaşındayım çok mu geç kaldım sizce
Benim sayım 6 :) çok seviyorum insanları tanıştırmayi vs . Ama işte erkekler gittikçe sorunlu olmaya başladı. Cok isteyenler bile buluşma aşamasında gözleri korkup vaGectiler artık bulasmiyorum.Evlenmek isteyen herkesi evlendirmek istiyorum hatta ileride bununla ilgili iş bile kuracağım artık-bu arada yaklaşık 4 çift evlendirdim- Ama aranız kötü olduğunda senin yüzünden diye gelmeyin yanıma baştan söyleyeyim. Şaka bi' yana o kadar uğraşmama, aktif olamama rağmen kendim hiç bulamıyorum diyorsanız da güvendiğiniz birkaç tanıdığınıza, arkadaşınıza evlenmek istediğinizi söylerseniz onlar da birilerini önerir diye düşünüyorum.
Mesela ben hiç ama hiç evlenmek istemiyorum ama buna rağmen çevremdekiler sürekli bana birini bulmaya çalışıyor. Annemler her ay şöyle biri var ne olur tanış diyor, durumumu en iyi bilen arkadaşlarım bile birilerini buluyor. Hatta en son iş yerinde farklı birimdeki bir müdür kayınbiraderi ile tanışıp evlenmem için uğraşıyordu. Yani çevrenize de bir çıtlatsanız iyi olur severler böyle şeyleri.
Bende de erkekler mis kızlar tuhaf. Kendilerini baya dev aynasında görüyorlar ya da erkekleri oyalıyorlar. Önceden sormazdım ne konuştunuz ne yaptınız diye ama artık soruyorum hatta son tanıştırdığım 2 çifti de ben ayırdım kimse benim arkadaşlarımı egolarını tatmin etmek için kullanamaz. Hatırlayınca tekrar sinirlendimBenim sayım 6 :) çok seviyorum insanları tanıştırmayi vs . Ama işte erkekler gittikçe sorunlu olmaya başladı. Cok isteyenler bile buluşma aşamasında gözleri korkup vaGectiler artık bulasmiyorum.
Senin erkeklerle benim kızları birleştirelim ahhaha :))Bende de erkekler mis kızlar tuhaf. Kendilerini baya dev aynasında görüyorlar ya da erkekleri oyalıyorlar. Önceden sormazdım ne konuştunuz ne yaptınız diye ama artık soruyorum hatta son tanıştırdığım 2 çifti de ben ayırdım kimse benim arkadaşlarımı egolarını tatmin etmek için kullanamaz. Hatırlayınca tekrar sinirlendim
Çevremde de ciddi ilişkisi olsun isteyen evlenmek isteyen o kadar çok erkek var ki valla üzülüyorum bulamıyorum diye. Neymiş bir tanesinin boyu kısaymış diğerinin ailesi yokmuş yok efendim 30'una gelmiş nasıl arabası olmazmış. Bunları diyenler de arkadaşım ama kendilerinin de hiçbir şeyi yok ki.
Neyse ben bu konuda biraz doluyum o nedenle erkekleri tutuyor gibi oluyorum devam etmeyeyim yazıma.
Benim çevre hiç öyle değil valla.hep kendi kuyruğumu kendim kestim.bazı çevrelerde esamesi bile okunmuyor.sen de istemiyorsun ya hepsi sana geliyor.bu işler böyle.Evlenmek isteyen herkesi evlendirmek istiyorum hatta ileride bununla ilgili iş bile kuracağım artık-bu arada yaklaşık 4 çift evlendirdim- Ama aranız kötü olduğunda senin yüzünden diye gelmeyin yanıma baştan söyleyeyim. Şaka bi' yana o kadar uğraşmama, aktif olamama rağmen kendim hiç bulamıyorum diyorsanız da güvendiğiniz birkaç tanıdığınıza, arkadaşınıza evlenmek istediğinizi söylerseniz onlar da birilerini önerir diye düşünüyorum.
Mesela ben hiç ama hiç evlenmek istemiyorum ama buna rağmen çevremdekiler sürekli bana birini bulmaya çalışıyor. Annemler her ay şöyle biri var ne olur tanış diyor, durumumu en iyi bilen arkadaşlarım bile birilerini buluyor. Hatta en son iş yerinde farklı birimdeki bir müdür kayınbiraderi ile tanışıp evlenmem için uğraşıyordu. Yani çevrenize de bir çıtlatsanız iyi olur severler böyle şeyleri.
Sevgili de yapamıyor belli ki dertlendiğine göre.Sevgili yap gez toz ne evliliği kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?