Her sey gezmek mi ? 30 yasina kadar sizinde karsiniza kimse cikmasa bunalima girersiniz.Sadece sevilmek deger gormek istiyor.Cik bu moddan da gez. Evlenince bekarligi yeterince arayacaksin..
evlensem bekarlığı arıyacağımı sanmam.yeterince süre bekar kaldım zatenCik bu moddan da gez. Evlenince bekarligi yeterince arayacaksin..
inşallah çıkar.insan zamanla kaderinde kimse olmadığını düşünüyorUmarım tez vakitte karşınıza çok iyi biri çıkar.
insan mutlu bir yuva istiyor.arkadaşlarım ve çevrem hep evlendi. bekar yokAman evlenip napcan çoluk çocuk pinekleyeceksin evde kafa rahat en azından boşver:)
İnsan kaderini bilemiyor ki böyle düşünsün. Herkesin bir kısmeti vardır muhakkak. Öyle düşünmeyin çevre edinin.inşallah çıkar.insan zamanla kaderinde kimse olmadığını düşünüyor
herkesin bir kısmeti vardır. merak etme evlenirsin ama evlenmek de cok matah birşey degil.insan bir süre sonra yalnızlığa alışıyor.ama insan yinede kendisini seven birini istiyor.evlenmek bir yuvası olsun istiyor.yaşım 30 a az kaldı.ve bu yaşıma kadar görücü usulü gelen olmadı.aşık olup sevgili olmak isteyen de olmadı.artık evleneceğime inanmıyorum.ama yine de ümitleniyorum işte.çoğu zaman da ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor.belki de kaderimde kimse yoktur.
benimde imtihanım yalnızlık sanırımEvlenmek kısmet işi hiç ummadığın anda çıkar karşına...
Katılıyorummherkesin bir kısmeti vardır. merak etme evlenirsin ama evlenmek de cok matah birşey degil.
sadece bu yaştan sonra evlenmek için degil geercekten iyi bir insanla iyi bir evlilik yapascaksan evlen.
hep dua ediyorum sabrediyorumÇağımızın hastalığı sanırsam evlenememe ya da doğru Kişiyi bulamamak ... Ne diyebilirim ki üzme kendini ve çok dua et
iyide ne sevgilim oldu nede görücü gelen oldu.bir insana hiç mi kimse bakmaz.öz güvenimi malesef kaybettimİnsan kaderini bilemiyor ki böyle düşünsün. Herkesin bir kısmeti vardır muhakkak. Öyle düşünmeyin çevre edinin.
iyide ne sevgilim oldu nede görücü gelen oldu.bir insana hiç mi kimse bakmaz.öz güvenimi malesef kaybettimİnsan kaderini bilemiyor ki böyle düşünsün. Herkesin bir kısmeti vardır muhakkak. Öyle düşünmeyin çevre edinin.
evleneyim her şeye razıyım.hiç aşkı yaşayamadan ölmek istememherkesin bir kısmeti vardır. merak etme evlenirsin ama evlenmek de cok matah birşey degil.
sadece bu yaştan sonra evlenmek için degil geercekten iyi bir insanla iyi bir evlilik yapascaksan evlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?