Çok mantıksız düşünüyorsunuz. Her şeye razıyım demek çok ağır. Allah hayırlısını versin demek gerekiyor.evleneyim her şeye razıyım.hiç aşkı yaşayamadan ölmek istemem
le düşünerek bekledim.ama hiç sevgilim olmadı.görücü gelen bile olmadı.insan kendini kötü hissediyorBu kadar takılma gez toz sosyalleş hava al başka şeylere yönel varsa nasibinde gelir seni bulur ... Allah iyilerle karşılaştırsn
sizin adınıza sevindim ama ben bu kadar şanslı olcağımı sanmıyorum.daha bir kez bile bir erkekten iltifat almadım.demekki çirkinim diye üzülüyorum29 da evlendim. Daha da evlenmeye niyetim yoktu valla. Çok kararlıydim. Ne güzel çalışıyordum, istediğim gibi ve istedigimle geziyordum. Evlenmek hiç planlarimda yoktu. Bi anlık bi gaflet işte kandırıldım eşim tarafından. Herkes şok!
Böyle şeyler beklenmedik anlarda oluyor inan bana.. hayat bu, ben buraya ne zaman geldim dedittiriyo
ALLAH a çk dua ettim.hayırlı olmasa bile evlenmek istiyorum.bir yuvam olsun istiyorum.bnm ne suçum var anlamıyorum.herkesin kısmeti varda bnm niye yok diye üzülüyorumÇok mantıksız düşünüyorsunuz. Her şeye razıyım demek çok ağır. Allah hayırlısını versin demek gerekiyor.
he ilk böyle söylenir sonra buraya gelip amanın kardeşler yardım edinle devam eder.evleneyim her şeye razıyım.hiç aşkı yaşayamadan ölmek istemem
Hayırlı olmasa bile mi? Mesela evlendiğinizde 1 sene sonra eşiniz vefat etse bir de üstüne çocuğunuz olsa bile mi? Eşiniz sizi her gün dövse, aldatsa bile mi? Suratınıza bakmasa her gün hakaret etse bile mi? İçse kumar oynasa sizi borç batağına batırıp çekip gitse bile mi?ALLAH a çk dua ettim.hayırlı olmasa bile evlenmek istiyorum.bir yuvam olsun istiyorum.bnm ne suçum var anlamıyorum.herkesin kısmeti varda bnm niye yok diye üzülüyorum
İstemsizce güldüm kusura bakma :) olsun gelmesnler herkese görücü gelecek diye bişey yok ... Dua et nasibinde varsa gelir seni bulurbende öy
le düşünerek bekledim.ama hiç sevgilim olmadı.görücü gelen bile olmadı.insan kendini kötü hissediyor
yok sanmıyorum öle diyeceğimi.evleneyimde hayırlı olmasada olurhe ilk böyle söylenir sonra buraya gelip amanın kardeşler yardım edinle devam eder.
aşk evlenmeden de yaşanır.
daha 30 yaşındasıın merak etme hemen ölmezsin.
kimse gelmeyince de insan kendini değersiz hissediyorİstemsizce güldüm kusura bakma :) olsun gelmesnler herkese görücü gelecek diye bişey yok ... Dua et nasibinde varsa gelir seni bulur
o saydığınız olumsuzlukları atlatabilirim.ama yalnızlık hepsinden çok daha ağır.ALLAH kimsenin başına vermesinHayırlı olmasa bile mi? Mesela evlendiğinizde 1 sene sonra eşiniz vefat etse bir de üstüne çocuğunuz olsa bile mi? Eşiniz sizi her gün dövse, aldatsa bile mi? Suratınıza bakmasa her gün hakaret etse bile mi? İçse kumar oynasa sizi borç batağına batırıp çekip gitse bile mi?
Evlenmek için evlenilmez bunu asla unutmayın. İnsan huzurlu bir yuva işin evlenir. Ne olursa olsun diye değil. ! Dualarınıza dikkat edin, sonra çok üzülürsünüz.
çevremdeki arkadaşlarımın düğün fotolarını görüp kıskanıyorum.elimde olan bir şey değilEvlilik harika bir şey olabilir doğru insanla yapılırsa. Tabi aile faktörünü falan da dengede tutabilmek şartıyla. Fakat bunlar olmadığında da şu an yaşamadığınız bir azap yaşarsınız. O yüzden sakın üzülmeyin. Gerçekten anın tadını çıkarın. Emin olun en güzeli gelir sizi bulur.
Bu hayatta en değerli sensin kimsenin seni kıymetli gormesine gerek yok... Yaşıyorsan elin ayağın tutuyorsa en önemlisi kalbinde aklında engel yoksa hicbisyn önemi yok ... Yazmamıştır Mevla'm. Ya da daha güzel yazılar yazmıştır bekliyordur ... Her nasip vaktine esir ..kimse gelmeyince de insan kendini değersiz hissediyor
eğer kaderimde kimse yoksa çokta uzun yaşamak istemem.yaşamamın anlamı yok o zamanBu hayatta en değerli sensin kimsenin seni kıymetli gormesine gerek yok... Yaşıyorsan elin ayağın tutuyorsa en önemlisi kalbinde aklında engel yoksa hicbisyn önemi yok ... Yazmamıştır Mevla'm. Ya da daha güzel yazılar yazmıştır bekliyordur ... Her nasip vaktine esir ..
hoşlandım bir kaç kez.ama red edildim.görünüş olarak beğenmedilerÇalışıyor musun? Ya da üni okudun mu? Hiç erkek arkadaşın olmasa bile sen hiç birilerinden hoşlandın mı?
Bence dalga geçiyorsunuz, inanmadım size.o saydığınız olumsuzlukları atlatabilirim.ama yalnızlık hepsinden çok daha ağır.ALLAH kimsenin başına vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?