evlenememe korkusu

Bunlara kafa yormak yerine,sosyalleşmeyi deneyin biraz ya da hobiler edinin kafanızı rahatlatmak için.
Tamam insan yalnız olmak istemez de kim olursa olsun evleneyim nedir yani,sağlıklı bir düşünce değil bu.

30 yasındayım ama senın gibide umutsuz degılım.. kafayı da takmıyorum hayat devam edıyor. atanmayı beklıyorum. mıs gibi işim olucak ınsallah kendı ayaklarımın uzerınde durmak benı evlenmekten daha mutlu edıyor unutma allah buyuk bol dua et. ımtıhanın buysa da sabır et. cok sukur saglıklısın aılen yanında.

Calisiyor musunuz? Sosyal cevreniz var mi?
Eger hayirlisi olmasa da olur yeter ki bir kocam olsun konusunda ciddiyseniz internetteki evlilik sitelerine falan ilan verin, illa ki biri cikar.

Bence bizimle dalga geciyorsun.. Cunku hic kimse hayirsiz olursa olsun yeterki evleneyim demez
yemin ederim dalga değil.bu konuda ciddiyim.çevreme bakıyorum evlenen insanların hiç biri mutlu değil ki.hayırlısı gelsin diye 40 yıl bekleyen kişiler gördüm.yine kötü bir eş kısmet oldu.yani o hayırlı kısmet laf bence.arada şanslı olanlar vardır.ama çok az.

Her sey gezmek mi ? 30 yasina kadar sizinde karsiniza kimse cikmasa bunalima girersiniz.Sadece sevilmek deger gormek istiyor.
Zaten oyleyim :) ama mutlu olmak icin illa evli olmama gerek yok kendi haytimda mutlu olduktan sonra zaten dahada mutlu olacagim biri karsima cikar. 30 yasinda evlenmedim diye bunalima giremem.

derdimi anlatamadım.sıkıntı sadece evlenemek değil.hayatımda bir erkek bakmadı.çirkin olduğumu düşünmüyorum.ama niye aşık olan olmadı bilmiyorum

ayyy neler geçti içimden tövbee tövbee
bu kadar körü körüne ille de koca diyecek kadar hayırsızına da razı gelecek kadar neyyyyse
kimse hayırlı eş bulamıyorki.40 yıl hayırlı eş diye bekleyen bir tanıdık vardı.kötü bir kocası olmuştu.

Çok ilgisi var kendine takıntı yapa yapa insanları istem dışı kendinden uzaklaştırıyorsndur kesin..
kafama takmadanda duramıyorum.biraz empati yapın.yıllarca bir erkek bile size bakmamış.sevgiliniz olmamış görücü gelen yok.hoşlandığınız kişiler red etmiş.hayata mutlu bakar mısınız?objektif olun

kimse hayırlı eş bulamıyorki.40 yıl hayırlı eş diye bekleyen bir tanıdık vardı.kötü bir kocası olmuştu.
hayatım neden bir kişi öyle oldu diye herkes öyle olsun ki.
sen kendin kötü bir kocam olacak diye transa geçmiş bekliyorsun anlaşılan.
bana da açıkçası dalga geçiyorsun gibi geliyor.
bir çok kişi söylemiş hiç cvp vermemişsin ben de söyleyeyim..
neden bir kursa yazılmıyorsun ücretsiz kurslar var.
geçen yıl gittiğim kursta tanışan arkadaşlarımın haziranda düğünü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…