yemin ederim dalga değil.bu konuda ciddiyim.çevreme bakıyorum evlenen insanların hiç biri mutlu değil ki.hayırlısı gelsin diye 40 yıl bekleyen kişiler gördüm.yine kötü bir eş kısmet oldu.yani o hayırlı kısmet laf bence.arada şanslı olanlar vardır.ama çok az.Bence bizimle dalga geciyorsun.. Cunku hic kimse hayirsiz olursa olsun yeterki evleneyim demez
Zaten oyleyim :) ama mutlu olmak icin illa evli olmama gerek yok kendi haytimda mutlu olduktan sonra zaten dahada mutlu olacagim biri karsima cikar. 30 yasinda evlenmedim diye bunalima giremem.Her sey gezmek mi ? 30 yasina kadar sizinde karsiniza kimse cikmasa bunalima girersiniz.Sadece sevilmek deger gormek istiyor.
Haydaaaa !!! Canan tatlıdır can daha tatlı ...eğer kaderimde kimse yoksa çokta uzun yaşamak istemem.yaşamamın anlamı yok o zaman
Haydaaaa !!! Canan tatlıdır can daha tatlı ...
evlilik sitelerindeki erkekler sapık oluyor.Calisiyor musunuz? Sosyal cevreniz var mi?
Eger hayirlisi olmasa da olur yeter ki bir kocam olsun konusunda ciddiyseniz internetteki evlilik sitelerine falan ilan verin, illa ki biri cikar.
derdimi anlatamadım.sıkıntı sadece evlenemek değil.hayatımda bir erkek bakmadı.çirkin olduğumu düşünmüyorum.ama niye aşık olan olmadı bilmiyorum30 yasındayım ama senın gibide umutsuz degılım.. kafayı da takmıyorum hayat devam edıyor. atanmayı beklıyorum. mıs gibi işim olucak ınsallah kendı ayaklarımın uzerınde durmak benı evlenmekten daha mutlu edıyorunutma allah buyuk bol dua et. ımtıhanın buysa da sabır et. cok sukur saglıklısın aılen yanında.
ayyy neler geçti içimden tövbee tövbee
bu kadar körü körüne ille de koca diyecek kadar hayırsızına da razı gelecek kadar
Böyle takıntılı olduğun için olabilir mı ?derdimi anlatamadım.sıkıntı sadece evlenemek değil.hayatımda bir erkek bakmadı.çirkin olduğumu düşünmüyorum.ama niye aşık olan olmadı bilmiyorum
kimse hayırlı eş bulamıyorki.40 yıl hayırlı eş diye bekleyen bir tanıdık vardı.kötü bir kocası olmuştu.ayyy neler geçti içimden tövbee tövbee
bu kadar körü körüne ille de koca diyecek kadar hayırsızına da razı gelecek kadar neyyyyse
takıntıyla ne ilgisi varBöyle takıntılı olduğun için olabilir mı ?
evlilik sitelerindeki erkekler sapık oluyor.
sapık adamın derdi kullanmak.ben evlenmek istiyorumAz once ne olursa olsun evleneyim diyordunuz, sapik olsun iste hic yoktan iyidir degil mi?
Oyle olmuyor iste...
Çok ilgisi var kendine takıntı yapa yapa insanları istem dışı kendinden uzaklaştırıyorsndur kesin..takıntıyla ne ilgisi var
kafama takmadanda duramıyorum.biraz empati yapın.yıllarca bir erkek bile size bakmamış.sevgiliniz olmamış görücü gelen yok.hoşlandığınız kişiler red etmiş.hayata mutlu bakar mısınız?objektif olunÇok ilgisi var kendine takıntı yapa yapa insanları istem dışı kendinden uzaklaştırıyorsndur kesin..
hayatım neden bir kişi öyle oldu diye herkes öyle olsun ki.kimse hayırlı eş bulamıyorki.40 yıl hayırlı eş diye bekleyen bir tanıdık vardı.kötü bir kocası olmuştu.
sapık adamın derdi kullanmak.ben evlenmek istiyorum
nefes alsın yeterSapiklar evlenmez mi? Onlar da evlenir omur boyu kullanir, asil mesele siz bunu istiyor musunuz? Yani maksat sadece evlenmekse sokaktan bir homeless bulun gel evlenelim diyin evlenir yani nedir. Hic mi kriteriniz yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?