Evlenememe sendromu

milhan90

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
12
1
6
merhaba kızlar, etrafımdaki arkadaşların nişanlanmaya hatta evlenmeye hazırlanıyor.25 yaşındayım ve elle tutulur bi sevgilim yok. Sizce bendemi gariplik?

merhaba kızlar, etrafımdaki arkadaşların nişanlanmaya hatta evlenmeye hazırlanıyor.25 yaşındayım ve elle tutulur bi sevgilim yok. Sizce bendemi gariplik?
Bunu söyleyerek klise bir laf etmis olacagım ama hakikaten sans isi kısmet isi
Ne zaman nerede karsına cıkacagını bilemiyorsun
Kalbini ferah tut ve hayırlı es icin dua et
İnsallah karsına iyi biri cıkar.

Neden gariplik olsun? Sans isi bu isler.

Valla bizim ailede de var teyzemin oglu 28 yasinda suan oda evlenemedim diye dertli aslinda her seyi var araba ev is ama nedense karsiisina biri çıkmıyor nasip belki sen benden ismini istersin ozelden ben size vesile olurum :):)

Bunu söyleyerek klise bir laf etmis olacagım ama hakikaten sans isi kısmet isi
Ne zaman nerede karsına cıkacagını bilemiyorsun
Kalbini ferah tut ve hayırlı es icin dua et
İnsallah karsına iyi biri cıkar.
Haklısını umarım hepimizin karşısına iyi insanlar çıkar ve hepimiz umarım mutlu oluruz

26 yaşındayım benimde sevgilim yok şuan. Arkadaşlarımın çoğu evli ve bebişleri var. Ama hiç bendemi gariplik var diye sorgulamadım kendimi. Çünkü evlenmek için EVLENMEK istemiyorum!
Haklısınız bende öyle düşünüyorum ama insanlar o kadar acele ediyorkiii artık kendimi garipsemeye başladım

evlenenler evlenmis sendromu yasiyor, evlenmeyenler evlenememe. Acele etme canim oyle dugun dernek uzaktan guzel seyler hayatini birlestircegin insan cok onemli oyle etrafta herkes evleniyor bende birini bulayim gibi degil maalesef.

Evlilikle ilgili bu kadar dert var. Ben de eşimle bosanmali mıyım sorgularken tam üstüne geldi bu konu.

Tabiki evlilik kötü değil.her evlenen boşanmıyor. Ama 24 yaşında evlenmiş biri olarak her konuda söylüyorum. 30 dan önce düşünmeyin.yapmayin kendinize.daha 25 ne ki.

Kendi iyi olur annesi ablası habire laf sokar.
Ailesi iyi olur adam öküz olur.
Cimri olur,şiddet uygular psikoloji yada fiziksel, küfreden asagilar,sinirlenir bağırır.

Hadi geçtim her şey tikirinda ne gerek var bir evin yükünü ustlenmeye.misafir ağırla.kostur, perde yıka cam koltuk sil,ütü?bulasik .bir de eline cocuk verirler geriye çekilip Oscarlık film gibi izlerler.

Yani şimdi benim eşim böyle, benim evliliğim böyle,eşten çocuktan bıktım demiyorum.Allah ikisiyle de sınamasin kimseyi.ama ufak bir tukenmislik sendromu geçiriyorum. 30 yasindayim daha.
Her erkek burdaki anlatilanlar gibi değil elbette. Ama daha 25 yaşında evlenemedim garip diyeni de anlamıyorum.
Neyse ya ben bu konudan çıkayım.esimle küsüz.nısanlı olanları da evlilikten sogutacagim bu kızgınlıkla şimdi.

Sen garip değilsin canım. Ne güzel bekarsin.hayatini yasa tatlım. Yoluna iyi kibar biri çıkar inşallah .

Anlıyorum öncelikle bu kadar uzun anlatııp benim içimi rahatlatmaya çalıştığınız için çok çok teşekkür ederim :) umarım sizin eşinizlede upuzun çok güzel bi hayatınız olur:) bende dediğiniz gibi düşünmym sonuçta kısmet bu işler hepimizin hakkında hayırlısı olsun

gayet normalsin. 25 yas evlenmek için akıllı bir yas değil. Hele ki bunun gariplik olduğunu düşünüyorsan sen daha bekle.

Karsina adam akilli biri ciksa zaten bir iliski yasarsin ama olmayinca da zorlamanin alemi yok 27 de evlendim hicbir zamanda gecmi kaliyorum demedim ha belki cocuk icin fazla beklemezsin gec yasta evlenirsen ama oda kisilerin hayatina bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…