Evlenememe sendromu

gayet normalsin. 25 yas evlenmek için akıllı bir yas değil. Hele ki bunun gariplik olduğunu düşünüyorsan sen daha bekle.

Karsina adam akilli biri ciksa zaten bir iliski yasarsin ama olmayinca da zorlamanin alemi yok 27 de evlendim hicbir zamanda gecmi kaliyorum demedim ha belki cocuk icin fazla beklemezsin gec yasta evlenirsen ama oda kisilerin hayatina bagli
Konu 1 sene önceye ait,neden hortladıldı acaba?

25 yasinda olup bosanmis olmaktansa hic evlenmemis olmayi tercih ederdim

Kuzum daha gencsin elbet kaderin bulacaktir seni

Niye gariplik olsun şanslısın bile 25 çokta büyük bi yaş degilki.çevrendekiler biraz erken evlenmiş öyle düşün bu işler kısmet işi geç kaldım diye düşünmek acele etmek insanı hataya yanlış seçimlere iter aklında bulunsun

Oncelikle nickinizdeki sayi dogum yilinizsa25 degil 27 yasindasinizdir :)
İkinci olarak kimler evli kimler nisanli yerine 'kimler mutlu?' olarak gözlem yapabilirsiniz.
Bekar da mutlu olabilirsiniz, özgürlüğünüzün tadini cikartin, arkadaslarinizla cikin gezin,kendinize ufak tatiller hediye edin.
Ara sira da parmağinda yüzüğü olan arkadaşlari kahveye davet edip size içini dokmelerini sağlayin, görüceksiniz aslinda ne stresli bir süreç. Hiçbirisinin 'been geliin olduum,beeen koca bulduuuum' videosundaki kadar şen olmadiğini farkedeceksiniz :)

25 yaşındasın ve bunu dert mi ediyorsun kuzum :)
daha bugün bir arkadaşımın boşanma haberini aldım...
neyse..

10 yıl önce 26 yaşında evlendim de herkes çok erken dedi

Arkadaşlarım 28-30 aradı evlendi

Gitgide evlilik yaşı düşüyor mu

Geç falan kalmıyorsun

Vakti vardir herseyin. Beklemek bazen yoruyor uzuyor insani. Ama sabredin. Karsiniza sevdiginiz bir insan ciakar. Dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…