Evlenememe Sorunu

27 yaş bu telaşa kapılman için çok erken bence. Evlilik tamamen kısmet işi, ayrıca çoğu evlilik ömür boyu sürmüyor malesef günümüzde. Evlilik özenilecek birşeyden çok korkulan birşey oldu hatta. Çok da haklılar doğru kişi değilse o evlilik azap oluyor. Hayırlısını dileyin herşeyden önce ve boşa acele etmeyin hayatın tadını çıkarın.

Öncelikle "Evlenememe sorunsalı" demek yerine "Evlenememe sorunu" diye başlık açtığınız için çoook teşekkür ederim.

Konuya gelirsek, bu çabayla olabilecek bir durum değil tabi ki.. Nasip kısmet biraz. Ol deyince olmaz. Olmasın deyince oldurur verir Rabbim gönüller razı gelir. Hiç belli olmaz. Siz güzelce duanızı edin, sizin için hayırlı olanı Rabbim bilir. Ona bırakın biraz bunu düşünmeyin. Defalarca deneme yanılmalara gerek yok. Kendinizi rahat bırakın. Bir şeye geç kalmış değilsiniz..

Bence düşününce olmaz zaten aniden gelişir belki
Düşünmemek elde olmuyor ki az önce yan apartmanda kına vardı mesela. Bunları görünce insan soruyor kendine ben ne olacam diyor ama cevap alamıyor doğal olarak. Siz daha gençsiniz bunları düşünmek için.

Öncelikle yaşınız geçmiş falan değil bence. Böyle düşünüp üzülmeyin. Sizi çok iyi anlıyorum bazı insanlar sevgi dolu oluyor ve o sevgiyi paylaşacak birine ihtiyaç duyuyor hep. Ama Allah bizi bizden iyi biliyor ve bazı şeyler olmuyor, doğru zamanda olması için erteleniyor belki de.

Bende ömrümde bir kez aşık oldum. Nasip değilmiş ayrıldık. Neredeyse bir yıl olacak hala içimde bir yerler ara ara sizlar. Inşallah bir gün kalbime göre biri olacak inaniyorum. Sizde hayatınıza odaklanin inşallah çok güzel mucizeler bulur sizi inanmaktan vazgecmeyin

Okumus birisi için 27 geç bir yaş değil.ancak.30 bile normal.

26 yaşındayım ben de ama siz de görüyorsunuzdur bir sürü kötü giden hatta biten evlilik var o daha zor olurdu böyle düşünün Allah hayırlısını versin

29 ysaindayim uc ay once evlendim nikahim oldu dahada dugunm ekim kasim gibi.yani 30.cocuk olur 31 dogar 32.ikinci cocuk olur 35.oda bunlar benim planim.Allah verecekmi insallah verir.oyle dusunme 27 artik cok erken bir yas.bazi bayanlara geliyor o sendrom bana 21 de ve 23 da gelmisti herkes evlendi ben evlebemedim diye kor topal ne varsa bulup evlenecektim az daha evde kalmiyayim diye cok sukur eli yuzu duzgun esim ciktj karsimaa hayirliini dile hep

O arkadaşlarının kocalarıda mükemmel değil. İçlerinde cimri olan var. Hesabını bilmeyeni var. Hepsinin kendine özgü farklı kusurları var. Arkadaşların midesi kaldırdı evlendiler. Senin miden kaldırmadığı için bekarsın.

Eğer konu sahibi de hala forumdaysa böyle konuları okumayı seviyorum, aradan yıllar geçiyor insanın hayatında bir sürü değişiklikler oluyor geriye dönüp okuyunca vay be diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…