Aslında halam adına söylemek gerekirse yası 27 olmus artık bu kadar beklediği için her anlamda en iyi secimi yapmak istiyor..naz20 ben de halan gibi düşünüyodum(ki halada öyle düşünüyorum) ama aşık olöduğum adamlada evlenemeyince sevmekten yana umudumu yitrdim. Şimdi dyorum ki en azından içimi ısıtan beni anlayan benim de onu anlayacağım biri olsun. İçime sinmeeyen biriyle zaten evlilik düşünmem. Ama olmuyor işte
Tiryandafila haklısın aslında şart değil evlenmek ama istyorum eşim olsun çocuklarım olsun. Elebette sevmedğim kişiyle mutsuz olmaktansa bekar kalmak daha iyidir. İyi dileklerin için teşekkürler
Kızlar şu mübarek günde canım çok sıkkın. Yaşım 27 ama hala evlenemedim üstelik hala aday da yok. Öğretmenim çok şükür kendime yetyorum. İşimi seviyorum öyle aman aman sorunum da yok tek derdim evlenememek.Üstelik unutamadığım çok sevdğim biri var. Onunla tamamen bitti. Mezhep farkı sorunumuz vardı. Anlaşamıyordukta o da beni terk etti. Ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama olmuyor ya. Nerde arızalı var beni buluyor. Mesela son göüştüğüm kişi çok cimriydi. Cimri bir adamlada ömür geçmez ki. kafamçokkarıştı
Bazen hayata çok geç kaldığımı düşnüyorum.Arkadaşlarımın hemen hepsi evlendi ve ç ocukları oldu.Şu an tatildeyim. Çok isterdim eşim olsun beraber tatil yapalım. Ama ne bileyim nasip mi değil bana anlayamadım :2:
Aslında halam adına söylemek gerekirse yası 27 olmus artık bu kadar beklediği için her anlamda en iyi secimi yapmak istiyor..
ince eleyip sık dokumak istiyor..
bu da zaman kaybettiriyor tabiki..
fazla mükemmeliyetçi oldugu için malesef zor oluyor istediği insanı bulmak..
tabiki senin de duyguların cok insancıl..
hayatını tek basına yasamak ne kadar anlamlı olur dimi!
inş seninde, halamın ve tüm isteyenlerin allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?