N
nina
Ziyaretçi
eheheheh teyzen duysa çok kızar heralde. Gözüm yüksekte değil inan ki ya. hatta bu konuda erkek öğretmen arkaşdalar bayan öğretmenleri eleştirirler bizi beğenmiyorlar gözleri yüksekte diye. ben tam tersi meslektaşım olmasını isterim. hem birbirimizi anlarız hem tatillerde ortak plan yapabiliriz. ama dediğim gibi asıl sorun içimin kimseye ısınamaması.
ya beklediğim de körkütük aşk değil ama inan hep sorunlular beni buluyor. son görüştüğüm kişi bedava dakikaları biritiyor diye aramıyor çağrı atıyorduBir tanesi hesap geldiğnde bozuk paralarmızı brleştirip ödeyelim dedim
Bir tanesi ilk görüşmede ten uyumu önemli Haydar Dümen öyle diyor onu sever ve takp ederim bizi aydınlatıyor dedi
bende mi sorun var anlaadm yaa
![]()
doğru yoldasın hiç kendini üzme o dediğin tiplerle evlenme yalnız sonuncu belki espri yapmıştır kaydirigubbakcemile3 birde ilk görüşte beğeniceksin diye bişi yok eşim benimle tanışmak için arkadaşını araya sokmuştu ( uzaktan uzağa bakar severmiş beni garibim yanıma gelmezmiş pek soğuk duruyordun diyor) ben de ilginçtir iyi tanışayım demiştim ( burdada bir tüyo normalda kendi gelemeyen salakla işim olmaz der kovardım aracı sokanları birden ağzımdan iyi tanışayım çıkmıştı annem kardeşim şokta dedim ya kaderde varsa Allah he dedirtiyoropuyorumnanaktan) tanıştık ben bunu hiç beğenmedim bir süre peşimden koştu garibim ama tanıdıkça anladım ki tencere kapağız biz opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3yani kısaca hemen olmayabilir sen yinede şans ver ama hemen para hesabı yapanlardanda fazla savruk olanları direk elemekte haklısın ikiside sakat çünkialkisalkisalkis iyi haberleri bekliyorum burdan senin hadi hayırlısıboshayallersmile