• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenememe Sorunu

eheheheh teyzen duysa çok kızar heralde:D . Gözüm yüksekte değil inan ki ya. hatta bu konuda erkek öğretmen arkaşdalar bayan öğretmenleri eleştirirler bizi beğenmiyorlar gözleri yüksekte diye. ben tam tersi meslektaşım olmasını isterim. hem birbirimizi anlarız hem tatillerde ortak plan yapabiliriz. ama dediğim gibi asıl sorun içimin kimseye ısınamaması.
ya beklediğim de körkütük aşk değil ama inan hep sorunlular beni buluyor. son görüştüğüm kişi bedava dakikaları biritiyor diye aramıyor çağrı atıyordu:D Bir tanesi hesap geldiğnde bozuk paralarmızı brleştirip ödeyelim dedim:D Bir tanesi ilk görüşmede ten uyumu önemli Haydar Dümen öyle diyor onu sever ve takp ederim bizi aydınlatıyor dedi:D bende mi sorun var anlaadm yaa:D

doğru yoldasın hiç kendini üzme o dediğin tiplerle evlenme yalnız sonuncu belki espri yapmıştır kaydirigubbakcemile3 birde ilk görüşte beğeniceksin diye bişi yok eşim benimle tanışmak için arkadaşını araya sokmuştu ( uzaktan uzağa bakar severmiş beni garibim yanıma gelmezmiş pek soğuk duruyordun diyor) ben de ilginçtir iyi tanışayım demiştim ( burdada bir tüyo normalda kendi gelemeyen salakla işim olmaz der kovardım aracı sokanları birden ağzımdan iyi tanışayım çıkmıştı annem kardeşim şokta dedim ya kaderde varsa Allah he dedirtiyoropuyorumnanaktan) tanıştık ben bunu hiç beğenmedim bir süre peşimden koştu garibim ama tanıdıkça anladım ki tencere kapağız biz opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3yani kısaca hemen olmayabilir sen yinede şans ver ama hemen para hesabı yapanlardanda fazla savruk olanları direk elemekte haklısın ikiside sakat çünkialkisalkisalkis iyi haberleri bekliyorum burdan senin hadi hayırlısıboshayallersmile

yaşınız evlilik için çok geç kalınmış bir yaş değil...
öncelikle bunu söylemeliyim....
inanın bir insanla hayatını birleştirip devam ettirmek çok ama çok güzel bir duygu...
ancak doğru zaman ve doğru kişi ile...
ben de henüz 3 aylık evliyim ve 29 yaşındayım...
bu 30 da olabilirdi 35 te...
önemli olan güzel bir birliktelik yaşayacağınız insana denk gelmeniz...
hakkınızda hayırlısı olsun...

yaşınız evlilik için çok geç kalınmış bir yaş değil...
öncelikle bunu söylemeliyim....
inanın bir insanla hayatını birleştirip devam ettirmek çok ama çok güzel bir duygu...
ancak doğru zaman ve doğru kişi ile...
ben de henüz 3 aylık evliyim ve 29 yaşındayım...
bu 30 da olabilirdi 35 te...
önemli olan güzel bir birliktelik yaşayacağınız insana denk gelmeniz...
hakkınızda hayırlısı olsun...

ilk ergenlik zamanları geç evlenmek gerektiğiini düşünürdüm. evlenince hayat eskisi kadar keyifli olmaz sorumluluk artar derdim. ama zamanla hem çevre baskısı hem duygusal boşluk nedeniyle geç kalmışım gibi hissetmeye başladım. daha da kötüsü aşık olupta evlenmeye dair umudum her geçen gün azalıyor. ne bileyim arkadaşlar çok şey de beklemiyorum. seveceğim adam gibi adam istiyorum
Allah bir yastıkta kocatsın kocişinle arkadaşım:)

canım ben de ilk görüşmede eşimi hiç sevmemiş ve kardeşime ben bununla bidaha görüşmem demiştim ve nezorluklar atlattık benim babam onun annesi derken şimdi bile ben seninle nasıl evlendim diyorum ben 32 o 35 yaşındaydık bende hep 27de evlencem derdim neler oldu da bozuldu 1abi vardı zaman sız çiçek açmaz derdi zamanı nı bekle bide benim daha 30 40 yaş arası dolu saysam 10u geçer arkadaşım daha bekar ama kardeşim 24 yaşında ve arkadaşları hep evleniyor yeni nesil biraz hızlı
ve eğer bağırış çagırış gürültülü huzursuz bi evde yaşamaktan sa bekar kalmak daha iyi ve erken evlenmediğim için tek üzüntüm gencecik yaşında boyunca çocukları olanları görünce biz nezaman yapcaz da büyütcez hayırlısı diye dua et canım kaydirigubbakcemile çıkar seni de bi sürükleyen

canım ben de ilk görüşmede eşimi hiç sevmemiş ve kardeşime ben bununla bidaha görüşmem demiştim ve nezorluklar atlattık benim babam onun annesi derken şimdi bile ben seninle nasıl evlendim diyorum ben 32 o 35 yaşındaydık bende hep 27de evlencem derdim neler oldu da bozuldu 1abi vardı zaman sız çiçek açmaz derdi zamanı nı bekle bide benim daha 30 40 yaş arası dolu saysam 10u geçer arkadaşım daha bekar ama kardeşim 24 yaşında ve arkadaşları hep evleniyor yeni nesil biraz hızlı
ve eğer bağırış çagırış gürültülü huzursuz bi evde yaşamaktan sa bekar kalmak daha iyi ve erken evlenmediğim için tek üzüntüm gencecik yaşında boyunca çocukları olanları görünce biz nezaman yapcaz da büyütcez hayırlısı diye dua et canım kaydirigubbakcemile çıkar seni de bi sürükleyen

haklısın canım huzursuz evlilktense bekar kalmak iyidir. işte insan içindeki duygusal boşluğu yenemiyor. ama sözü tuttum. ZAMANSIZ ÇİÇEK AÇMAZ zemuszemus

arkadaşım bende 27 yaşındayım 27 yaş dediğin nedir ki hayatının baharı

arkadaşım bende 27 yaşındayım 27 yaş dediğin nedir ki hayatının baharı

senin tuzun kuru evlisin lülülülülülü evet hayatının baharı amabu baharı aşkıcığımla yaşasam fena mı olur -tatlicadiarzu- işin şakası tabi Allah hakkımızda hayırlısını versin

bazen aşık olup evlenmeye dar bütün umdumu yitiriyorum. keşke aşık olduğum kişiyi hiç tanımasaydım. o zaman birine içim ısınırdı mutlaka. ama hala onu seviyorken görüştüğüm kimseye ısınamıyorum

benimde aynı sıkıntım var.bende bir uğursuzluk olduğuna inanıyorum, çok hocalara falanda gittim. eksiğim sorunum nedir bir türlü çözemiyorum.29 yaşındayım, mühendisim, kendi işyerim var, etrafımdaki herkes güzel ve cana yakın olduğumu söylüyor, kimseye soğuk davranmam, tepeden bakmam. 8-9 kilo fazlam var heralde ondandır bilmiyorum. bugüne kadar hiç dünürcüm olmadı, ilişkilerim bilmediğim nedenlerden ve birdenbire bitti. aşık olduğum adamlar beni istemedi, hiçkimse istemedi. bu uğursuzluk daha ne kadar devam edecek bilmiyorum.

bu işler tamamen kader kısmet işi. birde bazen birşeyi ne kadar çok istersen olmaz o misal olmuş senin durumunda. yoksa yaşında falan bir sorun yok. allah hayırlısını çıkarsın karşına inşallah en kısa sürede.

bu işler tamamen kader kısmet işi. birde bazen birşeyi ne kadar çok istersen olmaz o misal olmuş senin durumunda. yoksa yaşında falan bir sorun yok. allah hayırlısını çıkarsın karşına inşallah en kısa sürede.

amin.inşallah tekrar ve bu defa doğru insana aşık olurum

bende bu konuyla ılgılı bır baslık acmıstım bende 27 yım evlenemedım kafam 2 senedır buna takıntılı sekılde

bende bu konuyla ılgılı bır baslık acmıstım bende 27 yım evlenemedım kafam 2 senedır buna takıntılı sekılde
tamam bize demet akalından evli mutlu çocukluşarkısınıarmağan ediyorumkaydirigubbakcemile5

kimler kimlerrr yuva kuruyor biz niye kuramıyoruuzzz :gitme:

hiiiç takmadan düşünmeden kendi hayatınızı yaşarsanız pat diye çıkıyo karşınıza....

27 yaş geçmi???? ı-ıh hiç telaşlanılacak yaş değil...herkesin kısmeti yaşyacağı farklıdır o yüzden etrafınıza bakıp canınızı sıkmayın...27 yaşımda üniversiteyi bitirdim ...28 yaşımda atandım 4 sene bekar yaşadım 32 yaşımda hayatımın erkeği ile tanıştım 33 yaşımda evlendim...1 buçuk yıldır evli ve mutluyum...

canınızı sıkmayın arkadaşlar söylediğim gibi herkesin kısmeti yazgısı farklı...niye olmuyor diye dertlenmeyip iyisi, mutlusu, doğrusu olsun diye dua edin zemuszemus

Kızlar şu mübarek günde canım çok sıkkın. Yaşım 27 ama hala evlenemedim üstelik hala aday da yok. Öğretmenim çok şükür kendime yetyorum. İşimi seviyorum öyle aman aman sorunum da yok tek derdim evlenememek.Üstelik unutamadığım çok sevdğim biri var. Onunla tamamen bitti. Mezhep farkı sorunumuz vardı. Anlaşamıyordukta o da beni terk etti. Ondan sonra çok kişiyle görüştüm ama olmuyor ya. Nerde arızalı var beni buluyor. Mesela son göüştüğüm kişi çok cimriydi. Cimri bir adamlada ömür geçmez ki. kafamçokkarıştı

Bazen hayata çok geç kaldığımı düşnüyorum.Arkadaşlarımın hemen hepsi evlendi ve ç ocukları oldu.Şu an tatildeyim. Çok isterdim eşim olsun beraber tatil yapalım. Ama ne bileyim nasip mi değil bana anlayamadım :2:

içim kararı len başlığı okuyunca
:D

hiiiç takmadan düşünmeden kendi hayatınızı yaşarsanız pat diye çıkıyo karşınıza....

27 yaş geçmi???? ı-ıh hiç telaşlanılacak yaş değil...herkesin kısmeti yaşyacağı farklıdır o yüzden etrafınıza bakıp canınızı sıkmayın...27 yaşımda üniversiteyi bitirdim ...28 yaşımda atandım 4 sene bekar yaşadım 32 yaşımda hayatımın erkeği ile tanıştım 33 yaşımda evlendim...1 buçuk yıldır evli ve mutluyum...

canınızı sıkmayın arkadaşlar söylediğim gibi herkesin kısmeti yazgısı farklı...niye olmuyor diye dertlenmeyip iyisi, mutlusu, doğrusu olsun diye dua edin zemuszemus

bilsem ki o içimi eritecek doğru adam çıkacak 40 ta da evlenmeye razıyım

pardon bağyyaann çıkaramadım zemuszemus

ben çıkarırım şimdi:D

yavru kuşum uzulme hıc.her sey nasıp o senı bır yerde beklıyor.vaktı zamanı var demekki.kım bılır belkı sımdı hangı sorunlarını halledıyordur.belkı halletmesı gereken sorunlarını hallettıkten sonra karsına cıkacaktır.hayırlısı.geç olsun guc olmasın

Back
X