- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi B_Bianco_B
Valla benim de beğendiklerim olmasını istediklerim hep takılmak isteyen evlilik düşünmeyen gözü dışarıda yalancı ve saygısız tipler çıktı ama dış görünüş olarak beğenmediklerim ya da yanıma yakıştıramadılarım ya da hiçbirşey hissetmediğim adamlar da tam evlenilecek adamlardı. Ve çok aşık olarak evlendim hep yalan dinledim aldatıldım ve ne kadar aşık da olsam kadınlık gururum ağır bastı ve boşandım. Şimdi bana değer versin beni sevsin sadık ve dürüst olsun mutlu etsin yeter diyorum ne dış görünüşü, ne parası pulu umrumda değil. Yeter ki adam gibi adam olsun.
Bende bir zamanlar birini cok sevmistim oyle yakisikli da degildi.Arkadastik surekli birlikte takilirdik.Canimdan ta icten sevdim salaklik yapmisim.Sonra farkettim ki ne kadar egoluymus.Biraktim o cabaladi ama artik nafile yikilan duygular geri gelmiyor.
Ben sevecegim durust ahlakli birini istiyorumda bunlari bulmak mumkun degil mi yani insanlardan da sogudum yasayip gidicez bu kadar aci uzuntu yipratma neden var anlamiyorum
Amacim sadece huzur sevgi saygi destek olan bir ortamdi ama onu yasayacak birini de bulamadim.