Evlenememek değil, güzel bir ilişki yaşayamamak..

Çalıştığım ortamın geneli evli bekar 2 3 kişiyiz aman evlenme derler Bi bayan arkadaş var 40tan sonra evlenmiş sakın inanma onlara zehir olsa yine yutarlardı der hep. GErçekten öyle şuan evlensen ne olacak diyenler aynı şartlar olsa Eminim tekrar evlenirlerdi

Peki aşkı yaşadıktan sonra o duyguyu tattıktan sonra sevgiyle yetinilebiliyor mu? Şunun için soruyorum yanlış anlaşılmasın: benim de kötü bir aşk deneyimim oldu unutamıyorum ve o duyguyu tattıktan sonra kimseyi sevemem, sadece sevgiyle yetinemem gibi geliyor..
Hersey geciyor.Yine seversin.Ama o insani bulup sevip bir de karsilik almak zor.Sevgiyle de olur.Icin isinmayani kabul etmezsin zaten.

Ahh doğru okumuştum kusura bakmayın iş arasında bakınca kafam bazen gidiyoro_O Çok sevindim adınıza Ve amin inşallah:KK200:
Sağolasın canım .. ben eskiden hep Allah’a çok büyük aşk yaşayım hayatımın aşkını karşıma çıkar Allahım diye dua ederdim. Evet eski eşimi karşıma çıkardı gösterdi bana büyük aşkı :) ve anladım ki yanlış dua etmişim yanlış istemişim Allahtan. O yüzden boşandığımdan beri herşeyin hayırlısını istiyorum :KK66: ha birde böyle bir aşk yaşadıktan sonra aşkın insanı ufacık bir sorun yaşadığında mahvettiğini gördüm manen ve bir zaman sonra aşkın bittiğini de anladım :KK66: asıl önemli olan aradaki sevgi ve saygının bitmemesiymiş :KK66: çok nadirde olsa çok güzel aşk yaşayıp evlenen ve mutlu olanlar var illaki ama ben onlardan olamadım ne yazık :KK43:

tip kar etmeyince iyilikle kadını etkilemeye çalışan pasif adam modeli.
erkeğin fazla iyisi de bana samimi gelmiyor. kompleksli vs oluyorlar bir yerden sonra ben sana şöyle iyilik yaptım sen neden yapmadın vs durumları oluyor.

bundan önce de bir kaç kere açıkca çirkin demişsin adama. bu ilişkiden sana fayda gelmez çünkü o iyilik bitecek, gözüne batmaya başlayacak. yazık yani.
Sonsuz katılıyorum size. Yani acımasız yorum olacak ama çirkin adam da iyi olmak zorunda, bir de terslese kötülük yapsa hangi kadın kalır çirkin adamla? Ayrıca erkeğin fazla iyisinden hayır gelmeyeceği tespiti de doğru. Mıy mıy oluyorlar, sonra da misliyle başınıza kakıyorlar. Çünkü zaten o iyiliklerin hepsi tavlama yatırımı.

erkeğin fazla iyisi de bana samimi gelmiyor. kompleksli vs oluyorlar bir yerden sonra ben sana şöyle iyilik yaptım sen neden yapmadın vs durumları oluyor.

bundan önce de bir kaç kere açıkca çirkin demişsin adama. bu ilişkiden sana fayda gelmez çünkü o iyilik bitecek, gözüne batmaya başlayacak. yazık yani.

Gerçekten öyle çok iyi erkekte Bi sahtelik var bi menfaati gerçek yüzü elbet çıkar

Sonsuz katılıyorum size. Yani acımasız yorum olacak ama çirkin adam da iyi olmak zorunda, bir de terslese kötülük yapsa hangi kadın kalır çirkin adamla? Ayrıca erkeğin fazla iyisinden hayır gelmeyeceği tespiti de doğru. Mıy mıy oluyorlar, sonra da misliyle başınıza kakıyorlar. Çünkü zaten o iyiliklerin hepsi tavlama yatırımı.

Asıl yanılan sizsiniz.Dünyada herkes kötü değil.Sizin gibi düşünsek nerden ne umudumuz kalır.
Kötü kötüdür kendini belli eder. Nereye kadar rol yapacak ? Biz de çocuk değiliz gerçeği anlamayacak kadar.
Yakışıklı değil diye bu kesin kandırmak için iyi numarası yapıyor demek ne kadar yakışıksız bir konuşmadır.
Nice yakısıklı olmayan kötü insanlar gördük.O zaman onlarda rol yapıp herkesi tuzağına düşürürdü.
O işler öyle değil işte,kötü her zaman kötüdür iyi her zaman iyi.İyilik insanın içinde ,rol yaparak onu içinde zorla barındaramaz.

Asıl yanılan sizsiniz.Dünyada herkes kötü değil.Sizin gibi düşünsek nerden ne umudumuz kalır.
Kötü kötüdür kendini belli eder. Nereye kadar rol yapacak ? Biz de çocuk değiliz gerçeği anlamayacak kadar.
Yakışıklı değil diye bu kesin kandırmak için iyi numarası yapıyor demek ne kadar yakışıksız bir konuşmadır.
Nice yakısıklı olmayan kötü insanlar gördük.O zaman onlarda rol yapıp herkesi tuzağına düşürürdü.
O işler öyle değil işte,kötü her zaman kötüdür iyi her zaman iyi.İyilik insanın içinde ,rol yaparak onu içinde zorla barındaramaz.

türk erkeğinin kapasitesi belli, en okumuşundan en cahiline standart belli. yetiştikleri toplum belli çünkü.
öyle aşırı iyi, çok fedakar erkek samimi gelmiyor diyorum neden rahatsız etti bu seni?
herkes kötüdür diye bir şey dedim mi?

bak kadın ne diyor?
çirkin ama iyi biri.
yani iyi biri olmasa yüzüne bakmazdı. adamın tek kozu iyi birisi olması.

bu durum ileride sorun çıkartmaz zannediyorsan asıl sen kendini kandırıyorsun.
iyi bir insan olur ama ilişkiler insani sevgiyle değil kadın ve erkek olarak çekimle yürür. insani sevgiyle ilişki yürümez.
bunun yarın yatak odası var.
iyiliği koynuna almayacak değil mi?

Hanımefendi sizin karşınıza böyle bir erkek çıkmamış anlıyorum ki. Dilerim ki çıkmasın da. Karşıma her türlü erkek çıktı, inanın p.ç erkeği tercih ederim bu tiptense. “Çünkü vay ben sana şunları şunları yaptım sen hala beni sevmiyorsun” diye ruhunuzu emmez. Biz zaten aşırı iyi ve fedakar erkeği gömdük, hak yiyen kadın döven, arkadan vuran erkek istiyoruz demedik. Çünkü size altında ezilme duygusu yaşatan iyilik insanın doğasına ve hayatın olağan akışına ters, o kadar aşırı iyilik bir kozdur, tuzaktır. Kadın erkek ilişkileri de iyilikle yürümüyor malesel, çekim meselesi bu işler.

Evet çirkin ama kalbi çok güzel kompleksli birisi de hiç değil ve çok aktif biri :KK66: yaptığı hiçbirşeyi başıma tapan birisi değil uzun zamandır tanıyorum kendisini aslında. Her çirkin erkek iyi olacak yada her yakışıklı erkek kötü olacak diye birşey yok. Zaten rol yapıyor olsa bu kadar zaman süresinde bir yerden anlardım.Hem ben hiç etkilenmiyorum demedim ki hiçbirşey hissetmesem zAten sırf iyi diye de beraber olamam

türk erkeğinin kapasitesi belli, en okumuşundan en cahiline standart belli. yetiştikleri toplum belli çünkü.
öyle aşırı iyi, çok fedakar erkek samimi gelmiyor diyorum neden rahatsız etti bu seni?
herkes kötüdür diye bir şey dedim mi?

bak kadın ne diyor?
çirkin ama iyi biri.
yani iyi biri olmasa yüzüne bakmazdı. adamın tek kozu iyi birisi olması.

bu durum ileride sorun çıkartmaz zannediyorsan asıl sen kendini kandırıyorsun.
iyi bir insan olur ama ilişkiler insani sevgiyle değil kadın ve erkek olarak çekimle yürür. insani sevgiyle ilişki yürümez.
bunun yarın yatak odası var.
iyiliği koynuna almayacak değil mi?
Yakışıklı diye de yanında kasıla kasıla gezdirmekse niyet o da sağlıklı değil.Yeğlemem.Sevgi değil o.
Sadece çekim var diye ona hayatını adamakta aptallık bence. 17 -18 yaşında değiliz.

Son düzenleme:
Hanımefendi sizin karşınıza böyle bir erkek çıkmamış anlıyorum ki. Dilerim ki çıkmasın da. Karşıma her türlü erkek çıktı, inanın p.ç erkeği tercih ederim bu tiptense. “Çünkü vay ben sana şunları şunları yaptım sen hala beni sevmiyorsun” diye ruhunuzu emmez. Biz zaten aşırı iyi ve fedakar erkeği gömdük, hak yiyen kadın döven, arkadan vuran erkek istiyoruz demedik. Çünkü size altında ezilme duygusu yaşatan iyilik insanın doğasına ve hayatın olağan akışına ters, o kadar aşırı iyilik bir kozdur, tuzaktır. Kadın erkek ilişkileri de iyilikle yürümüyor malesel, çekim meselesi bu işler.
Benim de demek istediğim de aşırı iyi rol nereye kadar yapabilir ki ? İnanan saftır zaten.Kendilerini mutlaka belli ederler.

Yakışıklı diye de yanında kasıla kasıla gezdirmekse niyet o da sağlıklı değil.Yeğlemem.Sevgi değil o.
Sadece çekim var diye ona hayatını adamakta aptallık bence. 17 -18 yaşında değiliz.

ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.

Evet çirkin ama kalbi çok güzel kompleksli birisi de hiç değil ve çok aktif biri :KK66: yaptığı hiçbirşeyi başıma tapan birisi değil uzun zamandır tanıyorum kendisini aslında. Her çirkin erkek iyi olacak yada her yakışıklı erkek kötü olacak diye birşey yok. Zaten rol yapıyor olsa bu kadar zaman süresinde bir yerden anlardım.Hem ben hiç etkilenmiyorum demedim ki hiçbirşey hissetmesem zAten sırf iyi diye de beraber olamam

pasif biri derken ilişkide pasif konumda demek istedim kişisel hayatında ne yaptığı başka bir olay.
sen bu adamı sevmiyorsun yani erkeksi bir sevgin yok sadece insani bir sevgin var o da bir yerde patlak verecek.
ya yarın gerçekten kadınsı bir çekim duyduğun biri çıkarsa ne olalcak hiç düşündün mü?

iyi biri diye erkeği seviyormuş numarası yapmayın kızlar.

pasif biri derken ilişkide pasif konumda demek istedim kişisel hayatında ne yaptığı başka bir olay.
sen bu adamı sevmiyorsun yani erkeksi bir sevgin yok sadece insani bir sevgin var o da bir yerde patlak verecek.
ya yarın gerçekten kadınsı bir çekim duyduğun biri çıkarsa ne olalcak hiç düşündün mü?

Ee kötü mü sevelim ?
Aşktan gözümüz kör olsun her türlü sorunu yok sayalım acı çekelim.Allah korusun benden uzak olsun aşk.

Sanırım sizin yaşınız daha genç

Kesinlikle çok çok doğru söylediniz!!!

Aşk neslin devamını sağlamak için Allah tarafından insanlar evlenip üresinler diye karşı cinse yönelik verilmiş bir çekim duygusudur görev tamamlanınca bitmeye mahkumdur hamilelikten sonra eşim benden uzaklaştı diye açılan konuların bu tespitim ile ilintili olduğunu düşünüyorum oyüzden gelip geçici sahte bir duygu yerini çoğu zaman pişmanlığa bırakan bir yanılsama için kafa yormaya gerek yok

Back
X