Evlenemeyen akrabam

Spesifik bir nefreti yok ki. Her görüşmede sevmediği yeni nitelikler çıkıyor erkeklerle ilgili. Yani kel olduğunu görerek randevusu kabul ediyor sorun etmiyor. Sonra da reddetme gerekçesi kellik oluyor
Ama bir de şöyle bir şey var ... büyük ihtimal aracılar vasıtası ile tanışıyorlar , bazen insan Arada ki arkadaşı kırmayayım diyip buluşup içine sinmeyince en göreceli durumu bahane sunuyordur

Çok dert ediyorsanız evlenmeyin
Yani ablanızın düğününde bile onların gönlünü eylediğinize göre
Acaba siz evleneceksiniz diye onlar mutlu oluyor mu birde bu açıdan bakın :KK66:
Pes ya. Dertlenmisim burda mutsuzlardi diye. Kötü niyet çıkardınız şundan bile

Belki size oyle geliyor sudan sebeplerden reddediyor gibi geliyordur ama isin asli oyle olmayabilir. Ben de bekarim suan 31 ime geldim. Cevremdeki insanlar evlen artik diyor ama benim karsima cikanlar kendilerinin karsisina ciksa eminim ki onlar da reddederdi. Mesela bi kac gundur gorustugum kisi vardi. Bugun olumsuz dusundum yarin da olumsuz cevabi verecegim kendisine. Olumsuz dusunmemein sebebi ise kendisinin kadinsi ozelliklere sahip olmasi. Evde oturup butun yemekleri bu yapiyor. Hadi tamam bi erkek yemek yapmayi bilebilir. Ama pasta borek yapiyor, pogaca yapiyor, hamur aciyor, ev islerinde cok titiz.. kucukken annesi ona cocuk bezlerini yikatirmis. Ses tonu konusmasi kerimcani hatirlatiyor bana hep. Telefonda konusurken bi erkekle degil bi kadinla konisiyormusum gibi hissettim. Simdi gel de bu insani kabul et. Araciya da bunlari anlatmak istemiyorum gurur kirici seyler cunku. Simdi araci bana "cok inceliyorsun" diyebilir. Iste disardan bakilinca cok inceliyor herkesi reddediyor gibi bir goruntu olabiliyor ama bilemezsiniz ki o insanin karsisina normal insanlar cikmiyor... şans mi diyeyim nasip mi diyeyim olmayinca olmuyor

Belki size oyle geliyor sudan sebeplerden reddediyor gibi geliyordur ama isin asli oyle olmayabilir. Ben de bekarim suan 31 ime geldim. Cevremdeki insanlar evlen artik diyor ama benim karsima cikanlar kendilerinin karsisina ciksa eminim ki onlar da reddederdi. Mesela bi kac gundur gorustugum kisi vardi. Bugun olumsuz dusundum yarin da olumsuz cevabi verecegim kendisine. Olumsuz dusunmemein sebebi ise kendisinin kadinsi ozelliklere sahip olmasi. Evde oturup butun yemekleri bu yapiyor. Hadi tamam bi erkek yemek yapmayi bilebilir. Ama pasta borek yapiyor, pogaca yapiyor, hamur aciyor, ev islerinde cok titiz.. kucukken annesi ona cocuk bezlerini yikatirmis. Ses tonu konusmasi kerimcani hatirlatiyor bana hep. Telefonda konusurken bi erkekle degil bi kadinla konisiyormusum gibi hissettim. Simdi gel de bu insani kabul et. Araciya da bunlari anlatmak istemiyorum gurur kirici seyler cunku. Simdi araci bana "cok inceliyorsun" diyebilir. Iste disardan bakilinca cok inceliyor herkesi reddediyor gibi bir goruntu olabiliyor ama bilemezsiniz ki o insanin karsisina normal insanlar cikmiyor... şans mi diyeyim nasip mi diyeyim olmayinca olmuyor

Bu ne yahuuuu adam yumusak resmen!

Ben sanırım mantikciyim daha çok. O yüzden mutlu olmam daha kolay oluyor. Hiçbir flortumle ilk seferde hoşlanıp iletişim kurmadim. Zaman tanımanın gücüne inandım hep

Konunun kellikle gobusle hic alakası yok konu sahibi Bu zamana kadar hic icinin kaynadigi biri olmamıştır.Veya olduysada karsi taraftan ayni tepkiyi gorememistir.Eger insanin gönlü isinirsa gozu ne kelliğini ne gobeklisini ne baska birseyi gorur bence olay bundan ibaret.Kader nasip meselesi.Yoksa evlenmek niyeto olsa zaten yasi gecmedeb iclerinden en üstruplusunu bulup evlenirdi .Mesela benim daha byle yapili gbekli erkekler bile dkkatimi çekebiliyor.Ama cekim olmadiktan sonra boş..

sizin bilmediğiniz söyleyemediği bir sağlık sorunu olabilir benim var mesela böyle bir durumum tüm arkadaşlarım evli 36 yaşındayım mesleğim elimde yüzüme de bakılır ama bir çok insanla sırf bu sebepten dolayı tanışmadım bile bence çareyi siz aramayın varsa böyle bir durumu kendi çözüm arar zaten çok isterse

Heh bende bunu diyorum .. aracı işlerinde insanları kırmamak maksatlı bazen farklı sebepler sunuluyor ... bu sefer de kız tarafı suçlu oluyor ... “ ayyy sende hiç bişi beğenmiyorsun , halbuki ne kadar iyi bir adamdıııııı fkdkkfnfmxmfk”

Al sen evlen dicen :deli:

Yoo kötü niyet çıkarmadım
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz spesifik birşey yok diye
Bu işlerin kısmet olduğunu kendide biliyordur.
Yani şimdi akrabam evlenemiyor diye ben niye kendime dert edeyim.
Ehliyet al diyoruz mesela gez diyoruz hicbiseye hevesim yok diyor kısmet bulamamasından söz ediyor. Tek yakımımız onlar. Biz mutluyken onların yanımızda mutsuz durması insanı buruk hissettiriyor

Sormayin, cok moralim bozuk. Araci olan arkadasim cocugun olumlu ozelliklerinden o kadar cok bahsetmisti ki. Buyuk bir umitle gorusmeye basladim ama hayal kirikligi oldu resmen

Yuh yani, aracinin da gozu kor muymus? Bence direkt soyleyin kirmadan, bu cocuk yumusakca diye.:olamaz:

Back
X