Evlenemeyen akrabam

Ehliyet al diyoruz mesela gez diyoruz hicbiseye hevesim yok diyor kısmet bulamamasından söz ediyor. Tek yakımımız onlar. Biz mutluyken onların yanımızda mutsuz durması insanı buruk hissettiriyor
Tamam işte dediğim noktaya geliyoruz
O kendi için üzülmüyor diyorum
Bazı insanlar böyle acitasyondan beslenir
Akrabanız da aynen bu psikolojide ;)

Heh bende bunu diyorum .. aracı işlerinde insanları kırmamak maksatlı bazen farklı sebepler sunuluyor ... bu sefer de kız tarafı suçlu oluyor ... “ ayyy sende hiç bişi beğenmiyorsun , halbuki ne kadar iyi bir adamdıııııı fkdkkfnfmxmfk”

Al sen evlen dicen :deli:
Aynen yaa. Benim icin olumsuz oldu diyorum detay vermek istemiyorum. Suclu ben oluyorum cogu zaman da dediginiz gibi suclu olan, irdeleyen ben oldum

Yuh yani, aracinin da gozu kor muymus? Bence direkt soyleyin kirmadan, bu cocuk yumusakca diye.:olamaz:
Araci da beni uni den tanir ayni evde kalmistik bi ara. Bana basta diyordu ki "ozellikleriniz cok benziyor" hakikaten benziyormus ozelliklerimiz ikimiz de kadinsiyiz kibariz:D ama bir farkla ben yemek yapmayi hic sevmiyorum.

Heh bende bunu diyorum .. aracı işlerinde insanları kırmamak maksatlı bazen farklı sebepler sunuluyor ... bu sefer de kız tarafı suçlu oluyor ... “ ayyy sende hiç bişi beğenmiyorsun , halbuki ne kadar iyi bir adamdıııııı fkdkkfnfmxmfk”

Al sen evlen dicen :deli:
Ama bize gerçek sebepleri soyluyo

Araci da beni uni den tanir ayni evde kalmistik bi ara. Bana basta diyordu ki "ozellikleriniz cok benziyor" hakikaten benziyormus ozelliklerimiz ikimiz de kadinsiyiz kibariz:KK70: ama bir farkla ben yemek yapmayi hic sevmiyorum.

Cok da kotu bir fikir degil aslinda, eve gelince cesit cesit yemek hazir, utu derdi yok ohhhh mis:deli:

Dayanamadım :olamaz:
EA7F1D9C-6F30-4D23-8742-4E17FCE1531E.webp

Back
X