Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 yil onceki konu :)Bence çoğu evlenmiştir biz derdimize yanalim:KK66:

selam kızlar ben de yerimi alayım bu köşede zira tam benlik :) 30 yaşındayım ,bekarım, mutsuzum :) son ilişkim gecen seneydi evlenmek üzereyken ayrıldık çok üzüldüm ama artık toparladım kendimi, benden 7 yas küçük yegenlerim evlendi birinin mayısda düğünü var veee bana onun gelinliğini giyip fotoğraf çektir diyor ablam o kadar üzüldüm ki , olurda hiç evlenemezsem hiç değilse bi resim olurmuş elimde ne hale düştüm ,çok üzülüyorum aksine çokta kısmetliydim aslında sürekli ilgilenler olurdu çıktıklarım sonra bi türlü istediğim gibi olmadı, nasip değilmiş dedim mecburen :) insanların evde kaldın baskısı iyice arttı bazen sırf evlilk olsun bi çocuk yapayım olmadı ayrılırım diye düşündüğüm bile oluyor ne acı, ne hayallerim vardı oysa benim mutlaka ask evliliği olucaktı hayatımda pes etmek üzereyim artık,
Yalnız değilsin...

Bende geldim. Benim evlenememem ailemin istememesinden. Bu da bir evde kalma sebebi :D

Bu konuyu hortlatalım bari :)))
Ben de evlenemedim 4 yıl görüştüğüm biri vardı onunla nişanlandık olmadı nişanı attım nişan attığımdan beri görüşmediğim adam kalmadı kısmetim baya açıldı ama kafama göre birini bulamadım hatta bugün de biriyle görüşücem 26 yaşındayım adam 35 yaşındaymış nasıl olacak bu işler bilmiyorum

burası da evlenemeyenlerin köşesi olsun
bir turlu aski bulamayanlar
bulup ta elinden kaciranlar
butun arkadaslari evlenmis , coluk cocuga karismis olanlar
artik evlenmiyorsun sorusunu dahi almayanlar

hadi buraya :nazar:
19 yaşındayım, şanslı biriyim, güzel olduğumu düşünüyorum.Ancak karşıma çıkan kişiler hiç hayal ettiğim gibi değil :63: Dört dörtlük insan yok ama, kısmetsizim.. kısmetim kapalı sanırsam

Ben de umutsuz bir vakayim. disardan bakinca hic bir eksigim yok. Aile, egitim, kültür, fizik. beden hoslanan, benimle birlikte olmak isteyenler hep oluyor. Hatta görücü de cikiyor ama benim sansima hep bir terslik oluyor. Hep bir olumsuzluk yasiyorum ve sonuca baglanmiyor. Zaten artik öylesinde benimle tanismak isteyen kisilerden kaciyorum. Olsa olsa görücü veya ailemin tanistircagi birisiyle birlikte olmayi kabul edebilirim. Onun disinda tüm erkekler gözümde vakit kaybi artik. cok yorulduk cok bunaldim su an. Kendimle ilgilenecegim. Pilatese ara vermistim ona yazildim dün. Gercekten cok yorgunum, erkeklerden nefret eder oldum resmen

Bi cümle yazıp çıkmak istiyorum. Zira evli baaağyanım.
27 yaşındayım. Tam zamanı evleneyim dedim. E eşimide seviyorum. Ama aması hayallerimi gerçekleştirip evlenmekti. Evlendiğinizde yapmak istedikleriniz kısıtlı oluyor. Kimseyi takmayın. İçinizde ukte kalacağını hissettiğiniz şeyleri evlenmeden önce gerçekleştirin :KK14:

Ben de umutsuz bir vakayim. disardan bakinca hic bir eksigim yok. Aile, egitim, kültür, fizik. beden hoslanan, benimle birlikte olmak isteyenler hep oluyor. Hatta görücü de cikiyor ama benim sansima hep bir terslik oluyor. Hep bir olumsuzluk yasiyorum ve sonuca baglanmiyor. Zaten artik öylesinde benimle tanismak isteyen kisilerden kaciyorum. Olsa olsa görücü veya ailemin tanistircagi birisiyle birlikte olmayi kabul edebilirim. Onun disinda tüm erkekler gözümde vakit kaybi artik. cok yorulduk cok bunaldim su an. Kendimle ilgilenecegim. Pilatese ara vermistim ona yazildim dün. Gercekten cok yorgunum, erkeklerden nefret eder oldum resmen

al bendende okadar kımseye guvenmıyorum erkeklerden nefret eder oldumm bende canım cunku bana gelenler hepsi sorunluydu ya çapkın cıkıyorlardı ya cimri

Kızlar uzun süre sonra birini beğendim bakalım ne olacak şans dileyin

Evlenemeyenlerin kesi ne demek yahu hiç anlamadim kesi nedir?

valla ben buraya mi aitim bilmiyorum :) daha 19 yasindayim amaa aklim görünüsüm daha büyük, hatta ev hanimi gibi diyebilirim :) elimden her iss geliyoo ama kiymet bilen yok isteee :KK66: ha bu arada cizelgeme dikkat etmeyin, kilom fazla biliyorum amaa görünüs olarak degilll :)
gelelim konuya :) cikma teklifi aldimm amaa kabul edemiyorummm cünkü KORKUIYORUM asik olmaktan........ Daha dogrusu o aski tadabilirmiyim onu bilmiyorum.....
kimsenin beni hak etmedigini düsünüyorum bazen...... kendimi övmek gibi degil ama bi erkegin hosuna giden her hareket davranis var bende diye düsünüyorum........ GÖREBILENE :)
Kız evlenmişsin ya

Back
X