randevum yarın bunları da psikoloğa söylesem olur mu ki ayıp olmaz mı ?Senin bir tedavi işi vardı,ona başlasaydın bunlara takılmazdın...
Kendine ve çevrene zarar verebilecek potansiyelin olduğunu düşünüyorum...
Kendini biraz geliştir,ufkunu aç.Mesele sırf göğüs olsun.Bütüüüüün evlenenler samanta foks değil yani.Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
Yooo niye ayıp olsun ki?randevum yarın bunları da psikoloğa söylesem olur mu ki ayıp olmaz mı ?
Önce nişanlıydım meme sevdiğini farkedip açıkladım.Evlenebilirsin, çocuğun da olur merak etme. Sadece tavsiyem (evlendiğimiz gece kocam görünce demişsin ya, daha önceden göstermeyeceğini varsayıyorum) bunu saklama eş adayından. Kandırmak gibi olur aksi takdirde. Erkeklerin %95'i meme sever çünkü. Anladığım kadarıyla senin hiç yok gibi. Ya silikon taktır; büyütmeyi düşünmüyorsan da evlenmeden önce eşinin bunu bilmesini sağla (sonra hayal kırıklığına uğramasın adam).
ilk öğrenmen gereken kulaklarının milletin söylediklerine tıkamak olmalı bence, millet daha neler neler söyler hepsini kafamıza takıp dert edersek bu hayat çekilmezöyle söylediler.
hiç hissetmiyorum ben adet olduğumu ama 1 hafta sürüyor
Adam istediği için değil, kendiniz istediğiniz için yaptırın yaptıracaksanız. Ki bu kadar sorun ediyorsanız da yaptırın, niye yaptırmıyorsunuz?Önce nişanlıydım meme sevdiğini farkedip açıkladım.
silikon yaptırabilirim istersen dedim.
Hayır sakın yaptırma dedi.
Bir tek o sorun yapmazdı gibi geliyor sanki bundan sonra sorun yapmayan erkek bulamaycakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?