Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

cok sacma suan dusundugunuz.. senın evlenecegın adam brad pıtt falan mı olucak da boyle kendınde kusur arıyorsun.. allah senı boyle yaratmıs cok sukur saglıgın yernde ne dıye sacma sacma seyler dusunuorsun cnm
 
Kendini biraz geliştir,ufkunu aç.Mesele sırf göğüs olsun.Bütüüüüün evlenenler samanta foks değil yani.
 
25 yaşındaki bir kadinin kendi vucuduna bu kadar uzak olmasi inanılır gibi degil.
Ac biraz oku, nasil hamile kalınır, iliski nasildir vs. Ben sadece şunu soyleyeyim meme bir ureme organi değildir, cok rahatsızsan silikon taktirsin olur biter.
Agrisiz adet konusuna yazacak kelime bulamiyorum hayatimda duydugum en sacma seylerden biri.
 
Allahım ya hangi cahil acaba yorum yapan. arastirma mi yapmış bilimsel makale mi okumus nerden biliyormus ??

yapmayın allah askina boyle hurafelere inanmayin resmen bosuna üzülüyorsunuz.
 
25 yaşında böyle saçma şeylere nası inanıyosunuz anlamadım.adetim sorunsuz diyosunuz...hangi rahatsızlığı olanlar kesinlikle çocuk sahibi olamaz bi araştırın isterseniz.göğüs konusuna gelince herkesin bi kusuru var aslında o kusurlarda bizi biz yapan özellikler ama psikolojinizi çok bozuyosa çözümü var.ayrıca karşına çıkan insanlarda mükemmel olmıycak
 
Adet sabcın olmazsa çocuğun olmayacağını kim dedi kocakarı lafı bunlar inanma
 
ne güzel ağrısız adet olmak, benim ablam öyleydi aaa derdi adet olmuşum.Yuhhh derdim nasıl hemen pat diye mi çıkıp geliyor.Çoluğu çocuğu da var ablamın bil diye söylüyorum.Saçma sapan şeylere inandırmışsın kendini.Göğüslerin küçükmüş, benim bildiğin yok :) Şükret. Bir çift "meme" için evlenecek adam var mıdır bilmiyorum, haa evlendikten sonra büyüyor diyorlar ya zaten, büyüyor rahat ol.
 
Niye kulaktan dolma bilgilerle ya da korkularınla hareket ediyorsun. Saçma sapan söylentilere inanma.
 
Adet sancisi ve göğüs küçüklugunün bebek olmamasiyla alakası yok arkadaşım .Çevrendeki cahillere bakma sen de senin de araştırıp bilmen gerekirdi şimdiye kadar. kendine olan güvenin neredeyse bir an önce gelsin !kendini sev olumlu yönlerini düşün psikoloğa gidince tabiki kendine olmayan güvenini, yaptığın gereksiz takintilardan bahset.son sözüm evleneceğin adam seni sevdiği için evlenecek! En kötü slikon taktirirsin.
 
Evlenebilirsin, çocuğun da olur merak etme. Sadece tavsiyem (evlendiğimiz gece kocam görünce demişsin ya, daha önceden göstermeyeceğini varsayıyorum) bunu saklama eş adayından. Kandırmak gibi olur aksi takdirde. Erkeklerin %95'i meme sever çünkü. Anladığım kadarıyla senin hiç yok gibi. Ya silikon taktır; büyütmeyi düşünmüyorsan da evlenmeden önce eşinin bunu bilmesini sağla (sonra hayal kırıklığına uğramasın adam).
 
Önce nişanlıydım meme sevdiğini farkedip açıkladım.
silikon yaptırabilirim istersen dedim.
Hayır sakın yaptırma dedi.
Bir tek o sorun yapmazdı gibi geliyor sanki bundan sonra sorun yapmayan erkek bulamaycakmışım gibi
 
öyle söylediler.
hiç hissetmiyorum ben adet olduğumu ama 1 hafta sürüyor
ilk öğrenmen gereken kulaklarının milletin söylediklerine tıkamak olmalı bence, millet daha neler neler söyler hepsini kafamıza takıp dert edersek bu hayat çekilmez
 
Adam istediği için değil, kendiniz istediğiniz için yaptırın yaptıracaksanız. Ki bu kadar sorun ediyorsanız da yaptırın, niye yaptırmıyorsunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…