- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
evet 1.69 boy 53 kiloZayıf minyon tipliysen gögüslerin kücük olabilir biraz kilo alsan daha iyi duruma gelir ki zaten hamilelik doğum derken ister istemez vücut değişiyor.bu arada hamileliğin gögüsle değil rahimle alakasi var.
sorun olmadı mı çok iyi :))75a memelerim var.
Düzenli adet görüyorum. Hep sancısızdı.
Evlendim, hamileyim.
Tşk,öpt,bye.
Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Kız saçmalama. Aynı senin tarifin bi arkadaşım var. Göğüs yerine sivilce de yani o kadar küçüktü :) evlendi çocuğu oldu gayet de emziriyor.Utanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Korkuyorum çook.
evet evlenmeyi çok istiyorum :))))
evlenmeden nasıl hamile kalıcam ?
teşekkür ederim ben ne kadar cahil olduğumu anladım2. üyeliğinizle böyle konular açıp, asıl üyeliğinizle bu forumda dediğiniz kadar aktif iseniz burada az çok bilgi edinmiş olmanız gerekirdi. İlk mesajdaki sorularınızın hurafe olduğunu bilirdiniz.
Son sorunuzun cevabını gebelik topiklerinde sorarsan belki bir yardımsever seni aydınlatır.
çok teşekkürler içimi ferahlattınız.ne kadar saçma benim göğüslerimde çok küçüktü yoktu resmen adetlerimde adet olduğumu bile bilmezdim sen başkalarına ne bakıyorsun evlendiğimde 53 kiloydum boyum 165di eşimi tanıdım hamile kaldım göğüsler kocaman kilo 65 oldu bence düşünme erkek bu nedenlerden asla boşanmaz sen onun elinde gelişeceksin kadın olmakla kız olmak arasında dağlar kadar fark var
Ay Allah razı olsun, içim ferahladı şuan beni mutlu ettiniz.Kız saçmalama. Aynı senin tarifin bi arkadaşım var. Göğüs yerine sivilce de yani o kadar küçüktü :) evlendi çocuğu oldu gayet de emziriyor.
teşekkür ederim ben ne kadar cahil olduğumu anladım
yardımsever arkadaşlar sağolsunlar bu topikte de yardımcı oldular.
hem bu daha çok psikolojimi bozuyor
Korkuyorum çook.
sen evlen anlarsın vucudun nasıl değişiyo bence tadını çıkar etraftakilerede gayet halimden memnunum de ben hiç sıkıntı yapmadım ailem kilo al deyip duruyordu evlendim eski halimi özlediler eşim o küçücük halimi çok özledi bu arada iki çocuk annesiyim eşim minnoş hallerini özledim ufak tefektin diye takılıyo banaçok teşekkürler içimi ferahlattınız.
iş yerindeki kız dedi adet sancısız çekiyorum o da öyle çocuğu da olmuyorKusura bakmada kim sokuyo bu sacma sapan seyleri ve sende inaniyorsun yapma allah askina ya
ne güzel mutluluğunuz daim olsun aminsen evlen anlarsın vucudun nasıl değişiyo bence tadını çıkar etraftakilerede gayet halimden memnunum de ben hiç sıkıntı yapmadım ailem kilo al deyip duruyordu evlendim eski halimi özlediler eşim o küçücük halimi çok özledi bu arada iki çocuk annesiyim eşim minnoş hallerini özledim ufak tefektin diye takılıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?