Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

hayatımda hiç adet sancısı çekmedim hatta kızımı dogurmadan son ayına girdiğimde dr nasıl anlıyacam sancılandıgımı dedi oda bana adet sancısı gibi dedi sonra aaaa sen sancılanmıyordun ki dedi, düşün artık yok öyle birşey ,
bu arada sütlenince gögüslerin buyur merak etme

Zayıf minyon tipliysen gögüslerin kücük olabilir biraz kilo alsan daha iyi duruma gelir ki zaten hamilelik doğum derken ister istemez vücut değişiyor.bu arada hamileliğin gögüsle değil rahimle alakasi var.
evet 1.69 boy 53 kilo
kiloda alamıyorum alsam da ya popoma ya yüzüme gidiyor

Agrisiz adet olunca hamile kalinmiyorsa benim 2 cocugumu leylek catidan birakti demekki :))) 29 yasindayim simdiye kadar agri cektigim adetim 3 5 tanedir. Oda usutmeden kaynakli. Yani onunla hic bi alakasi yok hamileligin. Kucik goguslu bir suru arkadasimin 2ser 3er cocuklari var. Guzel guzelde emzirip buyuttuler cocuklarini. Anne olmana engel bi durum goremedim ben.

asıl ağrısı fazla olan sıkıntı yaşıyor.Ağrı kistlerden kistte pkodan kaynaklı buda bazı kişilerde gebeliğe engeldir.sana bunu kim hangi mantıkla söyledi pes.Kaç kilosun bilmiyorum ama 55 civarındayken benimde göğüslerim küçüktü 60 olunca göğüslerim dolgunlaştı.Ayrıca her erkek büyük göğüsten hoşlanmaz gerçi hoşlansa hoşlanmasa ne benim göğsüm için evlenecek adam hiç evlenmesin

Kız saçmalama. Aynı senin tarifin bi arkadaşım var. Göğüs yerine sivilce de yani o kadar küçüktü :) evlendi çocuğu oldu gayet de emziriyor.

evet evlenmeyi çok istiyorum :))))
evlenmeden nasıl hamile kalıcam ?

2. üyeliğinizle böyle konular açıp, asıl üyeliğinizle bu forumda dediğiniz kadar aktif iseniz burada az çok bilgi edinmiş olmanız gerekirdi. İlk mesajdaki sorularınızın hurafe olduğunu bilirdiniz.
Son sorunuzun cevabını gebelik topiklerinde sorarsan belki bir yardımsever seni aydınlatır.

ne kadar saçma benim göğüslerimde çok küçüktü yoktu resmen adetlerimde adet olduğumu bile bilmezdim sen başkalarına ne bakıyorsun evlendiğimde 53 kiloydum boyum 165di eşimi tanıdım hamile kaldım göğüsler kocaman kilo 65 oldu bence düşünme erkek bu nedenlerden asla boşanmaz sen onun elinde gelişeceksin kadın olmakla kız olmak arasında dağlar kadar fark var

Bence sen değil senin nisanlin takıntıli gögüslere.senin psikolojini bozmuş.bazı erkekler her kadıni o p...yıldızları gibi hayal ederler ama yok öyle bir dünya.onlar ayrı heryeri yapili yapay hatunlar.

teşekkür ederim ben ne kadar cahil olduğumu anladım
yardımsever arkadaşlar sağolsunlar bu topikte de yardımcı oldular.
hem bu daha çok psikolojimi bozuyor

çok teşekkürler içimi ferahlattınız.

teşekkür ederim ben ne kadar cahil olduğumu anladım
yardımsever arkadaşlar sağolsunlar bu topikte de yardımcı oldular.
hem bu daha çok psikolojimi bozuyor

Estetik açıdan kendini beğenmiyorsan silikon taktırabilirsin.
Sporla on numara fizik yaparsın ama hatırlatmak isterim evlilik, erkek arkadaş muhabbetleri salt fizikle olmuyor.
Psikolog size bu konuda ne yapabilir bilemedim.

Cok gereksiz seylere kafani takmissin.
Ben cok sancili adet geciriyorum ama cocugum olmuyor.
Bir akradasimin gogusleri 10 yasinda cocuk kadardi 41 yasinda hamile kaldi hemde evlenir evlenmez.

Cok gereksiz endiseler ki goguslerin buyur merak etme. Bende evkenmeden once kucucuktu simdi birazdaha buyuk. Kafani takma böyle şeylere. Cok gereksiz seyleri kafana takiyorsun

Kusura bakmada kim sokuyo bu sacma sapan seyleri ve sende inaniyorsun yapma allah askina ya

çok teşekkürler içimi ferahlattınız.
sen evlen anlarsın vucudun nasıl değişiyo bence tadını çıkar etraftakilerede gayet halimden memnunum de ben hiç sıkıntı yapmadım ailem kilo al deyip duruyordu evlendim eski halimi özlediler eşim o küçücük halimi çok özledi bu arada iki çocuk annesiyim eşim minnoş hallerini özledim ufak tefektin diye takılıyo bana

ne güzel mutluluğunuz daim olsun amin

Canım bırak sancısız adet görmemeyi,adet görmediğin durumlarda bile iğne tedavisiyle hamile kalanlar var.Hamilelikte değişen hormonlar yüzünden göğüs bir nebze büyüyor,emzirmeye müsait hale geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…