Evlenemiyorum uygun aday yok

katakupu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
11
12
3
42
37 yaşındayım memurum ama halim vaktim yerinde çok şükür ama içime sinen aday yok.

Görücü usulu birileriyle tanıştırıyorlar evlenmiş boşanmış veya evlenmiş boşanmış çocuklu adaylar geliyor.

Kendim hiç evlenmedim ve daha önce hiç evlenmemiş bir aday olsun istiyorum.

Çünkü bir erkek boşandıysa bana göre problemlidir, çünkü hiçbir kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz.

İnternetten tanısmaya olumlu bakmıyorum güvenemiyorum çünkü .

37 yaşından sonra anne olabilir miyim onu da bilmiyorum . Öyle içimi dökmek istedim.

Benim durumumda olan tanıdıklarınız var mı ? Ne yapmak gerekir?

Haklisin bekar istemekle Kuzum fakat kendi yasina yakin karsi cinsi tek birakmazlar ama olsuun feda olsun hemcinslerimiz sonucta

Henuz karsilasmamis olman da karsilasmayacagin anlamina gelmez ayricaa her bosanan erkek kotu degildir onyargili olma

Belki insanlar da "37 yaşına kadar evlenemediyse bu kadında bir sey vardır." diye dusunuyorlardir.
On yargılar iyi değildir.

Insanlar belli yaştan sonra cok secici davranıyorlar. Hayatta tabiki seçim şartlarınız olacak ama mükemmeli aramak yanlıştır. Çünkü oyle biri yok. Benim arkadaşlarım kari koca ve ikisinin de ikinci evliliği. Birlikte ckk cok mutlular. Hayatta ruh eşi diye bir olay var. Bazi insanlar dovse sovse, aldatilsa kocalarindan ayrilmak istemezler, bazilari da seneler sabredip ufak tefek seylere bir lambayi da ben takacaksam senle niye evlendim diyip kestirip atarlar. Kadin ya da erkek kimse yuvasini dagitmak için kurmaz. Ama evlilikten ne bekledikleri onemli bunlar karsilanmiyorsa günümüzde direkt bosaniliyor. Bazi insanlar savaşır, bazi insanlar ugrasmaya degmez der kestirir atar. Lütfen boşanmış insanlara onyargiyla bakmayin. Sizi tanistirdiklari insanlara firsat verin. Burada hic evlenmemis adamlarla evli kadinlar da var ve onlarda mutsuz. Evlilikle alakali olusturdugunuz kafanizdaki kaliplar insanlari tanimanizin onune geciyor sanki. Umarim hersey gönlünüzce olur.

Bir arkadaşım yıllar önce boşanmış bir adamla evlendi. En son gördüğüm çok mutluydu adamla. Başka bir yakınım yine boşanmış bir adamla evleniyor ve o da çok mutluydu. Evet kadınlar boşanmamak için uğraşır ama belki de adam istemiştir boşanmayı. Araştırıp görüşün bence. Çocuklu birini isteyip istememek sizin kararınız. Bende 30a evriliyorum ve sevgilim bile yok. Kardeşleriniz ve yeğenleriniz varsa biraz daha şanslı hissedin. Çok üzülüyorum böyle konuları gördükçe , kimi istemediği halde birden aşık olup evleniyor . Kimi istese de olmuyor gerçekten sinir bozuyor bu durum

İşyerimde bir arkadaş var. Hiç evlenmemiş sizin gibi ve 35 yaşında.
Çevresi geniş. Bir yandan ailesi birilerini buluyor bir yandan arkadaşları buluyor. Sürekli birileriyle görüşüyor.
Bu akşam buluşmam var diye çıkıyor işten. Ertesi gün soruyoruz, işte şusunu beğenmedim bunu beğenmedim. Ben olsam direkt ikinci kes görüşürdüm, birincide elektrik alamamışımdır, doğru değerlendirememişimdir belki diye. O direkt olmaz diyor.
Bazılarıyla 2-3 görüşmeden sonra öğrendiği yeni şeyler yüzünden görüşmeyi kesiyor.
Bebekleri de çok seviyor ve anne olmak istiyor.

Ama ben kendisini takdir ediyorum:
1. Evlenmek zorundayım psikolojisinde değil
2. Yaşım geçiyor anne olmalıyım psikolojisinde değil
3. Mantığını arka plana atmıyor

Keşke ben de evlenmeden önce bu kafa yapısında olabilseydim de boşanmayla sonuçlanan evliliği yapmasaydım.

Konu sahibi:
Evlenmek zorunda değilsiniz. Evlilik mutlu olmak için yapılır. Mutlu olma yolunda size ümit vermeyen hiç bir ilişkiye başlamayın, yürütmeyin. Hiç evlenmemiş biriyle evlenmek istemeniz en doğal hakkınız. Arkadaşlarınıza bu kararınızı net şekilde söyleyin ki teklif bile etmesinler. Benim iş arkadaşım en fazla nişanlanıp ayrılmışlarla görüşüyor mesela, hiç çocuklu biriyle tanıştırıldığını duymadık.

Ayrıca çocuklu erkeklerin çocuksuz kadınlarla yaptığı evliliklerde kadına çok fazla sorumluluk yükleniyor. Evliliğin en güzel zamanı buna adaptasyonla geçiyor. Hele ki çocuğun annesi, babaannesi vs olaya müdahil olmak istiyorsa.

37 yaşında anne olursunuz merak etmeyin. Bir arkadaşım 41 yaşında hamile kaldı. Kafanıza takmayın.

O olmaz, bu olmaz, şu şöyle, öbürü böyle... Siz dört dörtlük müsünüz? Gerçi onu bile katlamış dokuz sekizlik olmuş olabilirsiniz. Bilemedim.

Ne kadar önyargılı ve peşin hükümlüsünüz. Bence işiniz zor boşananlar problemli , internet güvensiz, hakkınızda hayırlısı

Bosanmis bir erkek sorunludur diyorsunuz da
Erkekler birbirleriyle degil kadinlarla evleniyor arkadasim. Yani adamin karisi sorunluysa napsin omur boyu ceksin mi? Once bu dusunce yapinizdan kurtulun. Sizinle yasit bekar cok arkadasim var,geziyor tozuyorlar. Gayet de mutlular. Siz de once kendinizi mutlu edin,kismettir bu bilinmez nerede ne zaman sizi bulacak. Kendini mutlu etmeyen baskasini asla mutlu edemez haberiniz olsun

B Boşanmak kusur değil. Biriyle flört etmenin resmileşmiş hali. Çocuklu olmasın ama illa bekar diye tutturmayın. Bazen evlenip boşanmış insanlar hatalarından ders alabiliyor

Benim begendiğim kişiler beni begenmiyor, bana görücü gelenleri de ben beğenmiyorum.

bir kere gecen yıl birine kanım ısındı aynı yastaydık

buluştuk ve birbirimize hayat hikayemizi anlattık tanımaya calıstık . beni begenmedi ve ayrıldı. tanıdık aracılıgıyla tanısmıstık, hiç evlenmemiş biriydi.
Sonra öğrendim ki belaruslu bir kadınla evlenmiş. sosyal medyadan fotoları gördüm . iyice içime kapandım

37 yaşından sonra bekar bulmak zor bence boşanmış ve çocuksuzları da değerlendirin. Burda erkekleri şikayet ediyorlar evet ama işin aslını bilmiyoruz ve dışarda kadın şiddetine maruz kalan ve boşanan erkekler de var illa fiziksel şiddet olmak zorunda değil

Bakın burada bir konu vardı.Konu sahibi kocasını terlikle dövüyordu.Adam en sonunda bıkıp boşanmak istediğini söylemişti yani boşanmış erkeklerinde boşanma nedenini iyice araştırmak önemli.Her zaman kadınlar haklı tarafta olmayabiliyor

1: 37 yaşında hiç evlenmemiş birini bulmanız zor. O nedenle boşanmış insanların karşınıza çıkması normal.
2: çok önyargılısınız. Boşanmış insan kötüdür diye düşünmektense, insanların geçmişlerini bir kenara bırakıp o anlarına odaklanın. Boşanan insanlar neden kötü olsun? Bazen iki taraf da iyidir ama birbirlerini için uygun olmadıkları için anlaşamazlar. Başka bir ihtimal yeterince olgunlaşmadan evlenip boşanmış olabilir. Bunları bir kenara bırakın. Anlaşıp anlaşamadığınıza bakın. Her ilişki sadece 2 kişiliktir.

Boşanmış çocuğu olmayan adayları da değerlendirin.Sizin yaşlarda hiç evlenmemiş zor biraz.Gerçi nasip kısmet işi

Ben de boşanmış erkeklere güvenemiyorum. Hoşlandığım adam, geçtiğimiz yıl evlendi, bu yıl boşandı, tekrar yazmaya başladı. Hata yapmışmış, çok dürüstmüş vs. hiç inandırıcı gelmedi. Ben birilerini kolay kolay sevemem, boşanmış adama da acaba 1.ye döner mi diye şüpheyle yaklaşırım. 37 yaşında olup bekar olan, evlenen çok erkek, kadın arkadaşım var. Ayrıca sizin hikaye burada daha önce anlatıldı gibi. Kızı biriyle tanıştırmışlardı, adam beğenmemiş, sevgilisi olmamış birini arıyorum demiş ama ukraynalıylan evlenmişti.

Ben de önceden sizin gibi düşünüyordum..Boşanmış erkek problemlidir,hiçbir kadın yuvasını bile isteye yıkmaz die..Amma velakin forumda takıla takıla bu fikrim değişti..Cidden problemli,insanı canından bezdiren, eşi üstünde sonsuz kredisi olduğunu düşünüp şımarıp sonunda yuvasını yıkan kendini beğenmiş kadınları da okudum burda..O yüzden önyargılı olmayın bence..Çocuklu istememenizi anlarım ama ayrılmışları direkt elemeyin..Elektrik alırsanız tanımaya çalışın derim..Hakkınızda hayırlısı.

Boşanmış birini istememe kısmına takılmış herkes :) kusur değil elbette ama şöyle bi örnek vereyim, kuzenim boşanmış biriyle evlendi ve şunu söyler: adam bütün heyecanları ilkiyle yaşamış, tüketmiş bazı şeyleri.Şuanki evliliğinde sakinlik istiyor eşi.Dışarda gezmek tozmak yada başka aktiviteler yerine evde olmak gibi..Bunlar da kuzenimi mutlu etmiyor.Eşi iyi, maddi durumu da çok iyi ama kendisi mutsuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…