Ben buna katılmıyorum kimse mükemmel değil ama kişi kendisi içşn en iyisi istemekte haklı. Sonra “ ben bu adamı sevemiyorum şöyle bmyle “ diye açılan başkıkları okuyoruz. Ne istediğin çok önemli.O olmaz, bu olmaz, şu şöyle, öbürü böyle... Siz dört dörtlük müsünüz? Gerçi onu bile katlamış dokuz sekizlik olmuş olabilirsiniz. Bilemedim.
Ne saçma ya 37 yaşında diye niye boşanmiş çıksın karşısına hey allahımya böyle yorum yapanlari anlamıyorum şunu diyin anlarım boşanmış da olsa görüşün herkes ayni değil diyin bari ya o kadar acımasız yorumlar yapılıyor ki bazen seni kim alsın der gibi bu saatten sonra .Konu sahibi inşallah karşına istediğin gibi birisi çıkar
Ben buna katılmıyorum kimse mükemmel değil ama kişi kendisi içşn en iyisi istemekte haklı. Sonra “ ben bu adamı sevemiyorum şöyle bmyle “ diye açılan başkıkları okuyoruz. Ne istediğin çok önemli.
Ama işte o kişiymiş sizin kısmetiniz Allah yazmış size. Başkası isteyip bulamayacak diye net bir şey diyemeyiz. Benim de zamanım geldi bulduğumla evleneyim dese daha çok pişman olur.Herkes kendi için en iyisini ister tabi ki ama bulamaz işte. Çok katı kurallar, insanları sınıflamalar, önyargılar doğru değil ve yalnız kalmanıza sebep olur.
Benim yerimde bir başkası olsa eşimin ilk etaptaki eksi denilebilecek özelliklerine bakıp elerdi mesela. Ama ben tanıdım, tanıdıkça sevdim. Bence dünyadaki mükemmele en yakın kocalardan biri. Daha gencini, daha çok kazananını, daha yakışıklısını, daha eğitimlisini, daha varlıklısını muhtemelen bulurdum ama daha mutlu olur muydum orası meçhul.
Bu cümlenizi çok yanlış buldum. Ne boşanan problemlidir, ne yuvayı dağıtan kadındır/erkektir. Böyle genellemeler yapmayın bence.Çünkü bir erkek boşandıysa bana göre problemlidir, çünkü hiçbir kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz.
Ama işte o kişiymiş sizin kısmetiniz Allah yazmış size. Başkası isteyip bulamayacak diye net bir şey diyemeyiz. Benim de zamanım geldi bulduğumla evleneyim dese daha çok pişman olur.
Tanıdığım bir kadın kocası için iktidarsız deyip boşanmıştı. Sonra kocası başka kadınla evlendi kaç tane çocuk yaptı. Kadın da başka bir adamla evlendi hiç bebeği olamadı. Aklıma bu geldi, acaba boşanan her erkek problemli midir? Yoksa biz kadınlar mı problemi onlarda görmeye alışmışız?
37 yaşındayım memurum ama halim vaktim yerinde çok şükür ama içime sinen aday yok.
Görücü usulu birileriyle tanıştırıyorlar evlenmiş boşanmış veya evlenmiş boşanmış çocuklu adaylar geliyor.
Kendim hiç evlenmedim ve daha önce hiç evlenmemiş bir aday olsun istiyorum.
Çünkü bir erkek boşandıysa bana göre problemlidir, çünkü hiçbir kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz.
İnternetten tanısmaya olumlu bakmıyorum güvenemiyorum çünkü .
37 yaşından sonra anne olabilir miyim onu da bilmiyorum . Öyle içimi dökmek istedim.
Benim durumumda olan tanıdıklarınız var mı ? Ne yapmak gerekir?
Benim de kardeşlerim ve yeğenlerim fazlasıyla var ama şanslı değilim. Herkes kendi evinde hep tek başınasın, sıkıldım yalnızlıktan ama kısmet yapacak bir şey yok.Bir arkadaşım yıllar önce boşanmış bir adamla evlendi. En son gördüğüm çok mutluydu adamla. Başka bir yakınım yine boşanmış bir adamla evleniyor ve o da çok mutluydu. Evet kadınlar boşanmamak için uğraşır ama belki de adam istemiştir boşanmayı. Araştırıp görüşün bence. Çocuklu birini isteyip istememek sizin kararınız. Bende 30a evriliyorum ve sevgilim bile yok. Kardeşleriniz ve yeğenleriniz varsa biraz daha şanslı hissedin. Çok üzülüyorum böyle konuları gördükçe , kimi istemediği halde birden aşık olup evleniyor . Kimi istese de olmuyor gerçekten sinir bozuyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?