evlenemiyorum...

Evlenmek dısardan ınsanı tetıkleyen bı duygu. Yasıtların evlendı sende evlen. Yasıtlarının cocugu var evlen cocuk yap. Ama evlı bırıne sorarsanız bırsuru problem. Sız suan tek kısılık yalnızlık yasıyorsunuz allah benım gıbı ıkı kısılık yalnızlıktan korusun. Aynı evı yatagı hayatı paylasmak cok zor. Sevgılıyken olmadı bırakıp gıdersınız ama evlıyken aynı evın ıcınde mutsuzsunuz o adama yemek hazırlıyosunuz kadınlık yapıyosunuz esyalarını yıkayıp utuluyosunuz ne kadar zor dimi. Cok zor hemde. Lutfen bu yasa kadar bekar kalıp sacma sapan bırıyle evlenmıs olmak ıcın evlenmeyın yas gecıyo dıye acele etmeyın. Emın olmadan dıbını gormedıgınız sulara dalmayın. Sonra benım gıbı aynı evın ıcınde uzak akraba gıbı yaşarsınız çoğu zaman

Ben sizin adınıza üzüldüm niye böyle oldu ?

Ben sizin adınıza üzüldüm niye böyle oldu ?
Valla bilmiyorum genel olarak fazla alıngan bi kocam var. İş yatak odasına gelmese benı asla dudagımdan öpmez. İş ancak oraya gelecek ki ozamanda ben ıstemıyorum tahammul edemıyorum artık. Hep bı ılgı eksıklıgı var oncelerı soyluyodum hıc ılgı alaka yok fızıken ve sozlu olarak dıye ıkı gun ılgılı oluyodu 3.gun aynı adam. Iste ınsanın ıcınde olmayınca sen zorlamayla ancak bu kadarını yapabılıyosun. Bazen hıc evlenmemıs olmayı dılıyorum bazen bakıyorum bu huylar harıc ıyı bı adam. Ama ıyı bı adam deyıpte kadınlıgımı yasayamadan bı omru gecırmek bana da haksızlık olmaz mı dıyorum. Oyle ıste canım. Sevgılıyken gormek ıstemedıgınız herseyı başrolde yaşıyosun evlenınce. Oyuzden asıgım sevıyorum bu huyunu evlenınce duzeltırım dıye kımse evlenmesın. Ben bunun bu huyuna katlanabılırmıyım dıye dusunerek evlensın ınsanlar degısmıyor cunku

Ben evli değilim ama size katılıyorum. Yaşım geldiği için daha doğrusu böyle söyledikleri için ben de çoğu zaman tedirgin olup hatalı karar verme noktasına geliyorum ama emin olmadan yanlış bir evlilik yapmaktansa ve mutsuz olmaktansa yaşım geçsin de mutlu olduğum biri ile emin olduğum biri ile böyle bir adım atayım daha iyi.. Üzüldüm sizin için belki zamanla düzelir belki rutinden çıkaracak bazı adımlar atarsanız en azından bir nebze olsun huzurlu olabilirsiniz.

Insallah dualar bızımle olsun.

İlgi mesela Ne anlamda ? Umarım hayırlı gelişmeler olur hayatınızda

Ben asla evlenmem ortada adam yok derken bir baktim evlendim :) Demem o ki bu isler nasip kismet isi bence hic acele etmeyin evlenince de baska sorunlar cikiyor esinle mutlu olsan bile baska baska sorunlar cikiyor hayatin her aninda illa ki bir dert oluyor onun icin hic uzulup takilmayin derim. Evlenip mutsuz da olabilirsiniz bu da bir ihtimal onun icin dogru insan olsun en onemlisi bu.

İlgi mesela Ne anlamda ? Umarım hayırlı gelişmeler olur hayatınızda
Aynı evın ıcınde yemek masasında dıyalog yok sureklı ben konuyorum 50cumlenın 47si benım. Tv ızlıyoruz ya uyukluyor yada kulaklıkla telefonda. Senın ıstedıgın programı ızleyelım ozaman dıyorum ondada benden tamamen kopuk. Insan bı karısına guzel soz soyleyıpte yanına alıp basını oksamazmı. Ama kendı sureklı bu beklentıde onunla ılgıleneyım yatınca opeyım koklayım sarılayım her dk kendıne yapılmasını ıstedıgı hıcbıseyı bana gostermıyo. Ve sureklı ben sıyah desem hayır o beyaz der. Sureklı muhalefet. Beynen cok yorgunum

Cok uzuldum sevgiliyken de boyle miydi?

çok uzakmışsın kız yoksa sana birkoca bulurduk

şaka bir yana bazı şeyler kısmet allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Aslında karsındakı ıllakı bı renk verıyo ama sen heryerı rengarenk gordugunden goremıyosun

Kesinlikle birde cevremde gordugum sey nasilsa evlenince degisir dusuncesi kimse degismez, kimseyi degistiremezsiniz ama sanirim bunu bir cok insan es geciyor malesef.

bu yazı bana umut oldu çok teşekkür ederim

mantık evliliği yapayım geçeyim diyorum çünkü bütün umutlarım tükenmiş durumda yaşım geçti karşıma kim çıkacak bu saatten sonra diye düşünüyorum

aynen şu durumdayım

bu yazıda silkeledi beni açıkçası offff iki ucu boklu değnek

Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. En azından hala seçme şansın var eleme şansın var bunları iyi değerlendir. Herkesin standardı tabikide farklıdır. Ben manevi yönden güçlü koruyup kanat geren ilgili şefkatli bi adam istemiştim maddiyat önemli değil demiştim en azından maddi sıkıntı çekmiyorum ama ilgisizlikten yoruldum artık. Ozaman neden evlendim aynı evin içine girdim ki sevgili kalıp o akşam burda yemekte bu sabah şurda kahvaltıda telefonda ıkı saat konusurdum bı kahve ıcer evıme gerı donerdım sımdı nereye gıdeyım yan odaya mı? Nasıl kaçıcam nereye kaçıcam en fazla işe gidiyorum akşama tekrar aynı evdeyiz. En azından işteyken kafam rahat ya evde kalsaydım bu huzursuzlukla ne yapardım? En azından sımdı bı bebegım olsun onunla ılgıleneyım ıstıyorum evımıze bı ses nese gelsın ıstıyorum. Kocam saygısız kufurbaz bırı degıl ama kalan ozellıklerı de bana yetmez oldu. Yanı benımle ılgılı alakalı muhabbetlı olabılmesı ıcın daha ne yapıcam bılemıyorum elımden gelen herseyı fazla fazla yaptım. Ekonomık olarak rahatım kufur dayak yok dıye susup oturayım mı. Neden ıkısıde bır arada olmuyo. Kafamda deli sorular. O yuzden bu yaslar hem rısklı hemde daha farkındalıgı yuksek yaslar sız gozunuzu dort acın sadece kalbınızle dusunmeyın sonu hayal kırıklıgı ınsallah gonlunuze gore bırınıde bulursunuz

çok teşekkür ederim açıp açıp okuycam yazdıklarınızı kafama kazımam şart hata yapmaktan korkuyorum

keşke hepsi bir arada olsa keşke

çok teşekkür ederim açıp açıp okuycam yazdıklarınızı kafama kazımam şart hata yapmaktan korkuyorum

keşke hepsi bir arada olsa keşke
Insallah canım hata ınsanlar ıcın elbette ama bıle bıle lades deme. Mesleğini yap kimse için kariyerinden vazgeçme. Benim sarılacak tek şeyim o çünkü

Erkekler uyandı artik. Fransız usulü hesap ödeniyor. Parayi veren de karsiligini bekliyor zaten.
Her akşam dışarı çıkaran erkek cömert, iyi çıkarmayan erkek kötü, cimri diye genellemek yanlis. Hesabını bilen erkek en makuludur. Eşim kimseyi dışarı çıkarmamış, har vurup harman savurmamis ama düğün için de birikimini yapmis. Kimseye muhtaç olmadan düğün yaptik, esyalarimizi kendimiz aldik. Kafamız rahattı.

Siz görüşürken size karşı eli açık mıydı yemek ısmarlıyor muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…