- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi enchanting
-
Ben sizin adınıza üzüldüm niye böyle olduEvlenmek dısardan ınsanı tetıkleyen bı duygu. Yasıtların evlendı sende evlen. Yasıtlarının cocugu var evlen cocuk yap. Ama evlı bırıne sorarsanız bırsuru problem. Sız suan tek kısılık yalnızlık yasıyorsunuz allah benım gıbı ıkı kısılık yalnızlıktan korusun. Aynı evı yatagı hayatı paylasmak cok zor. Sevgılıyken olmadı bırakıp gıdersınız ama evlıyken aynı evın ıcınde mutsuzsunuz o adama yemek hazırlıyosunuz kadınlık yapıyosunuz esyalarını yıkayıp utuluyosunuz ne kadar zor dimi. Cok zor hemde. Lutfen bu yasa kadar bekar kalıp sacma sapan bırıyle evlenmıs olmak ıcın evlenmeyın yas gecıyo dıye acele etmeyın. Emın olmadan dıbını gormedıgınız sulara dalmayın. Sonra benım gıbı aynı evın ıcınde uzak akraba gıbı yaşarsınız çoğu zaman
Valla bilmiyorum genel olarak fazla alıngan bi kocam var. İş yatak odasına gelmese benı asla dudagımdan öpmez. İş ancak oraya gelecek ki ozamanda ben ıstemıyorum tahammul edemıyorum artık. Hep bı ılgı eksıklıgı var oncelerı soyluyodum hıc ılgı alaka yok fızıken ve sozlu olarak dıye ıkı gun ılgılı oluyodu 3.gun aynı adam. Iste ınsanın ıcınde olmayınca sen zorlamayla ancak bu kadarını yapabılıyosun. Bazen hıc evlenmemıs olmayı dılıyorum bazen bakıyorum bu huylar harıc ıyı bı adam. Ama ıyı bı adam deyıpte kadınlıgımı yasayamadan bı omru gecırmek bana da haksızlık olmaz mı dıyorum. Oyle ıste canım. Sevgılıyken gormek ıstemedıgınız herseyı başrolde yaşıyosun evlenınce. Oyuzden asıgım sevıyorum bu huyunu evlenınce duzeltırım dıye kımse evlenmesın. Ben bunun bu huyuna katlanabılırmıyım dıye dusunerek evlensın ınsanlar degısmıyor cunkuBen sizin adınıza üzüldüm niye böyle oldu?
İlgi mesela Ne anlamda ? Umarım hayırlı gelişmeler olur hayatınızdaValla bilmiyorum genel olarak fazla alıngan bi kocam var. İş yatak odasına gelmese benı asla dudagımdan öpmez. İş ancak oraya gelecek ki ozamanda ben ıstemıyorum tahammul edemıyorum artık. Hep bı ılgı eksıklıgı var oncelerı soyluyodum hıc ılgı alaka yok fızıken ve sozlu olarak dıye ıkı gun ılgılı oluyodu 3.gun aynı adam. Iste ınsanın ıcınde olmayınca sen zorlamayla ancak bu kadarını yapabılıyosun. Bazen hıc evlenmemıs olmayı dılıyorum bazen bakıyorum bu huylar harıc ıyı bı adam. Ama ıyı bı adam deyıpte kadınlıgımı yasayamadan bı omru gecırmek bana da haksızlık olmaz mı dıyorum. Oyle ıste canım. Sevgılıyken gormek ıstemedıgınız herseyı başrolde yaşıyosun evlenınce. Oyuzden asıgım sevıyorum bu huyunu evlenınce duzeltırım dıye kımse evlenmesın. Ben bunun bu huyuna katlanabılırmıyım dıye dusunerek evlensın ınsanlar degısmıyor cunku
Aynı evın ıcınde yemek masasında dıyalog yok sureklı ben konuyorum 50cumlenın 47si benım. Tv ızlıyoruz ya uyukluyor yada kulaklıkla telefonda. Senın ıstedıgın programı ızleyelım ozaman dıyorum ondada benden tamamen kopuk. Insan bı karısına guzel soz soyleyıpte yanına alıp basını oksamazmı. Ama kendı sureklı bu beklentıde onunla ılgıleneyım yatınca opeyım koklayım sarılayım her dk kendıne yapılmasını ıstedıgı hıcbıseyı bana gostermıyo. Ve sureklı ben sıyah desem hayır o beyaz der. Sureklı muhalefet. Beynen cok yorgunumİlgi mesela Ne anlamda ? Umarım hayırlı gelişmeler olur hayatınızda
Aynı evın ıcınde yemek masasında dıyalog yok sureklı ben konuyorum 50cumlenın 47si benım. Tv ızlıyoruz ya uyukluyor yada kulaklıkla telefonda. Senın ıstedıgın programı ızleyelım ozaman dıyorum ondada benden tamamen kopuk. Insan bı karısına guzel soz soyleyıpte yanına alıp basını oksamazmı. Ama kendı sureklı bu beklentıde onunla ılgıleneyım yatınca opeyım koklayım sarılayım her dk kendıne yapılmasını ıstedıgı hıcbıseyı bana gostermıyo. Ve sureklı ben sıyah desem hayır o beyaz der. Sureklı muhalefet. Beynen cok yorgunum
Herhalde oyleymıste ben gormek ıstememısım buna artık bi kılıf uyduramıyorum kafamdaCok uzuldum sevgiliyken de boyle miydi?
Herhalde oyleymıste ben gormek ıstememısım buna artık bi kılıf uyduramıyorum kafamda
Aslında karsındakı ıllakı bı renk verıyo ama sen heryerı rengarenk gordugunden goremıyosunNe denir bilemedim cok zor bir durum insAllah duzelir diyebiliyorum sadece. Evlilik aslinda piyango gibi biraz da galiba.
Aslında karsındakı ıllakı bı renk verıyo ama sen heryerı rengarenk gordugunden goremıyosun
O kadar iyi anlıyorum ki seni ; Yaşım 30 olduğu anda benzer karmaşaları yaşadım, sırf otuzdan önce evleneyim diye yanlış bir seçim yaptım nişanlandım düğüne bir kaç ay kala hatamı anlayıp ayrıldım. İşim, kariyerim, çevrem ,ailem her şey dört dörtlük ilerlerken tek eksiğim bir eş adayıydı. Etrafıma bakardım ve sürekli ben neden yalnızım diye sorgulardım, tüm arkadaşlarım evlenip çocuk sahibi olurken imrenerek izlerdim. Daha sonrasında iki ciddi ilişkim oldu birinde kendi hatam ikincisinde terk edilişim : ( çok acı çektim çok yıprandım her şey bitti kapattım bu sayfayı dedim. İnancımı yitirdim.
Şu an 38 yaşındayım üç ay önce hayatıma biri girdi ve tam anlamıyla ruh eşim diyebildiğim biri. Çok şükür çok mutluyum ileriye dönük planlarla devam ediyoruz..Diyeceğim şu ki tam senin duygularında olduğum 30 lu yaşların başında böyle bir insan yıllar sonra karşına çıkacak ve seni dünyanın en mutlu insanı yapacak deselerdi ve bu üç aylık masal gibi rüya gibi geçen zamanımı anlatsalardı hiç düşünmeden sessizce onu beklemeyi seçerdim.. Dolayısıyla kısmetin,kaderin seni bir yerde bekliyor belki 3 belki 5 sene sonra çıkacak karşına ..sabırla onu yani doğru insanı bekle ve acele etme. Her duanda dileğinde seni mutlu edecek değer verecek insanı çağır, istemekten, dua etmekten, hayal etmekten de asla vazgeçme.
Sevgiler...
Evlenmek dısardan ınsanı tetıkleyen bı duygu. Yasıtların evlendı sende evlen. Yasıtlarının cocugu var evlen cocuk yap. Ama evlı bırıne sorarsanız bırsuru problem. Sız suan tek kısılık yalnızlık yasıyorsunuz allah benım gıbı ıkı kısılık yalnızlıktan korusun. Aynı evı yatagı hayatı paylasmak cok zor. Sevgılıyken olmadı bırakıp gıdersınız ama evlıyken aynı evın ıcınde mutsuzsunuz o adama yemek hazırlıyosunuz kadınlık yapıyosunuz esyalarını yıkayıp utuluyosunuz ne kadar zor dimi. Cok zor hemde. Lutfen bu yasa kadar bekar kalıp sacma sapan bırıyle evlenmıs olmak ıcın evlenmeyın yas gecıyo dıye acele etmeyın. Emın olmadan dıbını gormedıgınız sulara dalmayın. Sonra benım gıbı aynı evın ıcınde uzak akraba gıbı yaşarsınız çoğu zaman
Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. En azından hala seçme şansın var eleme şansın var bunları iyi değerlendir. Herkesin standardı tabikide farklıdır. Ben manevi yönden güçlü koruyup kanat geren ilgili şefkatli bi adam istemiştim maddiyat önemli değil demiştim en azından maddi sıkıntı çekmiyorum ama ilgisizlikten yoruldum artık. Ozaman neden evlendim aynı evin içine girdim ki sevgili kalıp o akşam burda yemekte bu sabah şurda kahvaltıda telefonda ıkı saat konusurdum bı kahve ıcer evıme gerı donerdım sımdı nereye gıdeyım yan odaya mı? Nasıl kaçıcam nereye kaçıcam en fazla işe gidiyorum akşama tekrar aynı evdeyiz. En azından işteyken kafam rahat ya evde kalsaydım bu huzursuzlukla ne yapardım? En azından sımdı bı bebegım olsun onunla ılgıleneyım ıstıyorum evımıze bı ses nese gelsın ıstıyorum. Kocam saygısız kufurbaz bırı degıl ama kalan ozellıklerı de bana yetmez oldu. Yanı benımle ılgılı alakalı muhabbetlı olabılmesı ıcın daha ne yapıcam bılemıyorum elımden gelen herseyı fazla fazla yaptım. Ekonomık olarak rahatım kufur dayak yok dıye susup oturayım mı. Neden ıkısıde bır arada olmuyo. Kafamda deli sorular. O yuzden bu yaslar hem rısklı hemde daha farkındalıgı yuksek yaslar sız gozunuzu dort acın sadece kalbınızle dusunmeyın sonu hayal kırıklıgı ınsallah gonlunuze gore bırınıde bulursunuzbu yazı bana umut oldu çok teşekkür ederim
mantık evliliği yapayım geçeyim diyorum çünkü bütün umutlarım tükenmiş durumda yaşım geçti karşıma kim çıkacak bu saatten sonra diye düşünüyorum
aynen şu durumdayım
bu yazıda silkeledi beni açıkçası offff iki ucu boklu değnek
Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. En azından hala seçme şansın var eleme şansın var bunları iyi değerlendir. Herkesin standardı tabikide farklıdır. Ben manevi yönden güçlü koruyup kanat geren ilgili şefkatli bi adam istemiştim maddiyat önemli değil demiştim en azından maddi sıkıntı çekmiyorum ama ilgisizlikten yoruldum artık. Ozaman neden evlendim aynı evin içine girdim ki sevgili kalıp o akşam burda yemekte bu sabah şurda kahvaltıda telefonda ıkı saat konusurdum bı kahve ıcer evıme gerı donerdım sımdı nereye gıdeyım yan odaya mı? Nasıl kaçıcam nereye kaçıcam en fazla işe gidiyorum akşama tekrar aynı evdeyiz. En azından işteyken kafam rahat ya evde kalsaydım bu huzursuzlukla ne yapardım? En azından sımdı bı bebegım olsun onunla ılgıleneyım ıstıyorum evımıze bı ses nese gelsın ıstıyorum. Kocam saygısız kufurbaz bırı degıl ama kalan ozellıklerı de bana yetmez oldu. Yanı benımle ılgılı alakalı muhabbetlı olabılmesı ıcın daha ne yapıcam bılemıyorum elımden gelen herseyı fazla fazla yaptım. Ekonomık olarak rahatım kufur dayak yok dıye susup oturayım mı. Neden ıkısıde bır arada olmuyo. Kafamda deli sorular. O yuzden bu yaslar hem rısklı hemde daha farkındalıgı yuksek yaslar sız gozunuzu dort acın sadece kalbınızle dusunmeyın sonu hayal kırıklıgı ınsallah gonlunuze gore bırınıde bulursunuz
Insallah canım hata ınsanlar ıcın elbette ama bıle bıle lades deme. Mesleğini yap kimse için kariyerinden vazgeçme. Benim sarılacak tek şeyim o çünküçok teşekkür ederim açıp açıp okuycam yazdıklarınızı kafama kazımam şart hata yapmaktan korkuyorum
keşke hepsi bir arada olsa keşke
Siz görüşürken size karşı eli açık mıydı yemek ısmarlıyor muydu ?Erkekler uyandı artik. Fransız usulü hesap ödeniyor. Parayi veren de karsiligini bekliyor zaten.
Her akşam dışarı çıkaran erkek cömert, iyi çıkarmayan erkek kötü, cimri diye genellemek yanlis. Hesabını bilen erkek en makuludur. Eşim kimseyi dışarı çıkarmamış, har vurup harman savurmamis ama düğün için de birikimini yapmis. Kimseye muhtaç olmadan düğün yaptik, esyalarimizi kendimiz aldik. Kafamız rahattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?