- 27 Ocak 2011
- 816
- 95
- 298
- Konu Sahibi enchanting
-
Görücü usulu oldu. Tanışma, söz, nişan toplam 5 ay sürdü. O başka sehirde calisiyordu. Genelde telefonda görüşüyorduk. Birkaç defa geldi yanıma. Ama ismarliyordu. Eli de açıktır. Önce beni düşünür. Hiç cimri değildir. Bütün huylarini seviyorum. Efendi, dürüst bir insan. Masallah diyeyim.Siz görüşürken size karşı eli açık mıydı yemek ısmarlıyor muydu ?
İşte bana denk gelmedi öylesi, utanmasalar kiralarını filan ödetecekler sanırım, çevremde genelde eli açık kadınlara cimri, cimri kadınlara da eli açıklar geldi
Aslında karsındakı ıllakı bı renk verıyo ama sen heryerı rengarenk gordugunden goremıyosun
Yaşadıklarınız hissettikleriniz bir kadın için kolay değil tahmin edebiliyorum. Şu an ciddi bir ilişki içinde olduğumdan ötürü benzer korkuları yaşıyorum, yani ya şu an göremiyorsam ya da göstermiyorsa. Evlenince değişirse, ilgisiz sorumsuz umursamaz olursa..Bu risklere karşı ne yapmak gerek hiç bilemiyorum. Örneğin üç beş gün tatil vs. etkili olur mu? Siz sevgiliyken böyle tecrübeler yaşadınız mı? Çünkü bir insan durumunu 3 gün üstüste gizleyemez bir yerde fire verir.
Evlenince degisme lafina asla inanmiyorum. Siz evlilikten, karsinizdakinden ne beklediginizi biliyorsaniz ,karsi taraf ne istedigini biliyor ise evlenince daha iyi olur ama kotu olmaz. Tabi karsinizdaki cok iyi bir oyuncu ise o ayri. Sadece duygu ile karar vermez mantik suzgecinden de gecirirseniz muhtemelen degismez.
Sizin tecrübeniz nedir? Biraz bahseder misiniz ? Mesela uzun süreli bir flört mü oldu, hiç bir değişim yaşanmadı mı evlenince? Hep olumlu mu ilerledi?[/QUOT
Evet evlenince bir degisim oldu sevgili iken surekli kavga ederdik evlenince kavgalar bitti :) kavga nedenlerimiz de benim sizin gibi korkularim vardi anlayacaginiz her turlu teste tabi tuttum :) evlenice cok daha iyi bir insan cikti karsima
Yani şöyle söyleyeyim hayır sevgiliyken hiç tatile çıkmadık cunku aılemle bırlıkte yasıyodum eve yakındı ısyerım ve ne deyıp tatıle cıkabılırdım. Ama gizlemekten kastım sevgılıyken ılgıye boguluyomuydum acaba adam hep boylemıydı de ben en ufacık hareketınden mı mutlu oluyodum orasını bılemıyorum gercekten salaklık mı saflık mı ne dersenız deyın aynı eve aynı sofraya oturmadan kımın ne oldugunu pek anlaysmıyosun. Benım esımde zaten saygıl görgülü biri dışarıya karşı. Bana da öyle bizde sadece ilgi eksikliği var daha öncede yazmıştım. Herkesın herseyıne koşar halleder ıs bana gelınce ızın alamadım cok erken saatte randevu almıssın doktora vs. Evın ıcındede bırlıkte bi filmi yorumlayamazsın cunku ben tv ızlerken adam kulaklıkla komık vıdeolar ızlıyo yok gıdıyo sıgara ıcıyo yanı ortak nokta yok evde. Evlendık kokusu cıktı işin.Yaşadıklarınız hissettikleriniz bir kadın için kolay değil tahmin edebiliyorum. Şu an ciddi bir ilişki içinde olduğumdan ötürü benzer korkuları yaşıyorum, yani ya şu an göremiyorsam ya da göstermiyorsa. Evlenince değişirse, ilgisiz sorumsuz umursamaz olursa..Bu risklere karşı ne yapmak gerek hiç bilemiyorum. Örneğin üç beş gün tatil vs. etkili olur mu? Siz sevgiliyken böyle tecrübeler yaşadınız mı? Çünkü bir insan durumunu 3 gün üstüste gizleyemez bir yerde fire verir.
Hiç kavga etmemek de suç oldu. Biz eşimle hiç kavga etmedik 6 yıllık evlilik hayatımda. Çünkü akıllı insanlar kavga etmez, konuşarak sorunları cozer. Karşımdaki adam kavgaya sebep bırakmıyor. Benim hatalarımı da telafi ediyor. Niye kavga edelim. Ne yani, ikimizden biri oyun mu oynuyor?Hic kavga etmemek de bence normal degil hic kavga yoksa taraflardan biri oynuyordur derim her zaman. Tabi ki bu benim dusuncem. Sevgilinizin tavirlari ayni esime benziyor. Dilerim cok mutlu olursunuz.
Hiç kavga etmemek de suç oldu. Biz eşimle hiç kavga etmedik 6 yıllık evlilik hayatımda. Çünkü akıllı insanlar kavga etmez, konuşarak sorunları cozer. Karşımdaki adam kavgaya sebep bırakmıyor. Benim hatalarımı da telafi ediyor. Niye kavga edelim. Ne yani, ikimizden biri oyun mu oynuyor?
Şahsi görüsunuz olabilir, ben yanlış buluyorum. Karşıdakinin hatasıni telafi etmek zaten hoşgörü ile olur. Anlayissiz insan kavga cikartir. Kendiniz ile celisiyorsunuz.Hic kavga etmemek suctur diye bir cumle kurdugumu hatirlamiyorum. Tabi bu sadece benim dusuncem diye de ekledigimi hatirliyorum. Esiniz surekli sizin hatalarinizi telafi etmis ne guzel. Benim sahsi fikrim evlilik karsilikli anlayis ve hosgoru gerektirir surekli birinin hatalari telafi etmesi degil. Size mutluluklar dilerim.
Şahsi görüsunuz olabilir, ben yanlış buluyorum. Karşıdakinin hatasıni telafi etmek zaten hoşgörü ile olur. Anlayissiz insan kavga cikartir. Kendiniz ile celisiyorsunuz.
Benim demek istediğim her evlilikte kavga olur diye birsey yok.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Tarafların anlayisli, olgun olduğunda evlilikte kavga olmayacağını yazdım . Bunun neresinde çelişki var. Ayrıca filmlerdeki gibi aşkların olmadığını, hayatın gerceklerinin farklı olduğunu yazdım. Bunun neresinde çelişki buldunuz. Amacim tartismak değil yanlış anlamayın.Bence kendi ile celisen sizsiniz baska bir konuda oyle buyuk bir askla evlilik olmuyor hayatin gercekleri herseyi dumduz ediyor diyorsunuz ama bir yandan da karsi tarafin surekli sizi idare ettigini soyluyorsunuz. Iyi okursaniz evlilikte kavga oldugunu yazmadim zaten. Sevgililiginiz boyunca ve evlendikten sonra hic tartismadiysaniz ne mutlu size diyorum sadece. Ben egomu tatmin etmek icin evlenmedim mutlu olmak icin evlendim. ne munasebet benin hatalarimi surekli telafi edecek veya aynu sekilde ben telafi esecegim. Tek tarafli ise sikinti vardir bence. Demekki cok anlayisli ve hisgorulusunuz ki karsi taraf surekli alttan aliyor. Mutlulugunuzdan suphem yok daim olsun.
valla bende 27 yaşındayım 4 yıllık sevgilim 14 gün önce terk etti sudan cıkmış balık gibiyim bazı arkadaşlarımın 3 çocuğu bile oldu bense kendimi poşetleyip çöpe atmak istiyorum33 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim çirkin biri değilim ama evlenemiyorum burada 2 yıl önce konu açmıştım hala bir değişiklik yok özel hayatımda.bütün arkadaşlarımın çocukları oldu.karşıma düzgün biri cıkmıyor çalıştığım ilçe çok küçük bir yer bana uygun kimse yok öğretmenlerden üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?