- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
-
başlık çok ezik evet ama kızlar eski konularımda eski sevgilimden bahsetmiştim aştım onu yazdıklarınızı okuya okuya. burayı çok sevdim böyle beraber pijama partisi yapıyormuşuz gibi hissediyorum. ben eski sevgilimi unuttum ama çok sıkıldım bu flört işlerinden düzenimi kurmak istiyorum artık. hayatım ev iş ev iş kurslara falan mı yazılayım yoksa kader deyip oturiyim mi napabilirm sizce. yani evde oturarak kaderim bana gelir mi sizce
Yaşın çok geç değil se dert etmekomşu teyzem falan yok. o zaman atılgan olmam lazım ya
28 yani bilmiyorum kiYaşın çok geç değil se dert etme
evlenme merakı değil de toplum baskısı mı bilmiyorum artık. dediğim gibi çok flörtüm oldu yani kimseye yapışmadım bu yüzden ama insan artık ben napıyorum oluyor galibaYapacağınız şeyleri hayatıma biri girsin de düzenimi kurayım diye niyetlenerek yapmaktansa evde oturmak daha iyi.
Bırakın bu evlenme merağını nolursunuz.
Daha çok erken ben 33 yaşında evde kaldım diye az sevdiğim biriyle evlendim 5 ayda boşandım acele etme28 yani bilmiyorum ki
Hobi edinin gününüzü doldurun bol bol.evlenme merakı değil de toplum baskısı mı bilmiyorum artık. dediğim gibi çok flörtüm oldu yani kimseye yapışmadım bu yüzden ama insan artık ben napıyorum oluyor galiba
ya bekarsınız işte benden bir farkınız yok sonuçta şuan. yani bunları düşünmekten hayırlısı hayırlısı demekten içim kurudu valla yaDaha çok erken ben 33 yaşında evde kaldım diye az sevdiğim biriyle evlendim 5 ayda boşandım acele etme
Nasip olayına gerçekten inanıyorum, ama bence kursa gitmelisin. Bak ben öyle yapmistim mesela. Ben cok uzun sure evde oturdum liseyi bitirmiştim üniversiteye gitmemistim. Okudugm bolumde ideal birr bölümdü bir dönem çalıştım bölümüm üzerine, sonra iş sıkıntılarım oldu. Evde oturdugum hee günüm çok mutsuz, ağlamaklı, ve zevksiz geçiyordu gecem gündüzüme karışmıştı. Hiçbirşeyden keyif almıyordum yani salak gibiydim çünkü düzenim yoktu çok mutsuzdum evde otura otura dışarı çıkmak istemiyordum. Ben böyle bakımlı biriydim hep severim güzellik ve sağlık sektörünü. Sonra dedim ki bir yerden başlamalıyım. Kursa yazıldım mesela estetisyenlik kursuna. Ve inanır mısın oyle bir çevre edindim ki, kurs arkadasımla çıkışta kahve içiyorduk, avmlere gidiyorduk, eğleniyorduk, geziyorduk. Neşem yerine geldş yeniden, evde oturduğumda ders çalışıyordum. Ve sıkıcı bir sektörde değil asla. Öğrendiklerimi anneme, arkadaşlarıma uyguluyordum. En azından dışarı çıkıyordum. Böyle böyle düzene girdi hayatım. Bence kesinlikle gitmelisin..başlık çok ezik evet ama kızlar eski konularımda eski sevgilimden bahsetmiştim aştım onu yazdıklarınızı okuya okuya. burayı çok sevdim böyle beraber pijama partisi yapıyormuşuz gibi hissediyorum. ben eski sevgilimi unuttum ama çok sıkıldım bu flört işlerinden düzenimi kurmak istiyorum artık. hayatım ev iş ev iş kurslara falan mı yazılayım yoksa kader deyip oturiyim mi napabilirm sizce. yani evde oturarak kaderim bana gelir mi sizce
Bi 30 u geçin o zaman kafaya takarsın şimdiden takmaya bekarsınız işte benden bir farkınız yok sonuçta şuan. yani bunları düşünmekten hayırlısı hayırlısı demekten içim kurudu valla ya
çok teşekkür ederim eğlemene bak buaradaHobi edinin gününüzü doldurun bol bol.
Böyle bir konuda toplum baskısı sizi sıkmamalı. Evlenirken alkışlarlar ama başınıza olumsuz bie durum gelse aaa diye köşeye çekilip dedikodu yaparlar.
Yaşam diğer insanlar için var olunamayacak kadar kısa.
Sevdiğiniz şeylere kişilere vakit ayırın evlilik de olacağı varsa zamanla en güzeli sizi bulsun.
2 yıl sonra görüşürz ozaman sanırımBi 30 u geçin o zaman kafaya takarsın şimdiden takma
ya sormayın gerçekten olmayınca olmuyomuş kaç sevgili eskitebilirim dahaNapcan kiz evlenipvallahi su zamana bakınca evlatlık edinip bakmak evlenmekten mantıklı geliyor ama iste olmayincada olmuyor Allah iyilerle karşılaştırsn diyelim
aynen öyle boş otururken insan saçmalıyor zatenEvlenmek amaçlı değil ama kendiniz için spora gidin, çalışın, turlara gidin, hemen iş bulamazsanız kurslara gidin hem çevreniz genişler, hem evde kaldım kuruntularından kurtulursunuz.
Oturup da bunu takmak anca insanın boş boş otururken yapabileceği bir şey.
Ayrıca saydıklarımı yaparsanız koca bulma ihtimaliniz de evde oturup beklemekten daha yüksek olur.
Bence biraz bekle sevgili olmadan once tanıma sürecini uzun tut . Nasip kısmet bu işlerya sormayın gerçekten olmayınca olmuyomuş kaç sevgili eskitebilirim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?