evlenemiyorum

handemiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
495
433
103
32
başlık çok ezik evet ama kızlar eski konularımda eski sevgilimden bahsetmiştim aştım onu yazdıklarınızı okuya okuya. burayı çok sevdim böyle beraber pijama partisi yapıyormuşuz gibi hissediyorum. ben eski sevgilimi unuttum ama çok sıkıldım bu flört işlerinden düzenimi kurmak istiyorum artık. hayatım ev iş ev iş kurslara falan mı yazılayım yoksa kader deyip oturiyim mi napabilirm sizce. yani evde oturarak kaderim bana gelir mi sizce

Evde oturursan kaderin seni nasıl bulacak? Komşu teyzeler falan el atmazsa o yöntemle zor.

Yapacağınız şeyleri hayatıma biri girsin de düzenimi kurayım diye niyetlenerek yapmaktansa evde oturmak daha iyi.
Bırakın bu evlenme merağını nolursunuz.
evlenme merakı değil de toplum baskısı mı bilmiyorum artık. dediğim gibi çok flörtüm oldu yani kimseye yapışmadım bu yüzden ama insan artık ben napıyorum oluyor galiba

evlenme merakı değil de toplum baskısı mı bilmiyorum artık. dediğim gibi çok flörtüm oldu yani kimseye yapışmadım bu yüzden ama insan artık ben napıyorum oluyor galiba
Hobi edinin gününüzü doldurun bol bol.
Böyle bir konuda toplum baskısı sizi sıkmamalı. Evlenirken alkışlarlar ama başınıza olumsuz bie durum gelse aaa diye köşeye çekilip dedikodu yaparlar.
Yaşam diğer insanlar için var olunamayacak kadar kısa.
Sevdiğiniz şeylere kişilere vakit ayırın evlilik de olacağı varsa zamanla en güzeli sizi bulsun.

Evlenmek amaçlı değil ama kendiniz için spora gidin, çalışın, turlara gidin, hemen iş bulamazsanız kurslara gidin hem çevreniz genişler, hem evde kaldım kuruntularından kurtulursunuz.
Oturup da bunu takmak anca insanın boş boş otururken yapabileceği bir şey.
Ayrıca saydıklarımı yaparsanız koca bulma ihtimaliniz de evde oturup beklemekten daha yüksek olur.

Napcan kiz evlenip vallahi su zamana bakınca evlatlık edinip bakmak evlenmekten mantıklı geliyor ama iste olmayincada olmuyor Allah iyilerle karşılaştırsn diyelim

Nasip olayına gerçekten inanıyorum, ama bence kursa gitmelisin. Bak ben öyle yapmistim mesela. Ben cok uzun sure evde oturdum liseyi bitirmiştim üniversiteye gitmemistim. Okudugm bolumde ideal birr bölümdü bir dönem çalıştım bölümüm üzerine, sonra iş sıkıntılarım oldu. Evde oturdugum hee günüm çok mutsuz, ağlamaklı, ve zevksiz geçiyordu gecem gündüzüme karışmıştı. Hiçbirşeyden keyif almıyordum yani salak gibiydim çünkü düzenim yoktu çok mutsuzdum evde otura otura dışarı çıkmak istemiyordum. Ben böyle bakımlı biriydim hep severim güzellik ve sağlık sektörünü. Sonra dedim ki bir yerden başlamalıyım. Kursa yazıldım mesela estetisyenlik kursuna. Ve inanır mısın oyle bir çevre edindim ki, kurs arkadasımla çıkışta kahve içiyorduk, avmlere gidiyorduk, eğleniyorduk, geziyorduk. Neşem yerine geldş yeniden, evde oturduğumda ders çalışıyordum. Ve sıkıcı bir sektörde değil asla. Öğrendiklerimi anneme, arkadaşlarıma uyguluyordum. En azından dışarı çıkıyordum. Böyle böyle düzene girdi hayatım. Bence kesinlikle gitmelisin..

çok teşekkür ederim eğlemene bak buarada
diyorsunuz yani en mantıklısı bu haklısınız

aynen öyle boş otururken insan saçmalıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…