- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi handemiray
Dansa başla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanla ilgili demekki 2 kere okudum cevabınızı ilki ben üniversiteye gittim de ne oldu sanki diye güldüğüm için dikkatim dağılmıştıNasip olayına gerçekten inanıyorum, ama bence kursa gitmelisin. Bak ben öyle yapmistim mesela. Ben cok uzun sure evde oturdum liseyi bitirmiştim üniversiteye gitmemistim. Okudugm bolumde ideal birr bölümdü bir dönem çalıştım bölümüm üzerine, sonra iş sıkıntılarım oldu. Evde oturdugum hee günüm çok mutsuz, ağlamaklı, ve zevksiz geçiyordu gecem gündüzüme karışmıştı. Hiçbirşeyden keyif almıyordum yani salak gibiydim çünkü düzenim yoktu çok mutsuzdum evde otura otura dışarı çıkmak istemiyordum. Ben böyle bakımlı biriydim hep severim güzellik ve sağlık sektörünü. Sonra dedim ki bir yerden başlamalıyım. Kursa yazıldım mesela estetisyenlik kursuna. Ve inanır mısın oyle bir çevre edindim ki, kurs arkadasımla çıkışta kahve içiyorduk, avmlere gidiyorduk, eğleniyorduk, geziyorduk. Neşem yerine geldş yeniden, evde oturduğumda ders çalışıyordum. Ve sıkıcı bir sektörde değil asla. Öğrendiklerimi anneme, arkadaşlarıma uyguluyordum. En azından dışarı çıkıyordum. Böyle böyle düzene girdi hayatım. Bence kesinlikle gitmelisin..
asla tutmam acele edip bikaç ay sonra ayrılırım kesinlikle yanlışlarımdan birini buldunuzBence biraz bekle sevgili olmadan once tanıma sürecini uzun tut . Nasip kısmet bu işler
Yalnız kalma korkunu fark etasla tutmam acele edip bikaç ay sonra ayrılırım kesinlikle yanlışlarımdan birini buldunuz
sıkılırım ben dansı çok düşündüm biaraDansa başla
ahahaha harikasınızherşeye iyi tarafından bakmak lazım mesela kaynanan yok![]()
Hiçte sıkılmazsınsıkılırım ben dansı çok düşündüm biara
öyle bir korkum yok aslında öyle ilişki bağımlısı gibi değilim ama gerçekten bıktım artık yalnızlıktanYalnız kalma korkunu fark et
Psikologlardan destek al
Hayatını karartma
gerçekten mi nasıl yapacağım hangi dans meselaHiçte sıkılmazsın
Çok güzel
Dene
Sevmezsen bırakırsın
Denemeden bilemezsin
Çok fazla erkek geliyor yeni birisiyle tanışmak için
Artı popon çok güzel olur
Bacakların sıkılaşır
Postürün düzelir
Spor gibi düşün
ona ben karar veriyim artık hele bir olsun daYa bi şey söyliycem
Evlilik güzel değil
Bachata kizomba salsa tangogerçekten mi nasıl yapacağım hangi dans mesela
aha benim eski sevgililerimden biri olabilir buBizde erkek kardesimi evlendiremiyoruz.
Kizlar bir agizdan
Bon evlolok dosonmoyorom. Zikkimmin dibi![]()
Kariyer desen var, para pul oda var, tip de var lakin kiz yok :)
Nasip kisacasi.. uzulmeyin
İnşallah karşına en hayırlısı çıkar ve mutlu olursunona ben karar veriyim artık hele bir olsun daya haklısınız biliyorum da onu sonra düşünürüm diyor insan
istanbuldayım kesin vardır bakiyim şunlaraBachata kizomba salsa tango
Topuklu dans ayakkabısıyla dans etmenin böyle spor olduğunu bilmeden başladım iyi ki başlamışım
Yaşadığın yerde var mı bilmiyorum
Ben yaptığımda çok güzel oldu vücudum
Sonra bıraktım 10 kilo aldım
Dans ederken taş gibiydim
Araştır şehirinde vardır illa ki
İlgi duydugun hobilerle ilgili kursa gidebilirsin, belki ayni hobilere sahip oldugun birileri cikarbaşlık çok ezik evet ama kızlar eski konularımda eski sevgilimden bahsetmiştim aştım onu yazdıklarınızı okuya okuya. burayı çok sevdim böyle beraber pijama partisi yapıyormuşuz gibi hissediyorum. ben eski sevgilimi unuttum ama çok sıkıldım bu flört işlerinden düzenimi kurmak istiyorum artık. hayatım ev iş ev iş kurslara falan mı yazılayım yoksa kader deyip oturiyim mi napabilirm sizce. yani evde oturarak kaderim bana gelir mi sizce
ay inşallah daha geçen hafta eski sevgilim yüzünden ağlıyordum burda inşallah güzel olur artıkİnşallah karşına en hayırlısı çıkar ve mutlu olursun
evde oturma diyorsunuz siz de yani. öyle yapacağım burası olmasa akılsızım yani resmenİlgi duydugun hobilerle ilgili kursa gidebilirsin, belki ayni hobilere sahip oldugun birileri cikar