• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemıyorum

Sen anlattığımızı ısrarla anlamazdan geliyorsun. Kendine değer vermeyen biri karşındakinden de değer bulamaz. Önce şu değersizlik sorununu çöz ondan sonra ilişki yap. Bunu elli kere yazdık. Ne demek ben neyim. Bir insan kendine böyle dememeli böyle düşünmemeli. Destek al acilen

Sabriniza hayran kaldım. Anlamayan birine dil dokuyorsunuz.

Yaş 27 ama davranışların artık orta yaşı da geçmiş yalnızlıktan evlenmek için başka çaresi kalmamış kısmet arayan birisi gibi.

@rainyy arkadaşa bir yardımcı olsan. Birbirinizin dilinden iyi anlarsınız sanki.

Şunu kabul edemiyorum aslında o yüzden anlamayan kişilere anlatmaya çalışıyorum. Bizdeki zeka beyin onlarda da var ee neden bizim gibi düşünmüyorlar. Hadi düşünemiyorlar biz yazıyoruz düşünmelerine yardımcı oluyoruz ama yine yok. Demek ki anlamak istemiyor ya da işine gelmiyor. Bunu kabul etmem lazım.

Ben de bu huyum yüzünden konu açmalıyım aslında anlamayacağını biliyorum ama anlatıyorum 🤣 boşvermeyi ben de öğreneceğim umarım

Konu açacak bir durumunuz yok gayet iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama kendisine defalarca yazıldı hala aynı yerde.

Sen anlattığımızı ısrarla anlamazdan geliyorsun. Kendine değer vermeyen biri karşındakinden de değer bulamaz. Önce şu değersizlik sorununu çöz ondan sonra ilişki yap. Bunu elli kere yazdık. Ne demek ben neyim. Bir insan kendine böyle dememeli böyle düşünmemeli. Destek al acilen
Evet bunu tanıştığım insanlarda söylüyor ama benım yüzümden her şey kötü gidiyor pişman oldum her şey gitti❤️‍🩹

Evlenilecek insan nasıl bulunur ya neden kimse benım için gelmıyor ya bu devır neden degıstı ya 😭Eskıden bır kızı 100 kişi istermıs şimdı yok 🥺 ben evlenmek istegım için şuan olmuyor olabılor mı?
Ya bacım sen niye evliliğe kafa taktın bildiğim kadarıyla yaşın da büyük değil. Bence öyle yaklaşırsan bir erkeğe kaçırırsın.

evlenirsen sonra ömür boyu pişmanlık çekersin tüm kadınların %90 ının başına gelen gibi ama şimdi diyorsundur pişman olursam boşanırım oda kolay olmuyor malesef televizyonda hep izliyoruz öldrüp geçiyorlar evliliğik bu kadar heves edilecek bişey değil malesef

Back
X