• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bekarım şimdi siz bılındık sözu dıyeceksınız bana bılıyorum bekara avrat bosamak kolaydır dıye ama demekkı sızde tam tanıyamamıssınız 7 yıl bosuna cekmıssınız onca derdı demekkı uzuldum sıze gercekten ama bıraz sesınızı cıkarın sızde yanı onca yıl kendı kısılıgınızı ve kendınızı ezdırmek ıcınmı bu yaslara geldınız canım bu dertlerı cekıyorsunuz

büyük konuşuyosunuz ben de büyük konuştum o yüzden yaşıyorum bunları öyle düşünüyorum.evlenince garip ama içini bilirim dediğin adamın dış sülüetini bile tanımaz oluyosun hep söylerlerdi inanmazdım ama doğruymuş. büyük konuşmayın Allah size hayırlı kocalar nasip etsin...

amin diyelim bekarlara hiç anlaşamıyomusun peki kocanla ev içinde

büyük konuşuyosunuz ben de büyük konuştum o yüzden yaşıyorum bunları öyle düşünüyorum.evlenince garip ama içini bilirim dediğin adamın dış sülüetini bile tanımaz oluyosun hep söylerlerdi inanmazdım ama doğruymuş. büyük konuşmayın Allah size hayırlı kocalar nasip etsin...

ayy amın canım amınn yaa cok uzuldum valla herkes aynı seyı soyluyor bu erkekler ne kadar sınır bozucu mahluklar yaa hepsı aynı halt demekkı hepsının suyuna kıbrıt cöpu

ya bu konuyu açan evlendi mi? sanıyosam 2 yıl önce açılmış konu...

konuyu acan evlı mutlu cocuklu olmustur belki,ama burada hanımlar cıldırmıs .özellıkle ast nıcklı uye bayag sevıyesızlesmıs .yazısmalarından da bır bayan oldugunu dusunmuyorum .kesın erkektı .kı zaten banlanmıs

Valla ben evlendim basimi yedim:DDD hayatima katilan tek renk siyah oldu :D oldu olacak kabus iste basim goge ermedi valla.... kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum eyvahhh eyvahhhhhh..... sarkisini tum mutsuz eslere gonderiyorum

Merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.

Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. Şanssızım çok.

Arkadaşlar moralim çok bozuk :(

Allah gönlüne göre versin canım. Bunca zaman bekleyip, birini bulduğunda aşık oldum diye balıklama atlama.. kalbinden çok beynile düşün.. benim gibi sinir hastası olma..

Back
X