Konularından tanıdım artık seni...
Yaşadıklarından sonra hala evlilik diyebilmen bana garip geldi.
Neden kendine şans verip ruhunu dinlendirmiyorsun?
İşin var ne kadar güzel.
Ben atanmak için kendimi yırtıyorum.
Bir atansam hayallerim o kadar çok ki..
Kendine hedefler koysana
Evlilik kaderde varsa elbet olur
İnsan illa evlenmek, illa sevgili edinmek zorunda değil ki.
İşinin, sağlığının kıymetini bil bence artık...
evet çok iyi bir işim var sağlığım da yerine geldi çok şükür canım konularımdan tanıdınız beni evet..Ama yaşım geldi artık diyorum ama illa evlilik demiyorum 1 insan da çıkıp bana bu niyetle yaklaşsın o da olmuyor nedenini bilemiyorum belki bir yerlerde hata yapıyorum belki kısmetim değil belki de olmayacak hiçbir zaman
merhaba arkadaşlar,
Sorunum 27 yaşıma gelmeme rağmen hala evlenemedim.Evlenmeyi bırakın tanıştığım kişiler 2-3 bilemediniz hafta sonra mesaj atıyorlar kusura bakma iyi bir insansın ama bu iş olmayacak diye...Atanalı yıl oldu ne çalıştığım yerden bir kişi bana bu niyetle yaklaştı ne çevremden biri tanışmak istedi...Tanışmak isteyen nadir 1-2 kişi oldu onlarda hemen vazgeçti .Arkadaşlarım vasıtasıyla nette tanıştık 1 hafta sonra ben istemiyorum dediler.Onlara hemen niyetimin ciddi olduğunu belirttim .Olmadı kızlar olmuyor kısmetim bağlanmış gibi bir de rezil olduğumla kalıyorum .Arkadaşlarım sırayla evlendiler.Ben plan bile yapamıyorum.Sizce nedendiir.
İşin var ne kadar güzel.
Kendine hedefler koysana
İşin var ne kadar güzel.
Kendine hedefler koysana
valla tatlım ben eşimle tanıştığımda ve sonrasındaki 3 hafta boyunca evliliğin "e"sinden bile bahsetmedim. en son yalvaracaktı evlilikten bahsetmem için. ve tanıştığımızın 5. haftasında babamla tanıştı. ve bunun üzerinden bir ay geçmeden de nişanlandık. umursama hiçbirisini. ben ayıp olmasın diye görüşmeye gitmiştim. arkadaşım ayarlamıştı görüşmeyi. hep havadan sudan konuştuk. ama nasipmiş. hiç aklımda evlilik var diye belirtmedim. yanına giderken de süslenip püslenmedim. en çok bu özelliğimi sevmişti zaten. hala da söyler. içinden demiş ki"şimdi takar takıştırır kendini beğendirmeye gelir bana" ben de en yalın sade halimle gitmiştim.ilk gün aşık oldum. hala aşığım. aradığında hala kalbim çarpıyor.
merhaba arkadaşlar,
Sorunum 27 yaşıma gelmeme rağmen hala evlenemedim.Evlenmeyi bırakın tanıştığım kişiler 2-3 bilemediniz hafta sonra mesaj atıyorlar kusura bakma iyi bir insansın ama bu iş olmayacak diye...Atanalı yıl oldu ne çalıştığım yerden bir kişi bana bu niyetle yaklaştı ne çevremden biri tanışmak istedi...Tanışmak isteyen nadir 1-2 kişi oldu onlarda hemen vazgeçti .Arkadaşlarım vasıtasıyla nette tanıştık 1 hafta sonra ben istemiyorum dediler.Onlara hemen niyetimin ciddi olduğunu belirttim .Olmadı kızlar olmuyor kısmetim bağlanmış gibi bir de rezil olduğumla kalıyorum .Arkadaşlarım sırayla evlendiler.Ben plan bile yapamıyorum.Sizce nedendiir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?