evlenemiyorum:((

hayat evlenmekten ibaret değil konularınıza baktımda tek derdiniz bu nedense her tanıştığıyla evlenme planları yapan birisiyle ben evlenmek istemezdim doğruyu söylemek gerekirse

Yeni tanıştığınız kişilerle zaten nasıl hemen evlilik planları yapmaya çalışıyorsunuz ki ? Evlilik bu, ne şakaya gelir ne aceleye..Belki yaşını ve evlenme isteğini fazla kafana takıyorsun ve karşındaki erkekleri korkutuyorsun.Bırak önce birlikte olduğun veya olacağın insan seni tanısın, sen de onu...Sonrasında evlilik olur zaten hayırlısı ise...Bana eşim ilk 6. ayımızda evlilik teklifi etmişti ve ben kabul etmemiştim.Bazı şeylerden daha da emin olduktan sonra bir kez daha evlenme teklifi ettirdim 27 yaş geç değil tam tersi çok güzel bir yaş bence.Sadece akışına bırak ve rahat ol..

27 yas nedir yapma gözünü seveyim.kısmet bağlanmasina ben inanırım ama onu belirteyim.

ben de şunu merak ettim yeni tanıştığınız bir erkekle bir iki görüşme sonrası daha tanımadan etmeden hemen evlenme aşamasına gelmeyi nasıl planlıyorsunuz hiç mi korkmuyor musunuz karşınızdaki adam hırlı mı hırsız mı sapık mı değil mi, iyi niyetli, vicdanlı biri mi bunu nasıl anlıyorsunuz bir iki buluşmada.

evlilik artık yaşla bağdaştırılmıyor kımın canı nezaman ısterse ozaman çevremde bır suru 27 yasında ınsan var bekar evliliği ohayatınızın merkezınden çıkarın şimdiki erkekler evlılıkten korkuyorlar böyle dırek nıyetım cıddı şeklınde yaklşınca daha tanımadan sevmeden gözlerı korkuyor mutsuz bı evlılıktense bekar olun daha ıyı en azından bı ümidiniz olur

shygrl canım senin psikolojik problemlerin var.sende yazmışsın zaten.
önceki konularına da göz gezdirdim.okumadan önce
ne çok takıntın var diye düşünüyordum.evlenmek isteyenler
sonradan vazgeçiyor demişsin tahminim bu sıkıntını farkediyorlar.
doktor tedavini aksatma lütfen. bir arkadaşımdada aynı problem vardı.
o da evliliği takıntı haline getirdi.depresyona girmişti zaten.kafasında sürekli kurguluyordu.
doktora sürekli gidiyordu, tam anlamıyla hastalığından evlandikten sonra kurtuldu.
canım okuyorsan mutlaka iyi bir doktor bul.nerde yaşıyorsun bilmiyorum.
inşallah imkanın el veriyordur.

Bir kendini boy sanma karde

Nasip işte olmayınca olmuyor.yalniz degilsin ben de ayni durumdayim maalesef bende üzülüyorum ama elden birşey de gelmiyor bazı insanlar ne kadar şanslı oluyor severek beğenerek evleniveriyorlar. Bize düşen de hep beklemek ( inşallah hepimiz istediğimiz gibi nasibimize kavusuruz tez vakitte..

Hmmm zekice dahice Şahane
Başka varmı tiyoların
Anlatsana biraz bayıldım bu fikre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…