Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hayırlısı olsun canım

yalan değil maşallah çok güzelsin

ilk sen kutlama yapıcaksın o zaman

var mı fikir :)

ben o gün gelin gbi olmak istiorum :))) emirgan korusunda foto çekilcez 1. yıl fotoları akşamda kız kulesinde yemeğe gdcez ama ne gycem ne hediye alcam bilmiorum arada gelinliğimimi gysem diorum :))

plan hazır ne güzel bakalım biz ne yapıcaz

aaaaa sizin plan hazır hemde biz hiç konuşmadık ne yapalım nasıl yapalım diye haftaiçine geliyor birde

aynen bzmkide p.tesiye gelio bz bu planı pazar için yaptık p.tesi evimzde olurz başbaşa kutlarız 89 doğumlumusun bnde 88liyim eşimle 1 yaş var aramızda 25 yaşında eşimde bnm bebek için planım aslında 2015 başı ama bazen çok geç gbi gelio amann ne bilim işte evlenince nedense hep bebek konuşuluo ya bz kadınlar arasında:)))

ben aynı günü kutlamak istiyorum..
senin eşinde çok büyük değil aynı yaşlardasınız harika istediğiniz kadar beklersiniz.
aslında mantık belli istiyorsa yapar istemiyorsa yapmaz ama biz kararsızlığımızı konuşuyoruz

aynı gün evde kutlicaz dışarda kutlamak için haftasonu kutlamak daha mantıklı gelio :) doğru kararsızlığımızı konuşuorz buarada korunuomusun bn hap kullanıodum buay bıraktım dr. 1 yıldan fazla kullanma demişti ama şimdi çok korkuorum:18:

ben 3 ay sonra bıraktım kullanmadım daha fazla eşim korunuyor. neden korkuyorsun hamile kalmaktan mı ?

evet cnm hamile kalmaktan yani beklemedğimiz bianda hoop die oluvermesinden :18:

anladım dikkat edeceksiniz canım yani eğer eşin korunmaya devam eder ise sıkıntı olmaz
ama 3*4 ay adetin düzensiz olabilir hamilemiyim acaba diye korkma ben 1 ay hiç hastalanmadım 2*3 ay gecikmeler oldu.
hormonların düzeni bozulduğu için böyle olabiliyr

işte dediğim gbi ama ne gycem ne hediye alcam falan bilmiorum senn ne zamn?? buarada kaç yaşındasın

23 yaşındayım bende canım

valla hediye konusu benide düşündürüyor

dışarıda yemeği o düşünsün ama evde de bişeyler yapayım istiyrum ben

iyice koptular o zaman neyse ben artık face giremiyorum
msnden bi tek ece ile konuşuyorum genelde seninde var ise ekle

msnim var benimde özelden yazıyım ekle sen beni

benim tocam

cep telefonu istiyordu yani bozuldu alsam mı falan diyordu.
onu düşünüyorum şuanda ama dediğin gibi evde de bişeyler istiyorum

evet cnm hamile kalmaktan yani beklemedğimiz bianda hoop die oluvermesinden :18:

bende kullandım d.kontrol hapı

uzun vadeli kullanıcam diye aldım 5 ay sonra bıraktım

iyi de oldu

bizde dikkat ediyoruz işte kasımda beri

gecikme oluyr bıraktıkta n sonra bende de oldu

evet dr.da sölemişti hapı bıraktıktan sonra 2-3 ay geç regl olusrn die bn daha yeni bıraktım yani yeni kutuya başlasaydım dün almam gerekiodu almadım eşime dedim 1 sene ben korundum 1 sene sen korun snra bakarz die ama çok güvenmiorum çnkü istio gibi:))bakalım artk mecbur koruncak yapcak bişi yok... hapıda en çok kilo aldırıo dedikleri için kullanmıştım hiçte almadım

benim tocam

cep telefonu istiyordu yani bozuldu alsam mı falan diyordu.
onu düşünüyorum şuanda ama dediğin gibi evde de bişeyler istiyorum

23 ü pazartesiye geliyor

muhtemelen pazar günü yemeğe falan çıkarız

ama ertesi gün işten gelmeden önce

güzel bi karşılama yapmak istiyorum

pasta yaptırıcam ama değişik bi yazı olsunda istiyorum

bu sadece benim planım o ne düşünüyorum meraktayım açıkcası

Merhaba Arkadaşlar bende 2011 30 temmuz geliniyim :) nasılsınız nasıl gidiiyor

bu durumda eşlere büyük görev düşüyor

banada aldırmadı hapta bende aşırı sinir stres yaptı

evde bardak düşüyordu kıyamet kopuyordu

herşeye sinirleniyordum ,

aynen bzde pazar dşarda p.tesi evde kutlarız hediye işini çook düşünüorum ne alsam napsam hiç bilmıorum onun planınıda merak ediorum kız kulesine gderz die konuşmuştuk biara muhtemelen öle yapcaz ama hediye falan ne alır bilmiorum :) bde ben o gn beyaz giyinmek istiorum kafamada tüllü taç takcam siz ne düşünüosunz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…