- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #8.481
ay yüzümde kocamannnnn gülümseme oluştu gzel gelin diyince :))) yaa bebiş yok korunuodum bu ay ilacı bıraktım ama bebiş şuan düşünmüorz doğal yollarla korunalım ddik aslında isterim ama bizim durumlar braz farklı ben geçen sene terfi ettim şirket bana ait ofis tahsis etti ve üst düzey yönetici oldum sadece patrona bağlı çalışıorum bana bağlı şubeler var çalışanlarım var hatta eşimde bana bağlı çalışıo:)yani işimde başarılıyım çocuk olunca nası olur km bakar bilmıorum ailemden uzağa taşındım terfi işim olunca valla durum bu :S nası olcak ilerde bilmıorm cnm
ben o gün gelin gbi olmak istiorum :))) emirgan korusunda foto çekilcez 1. yıl fotoları akşamda kız kulesinde yemeğe gdcez ama ne gycem ne hediye alcam bilmiorum arada gelinliğimimi gysem diorum :))
aaaaa sizin plan hazır hemde biz hiç konuşmadık ne yapalım nasıl yapalım diyehaftaiçine geliyor birde
giz09
bizim kızlar neler yapıyor kimse uğramıyor artık buraya ?
aynen bzmkide p.tesiye gelio bz bu planı pazar için yaptık p.tesi evimzde olurz başbaşa kutlarız89 doğumlumusun bnde 88liyim eşimle 1 yaş var aramızda 25 yaşında eşimde bnm bebek için planım aslında 2015 başı ama bazen çok geç gbi gelio amann ne bilim işte evlenince nedense hep bebek konuşuluo ya bz kadınlar arasında:)))
hayırlısı olsun canım
yalan değil maşallah çok güzelsin
ilk sen kutlama yapıcaksın o zaman
var mı fikir :)
valla hiç haberim yok canım
face de yazmıyorlar
pınar saadet falan ne yapıyorlar acaba
ben aynı günü kutlamak istiyorum..
senin eşinde çok büyük değil aynı yaşlardasınız harika istediğiniz kadar beklersiniz.
aslında mantık belli istiyorsa yapar istemiyorsa yapmaz ama biz kararsızlığımızı konuşuyoruz
aynı gün evde kutlicaz dışarda kutlamak için haftasonu kutlamak daha mantıklı gelio :) doğru kararsızlığımızı konuşuorzbuarada korunuomusun bn hap kullanıodum buay bıraktım dr. 1 yıldan fazla kullanma demişti ama şimdi çok korkuorum:18:
ben 3 ay sonra bıraktım kullanmadım daha fazla eşim korunuyor. neden korkuyorsun hamile kalmaktan mı ?
evet cnm hamile kalmaktan yani beklemedğimiz bianda hoop die oluvermesinden :18:
işte dediğim gbi ama ne gycem ne hediye alcam falan bilmiorum senn ne zamn?? buarada kaç yaşındasın
iyice koptular o zaman neyse ben artık face giremiyorum
msnden bi tek ece ile konuşuyorum genelde seninde var ise ekle
23 yaşındayım bende canım
valla hediye konusu benide düşündürüyor
dışarıda yemeği o düşünsün ama evde de bişeyler yapayım istiyrum ben
msnim var benimde özelden yazıyım ekle sen beni
evet cnm hamile kalmaktan yani beklemedğimiz bianda hoop die oluvermesinden :18:
benim tocam
cep telefonu istiyordu yani bozuldu alsam mı falan diyordu.
onu düşünüyorum şuanda ama dediğin gibi evde de bişeyler istiyorum
evet dr.da sölemişti hapı bıraktıktan sonra 2-3 ay geç regl olusrn die bn daha yeni bıraktım yani yeni kutuya başlasaydım dün almam gerekiodu almadım eşime dedim 1 sene ben korundum 1 sene sen korun snra bakarz die ama çok güvenmiorum çnkü istio gibi:))bakalım artk mecbur koruncak yapcak bişi yok... hapıda en çok kilo aldırıo dedikleri için kullanmıştım hiçte almadım
23 ü pazartesiye geliyor
muhtemelen pazar günü yemeğe falan çıkarız
ama ertesi gün işten gelmeden önce
güzel bi karşılama yapmak istiyorum
pasta yaptırıcam ama değişik bi yazı olsunda istiyorum
bu sadece benim planım o ne düşünüyorum meraktayım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?