Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

heyyy millettttt

kızlarr kimse yazmıyordukiii burdann spedyycimm ben msne ekledim ama yoksun bendee eklemedinmşi sen benii

hoşgeldinn canım nasılsınn

teşekkür ederimm:) hediye işinide buaralar çzmem lazım digital foto mak. istio alsammı bilemedim :S napcaksa

istiyorsa al güzel olurr erkeklerin digital şeylere ilgisi oluyor hepp :) çok sevinir

Ohhh maşallah şimdiden başladınız mı

valla başladıkk :)

bu arada ne kadar kilo verdin nasıl verdinn

yok ya bende tek ece var başlka kimse yok yolla ekleyim seni de

dikkat et onca emek boşa gitmesin

eeee sen beni de eklemiştin :26::26::26: Eklemedin mi yoksa Evet dikkat etmem lazım diyete devam zaten daha bitmedi diyet serüvenim ama sıkıldım sanırım işin ucunu kaçırdım bu aralar bugün kaldığım yerden devam

valla başladıkk :)

bu arada ne kadar kilo verdin nasıl verdinn

12 kilo verdim aşağı yukarı dukan diyeti yapıyorum gizemcim

ala ala bende kimse online değil ama yaaa giz senide ekledim online gözükmüyorsun neden acaba

hoşbulduk canım

napıyon nasılsın

iyiyim canım sağol sen nasılsın

yoğunluk devam ediyor mu

oo maşallah dukan diyeti bende yapmak istiyorum ama her zaman uyamam diye yapamıyorum

birebir uymak gerekiyor sanırım

bensiz toplandınız hee

Sen burda olduğuna göre sensiz diiliz

oo maşallah dukan diyeti bende yapmak istiyorum ama her zaman uyamam diye yapamıyorum

birebir uymak gerekiyor sanırım

Diyet çok katı gerçekten çoğu şeyden vazgeçmek gerekiyor... Başlarda bende azimle devam ettim ama bu aralar biraz bozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…