Evlenen Arkadaşlarımı Gördükçe Üzülüyorum :(

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Kızlar beni taşlamayın ama ben arkadaşlarım evlenince o kadar üzülüyorum ki anlatamam. 25 yaşındayım tamam daha erken diyenleriniz olabilir ama ben gerçekten evlenmeyi çok istiyorum. 2 yıldır biri var hayatımda ama o şimdiye kadar hep korktuğu için ne kimseye anlattık ne ciddi bir adım atabildik. Son zamanlarda ufak tefek ailesiyle konuştu ben de büyük ihtimalle yakında konuşacağım ama emin değilim. Detay vermek istemiyorum ama bir çok sıkıntı var evliliği şimdi bile düşünsel evlenmemiz en az iki yıl sürer ve bir çok problem olur vesaire. Onu çok seviyorum ama gün geçtikçe daha çok korkuyorum biz diğer insanlar gibi normal yollardan evlenemeyeceğiz gibi geliyor.

Arkadaşlarıma bakıyorum, talipleri çıkıyor konuşuyorlar ediyorlar pat evleniyorlar nişanlanıyorlar. Bir çok arkadaşımın çocuğu bile oldu. Ben artık evimi kurmak istiyorum. Ama ne sevdiğim adamla gelecek kurabiliyorum ne de ayrılıp başkasına bakayım desem çevremde öyle biri var. Kısmetsizim, çirkinim gibi geliyor.

Resmen depresyondayım... Akıl fikir verin.

(6. Sayfaya da bakin)

Son düzenleme:
depresyonda değilsin bence de sevgilinle sorunların var sadece çözülmeyi bekleyen, o kadar. mesela ilişkiyi kimse bilmiyor mu dedin ben mi yanlış anladım?

Tatlım dur daha ne depresyonu, yaşın çok çok genç, akışına bırak, düşündükçede böyle şeyler olmaz, şöyle düşün en azından hayatında evleneceğin bir adayın var:KK5:

Ben de aynı durumdayım, ne sevdigim insanla gelecek kurabiliyorum ne de baskasına bakabiliyorum. Allah'a cok şükür kısmetsızlik ya da ne denıyorsa öyle bir sorun yok ama ben tek bir insanı cok seviyorum ve onunla da bir gelecegimiz olamayacak. Yemin ederim baska erkeklere bakınca midem bulanıyor baskasının bana dokunduğunu öptüğünü düşününce hayattan soğuyorum. Ne olacak bilmiyorum. 22 yasındayım ben de çevremde evlenen bir arkadasım var sadece o da benden iki yas büyük zaten ama ne bileyim evlilik degil de böyle arafta kalmak belirsizlik beni cok üzüyor... Yalnız degilsin...

Kızlar beni taşlamayın ama ben arkadaşlarım evlenince o kadar üzülüyorum ki anlatamam. 25 yaşındayım tamam daha erken diyenleriniz olabilir ama ben gerçekten evlenmeyi çok istiyorum. 2 yıldır biri var hayatımda ama o şimdiye kadar hep korktuğu için ne kimseye anlattık ne ciddi bir adım atabildik. Son zamanlarda ufak tefek ailesiyle konuştu ben de büyük ihtimalle yakında konuşacağım ama emin değilim. Detay vermek istemiyorum ama bir çok sıkıntı var evliliği şimdi bile düşünsel evlenmemiz en az iki yıl sürer ve bir çok problem olur vesaire. Onu çok seviyorum ama gün geçtikçe daha çok korkuyorum biz diğer insanlar gibi normal yollardan evlenemeyeceğiz gibi geliyor.

Arkadaşlarıma bakıyorum, talipleri çıkıyor konuşuyorlar ediyorlar pat evleniyorlar nişanlanıyorlar. Bir çok arkadaşımın çocuğu bile oldu. Ben artık evimi kurmak istiyorum. Ama ne sevdiğim adamla gelecek kurabiliyorum ne de ayrılıp başkasına bakayım desem çevremde öyle biri var. Kısmetsizim, çirkinim gibi geliyor.

Resmen depresyondayım... Akıl fikir verin.
Genceciksiniz iyi düşünün iyi olsun gün doğmadan neler doğar Allah başka dert vermesin

Sorunlari asip , sizde herkes gibi evlenebilirsiniz ..

Bubun depresyonla cirkinlikle alakasi yok :)

Hayatında sevdiğin bir adam olmasaydı, kendini bu yaşta kötü hissetmezdin evlenemiyorum diye eminim.
25 yaş bence çok erken. Ben de o yaştayım ve evlilik çoookk uzaklarda benim için.

Aslında detay verebilseydin belki sorunlarınızın çözümü için iyi fikirler alabilirdin buradan.
O sıkıntıları halletmeden evlilik gerçekleşemeyecekse, boşu boşuna üzülmenin manası yok.
Harekete geçip oldurmaya çalışın. Eğer karşı taraf da seni çok seviyorsa ve istekliyse beraber halledin.

erkek arkadaşında olan sıkıntı büyük bir şeyse iyi düşün derim. tabi ki evlenmek yuva kurmak aile olmak seninde hakkın ama evlenmiş olmak için de evliliği düşünme. biraz mantıklı düşün ilerde olan bu sıkıntı sana büyük sorunlar açar mı ilk önce onu düşün

Bence kendine haksızlık ediyorsun canım evlilik kesinlikle kader işi bunu kabul etmek lazım ben 29 yaşında evlendim ve eşimle iilk görüşmede gerçekten de evleneceğim kişinin o olduğunu anladım.. Erkek arkadaşın seninle bir yuva kurmada kararlı mı bu çok önemli ama olur be diyenlerdense ve senin kafanda soru işaretleri varsa bunları gider miyorsa bilemiyorum..bazılarının ama evliliği olana kadar zorluk çekiyor sonra o kadar çekmiyor bazıları da tam tersi oluyor. Bence dua et kendini strese sokarsan ne düşüneceğini bilemezsin...Fetih suresi ve Ayetel kürsüyü bol bol oku canım Fetih suresini okuya okuya rahatlıyordum eşimle de pat diye tanıştım...

Aklıma erkek arkadaşinin evli olduğu profili oluştu gözümde detay vermeyince. Hayirlisi olsun geç olsun güç olmasın. evli olup mutsuz olmaktansa bekar olup mutlu olmak iyidir.

Evlilik uzaktan hepimize cekici gorunuyordu ,,
Sanki bi tren kaciyormus gibi acele etmemiz gerektigini hissediyorduk..
Aslinda hic alakasi yokmus evlenince anladim bunu...
Cevrendeki insanlarin hayatlarina bakip kendini kotu hissetme herkesin kaderi baska baska sonucta..
Tamam evlilik de yasinda guzel gecikme ama bunu kendin icin sorun etme canim daha cok gencsin..
Sen asil sonu ne olacagi belli olmayan iliskin icin kafa yor ve netlestir...
Eger olmayacaksa yoluna bakarsin bosa zaman harcamazsin...
Bana sorarsan bekarliginin ailenle gecirdigin gunlerin tadini cikar derim :D

Bence kendine haksızlık ediyorsun canım evlilik kesinlikle kader işi bunu kabul etmek lazım ben 29 yaşında evlendim ve eşimle iilk görüşmede gerçekten de evleneceğim kişinin o olduğunu anladım.. Erkek arkadaşın seninle bir yuva kurmada kararlı mı bu çok önemli ama olur be diyenlerdense ve senin kafanda soru işaretleri varsa bunları gider miyorsa bilemiyorum..bazılarının ama evliliği olana kadar zorluk çekiyor sonra o kadar çekmiyor bazıları da tam tersi oluyor. Bence dua et kendini strese sokarsan ne düşüneceğini bilemezsin...Fetih suresi ve Ayetel kürsüyü bol bol oku canım Fetih suresini okuya okuya rahatlıyordum eşimle de pat diye tanıştım...

Aynen bende ayetel kürsiyi okuyarak hep dua ederdim. Şimdi hayalimdeki dualarımdaki kişiyle nişanlıyım :)

Bir erkeğin sevdiğini haykiramamasi başlı başına bir ironi değil mi? Seven erkek haykırır sevdiğini herkese bilmeyen kalmaz.. Orayı geçtim evlenme konusu falan cidden kısmet ya ne yapsak boş bazen kaderden öteye geçilmiyor. 21 yaşındayım ama bende boyle sacmaliyorum bazen kabul

depresyonda değilsin bence de sevgilinle sorunların var sadece çözülmeyi bekleyen, o kadar. mesela ilişkiyi kimse bilmiyor mu dedin ben mi yanlış anladım?

onun ailesi biliyor çevremizden güvendiğimiz bir kaç arkadaşımız biliyor. Türk değil çünkü. Bu durum duyulursa büyük problemler çıkabilir.

erkek arkadaşında olan sıkıntı büyük bir şeyse iyi düşün derim. tabi ki evlenmek yuva kurmak aile olmak seninde hakkın ama evlenmiş olmak için de evliliği düşünme. biraz mantıklı düşün ilerde olan bu sıkıntı sana büyük sorunlar açar mı ilk önce onu düşün

bu akşam konuştum artık. bayadır sabrediyordum.baya bağırdım çağırdım artık telefonda. özür diledi beni bu kadar üzdüğünü farketmediğini söyledi. daha önce de bir kaç kez bu konu açıldı ama hep durumun karmaşıklığından dolayı askıda kalmıştı. 24 saat süre istedi. yarın akşam için son şansı ver diyor. bu akşam ailesiyle detaylı bir şekilde konuşacağını ve yarın benim ailemle ilgili adımı atmamız için gerekli her türlü soruma cevap vereceğini söyledi.

O talipleri çıkıp pat diye evlenenlerin çok matah bir iş mi yaptığını sanıyorsun? Bana çok alelade geliyor. Kim ne derse desin bu kadar genç bir yaşta evlilik hayali kuranların başka meşgalesi olmadığını düşünüyorum. Sevgilinin de kocaman adam olup hala liseli gibi kız arkadaşını ailesinden saklaması da cabası..

Son düzenleyen: Moderatör:
onun ailesi biliyor çevremizden güvendiğimiz bir kaç arkadaşımız biliyor. Türk değil çünkü. Bu durum duyulursa büyük problemler çıkabilir.

bu akşam konuştum artık. bayadır sabrediyordum.baya bağırdım çağırdım artık telefonda. özür diledi beni bu kadar üzdüğünü farketmediğini söyledi. daha önce de bir kaç kez bu konu açıldı ama hep durumun karmaşıklığından dolayı askıda kalmıştı. 24 saat süre istedi. yarın akşam için son şansı ver diyor. bu akşam ailesiyle detaylı bir şekilde konuşacağını ve yarın benim ailemle ilgili adımı atmamız için gerekli her türlü soruma cevap vereceğini söyledi.
Yabancımı sevgilin,peki senin ailen karşı çıkar mı?

Back
X