- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 13
- 39
- Konu Sahibi lovelystudent
-
İş hayatın olunca hepsi olur..İş hayatın olmasa da sosyalleşebilirsin..Yapabileceğin tonla aktivite var..
Evlenme nişanlanma olayını ise hiç kafana takma, matah bişey değil..
Gez, toz..Tadını çıkar yaşının..
İnsan tek başına da mutlu olmayı bilmeli..
Herşey nişan evlilik mi..
Boş mezar olsa atlıyacak gibi..boş erkek olsa yuzugu takacaksınız..
Evlilerin çoğu da senin yaşına bekarlığına imreniyordur inan.
Oku siteyi, evli olup yalnız hissedenlerle dolu.... evli diye kimse mutluluk kahkahası atmıyor. Yani demem o ki evlilik mutluluk sebebi değil, sen mutlu olmaya bak ki herşey tıkır tıkır yoluna girsin. Karamsar baktığın her gün daha çok karamsarlaşıyor dünya.haklısın ama insan kötü hissediyor yalnız olunca da :/
Oku siteyi, evli olup yalnız hissedenlerle dolu.... evli diye kimse mutluluk kahkahası atmıyor. Yani demem o ki evlilik mutluluk sebebi değil, sen mutlu olmaya bak ki herşey tıkır tıkır yoluna girsin. Karamsar baktığın her gün daha çok karamsarlaşıyor dünya.
yanlış anlamaarkadaşlar 26 yaşımdayım sevgilimden yeni ayrıldım. sınava hazırlanıyorum. asistan olucam inşallah. geniş çevrem yok hatta şu an hiç çevrem yokyeni biriyle tanışma durumum yok. arkadaşlarım mezun oldu gitti. sınavıma 1,5 ay kaldı. eğer kazanırsam ancak o zaman yeni çevre yapabilirim.
yoksa hiç arkadaşım yok :/ nişanlanan evlenen de o kadar çok ki hiç sevgilisi olmayanlar ne ara tanıştı nişanlandı anlamıyorum :/
bu psikolojiden nasıl kurtulmalıyım?
Bu arada üzülmene hiç gerek yok çok birşey kaçırmış sayılmazsınarkadaşlar 26 yaşımdayım sevgilimden yeni ayrıldım. sınava hazırlanıyorum. asistan olucam inşallah. geniş çevrem yok hatta şu an hiç çevrem yokyeni biriyle tanışma durumum yok. arkadaşlarım mezun oldu gitti. sınavıma 1,5 ay kaldı. eğer kazanırsam ancak o zaman yeni çevre yapabilirim.
yoksa hiç arkadaşım yok :/ nişanlanan evlenen de o kadar çok ki hiç sevgilisi olmayanlar ne ara tanıştı nişanlandı anlamıyorum :/
senin bu yaşa kadar nasıl olmadı bende ona şaşırdım doğrusu?
bu devirde 13-14 yaşındaki çocuklar sevgili yapıyor
hıı ben hiç olmadı sandım ,oldu da iş ciddiye gitmedi yanisevgilim oldu ayrıldım yeni
hıı ben hiç olmadı sandım ,oldu da iş ciddiye gitmedi yani
olsun iyi birini bulunca o da olur zamanla
Yakın zamanda bir aile dostumuzun kızı evlendi.
Spor yaparken parkurda tanışmış eşiyle...
Bir diğeri de avm otoparkında, eşinin arabasına çarpması sonucu tanışmış.
Bunu duyan tüm çevrem ve ben derin bir 'ohh' çektik.
İlla kıyamet gibi bir çevreye sahip olmak gerekmiyormuş, kısmet her yerden çıkabilirmiş anladık.
Darısı her evlenmek isteyenin başına.
arkadaşlar 26 yaşımdayım sevgilimden yeni ayrıldım. sınava hazırlanıyorum. asistan olucam inşallah. geniş çevrem yok hatta şu an hiç çevrem yokyeni biriyle tanışma durumum yok. arkadaşlarım mezun oldu gitti. sınavıma 1,5 ay kaldı. eğer kazanırsam ancak o zaman yeni çevre yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?