evlenenler mi mutlu evlenmeyenler mi?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
neden bekarlar evlenmeye çalışıyor evliler ise bekarlık sultanlık şu anki aklım olsa evlenmezdim diyorlar?
sorun nerede?
ömür boyu bekarlığı göze aldım ben ya siz?
karşıma istediğim gibi biri çıkmayınca evlenmeyi düşünmüyorum yaşım geçiyor diye. bu düşüncem yanlış mı?

hayır düşüncen gayet doğru...

ben asıl erken evlilik yapanlara biraz hoş karşılamıyorum ...çünü bende yaptım ama allahtan ben şanslı olanlardanım...

ama bazen düşünmuyo da değilim 21 yaşında ne diye evlendim...gerçi benim olayım biraz farlı

ama genel olarak nolurrr erkenden evlenmeyin yahu.....

hayır düşüncen gayet doğru...

ben asıl erken evlilik yapanlara biraz hoş karşılamıyorum ...çünü bende yaptım ama allahtan ben şanslı olanlardanım...

ama bazen düşünmuyo da değilim 21 yaşında ne diye evlendim...gerçi benim olayım biraz farlı

ama genel olarak nolurrr erkenden evlenmeyin yahu.....

canım ALLAH bozmasın sanırım mutlusun neden erken evlenmeyin dedin? açar mısın biraz?

Evlilik de bekarlık da nasip.
Kısmetimizde ne yazıldıysa o bence.
Öyle "hiç evlenmiycem,aman ben evlenmek isterim" cümleleri gereksiz.
Alnımıza ne yazıldıysa o!

ben 22 yaşında evlendim... 1.5 sene oldu... okuldayken nişanlandık, okulu bitirdikten sonra ben 1 sene çalıştım sonra evlendik... benden 8 yaş büyük... bekarlık sultanlık kavramına şuan için katılmıyorum ben... ama evlilikte her yiğidin harcı değil... mutlumuyum evet mutluyum... iyi ki eşimle evlendim... bence sorun yaş meselesinden çok doğru kişinin karşına ne zaman çıktığıyla alakalı... doğru kişi yoksa henüz yaş geçiyor diye evlenmek bile bile mutsuzluğa lades demek oluyor...

neden bekarlar evlenmeye çalışıyor evliler ise bekarlık sultanlık şu anki aklım olsa evlenmezdim diyorlar?
sorun nerede?
karşıma istediğim gibi biri çıkmayınca evlenmeyi düşünmüyorum yaşım geçiyor diye. bu düşüncem yanlış mı?

doğru insanla doğru zamanda evlenirsen inan hiç sıkıntı olmuyor,evliliklerde elbet tartışmalar olacak ama dozunu ayarlamak önemli saygı sevgi sadakat üzerine kurulan ve temelleri sağlam atılan bir ilişkiden korkma derim.Allaha şükür 2 yıllık evliyim keşke evlenmeseydim demedim allah dedirtmesinde

sorun nerede?

doğru kişiyle birlikte olmadıktan sonra evlenmiş olmak için evlenilmez sana katılıyorum. sonuçta bir ömrü paylaşacaksın. evlilik hangi yaşta olursan ol oluyor ama bi süre sonra da daha seçici olmaya başlıyor insan. bu yaşıma kadar bekledim şöyle olsun , böyle olsun diyebiliyor. çevremde çok örnek var :31:

bence ne çok erken ne de çok geç evlenilmemeli.. mesela anneme bakıyorum 20 yaşında evlenmiş..kayınvalidem 18 yaşında evlenmiş. ben şuan 21 yaşındayım ve daha anca sözleniyorum. evlendiğimde 23 yaşında olacağım. bence asıl mesele hazır hissetmek..bedenen ruhen hazır olmak. 18-19 yaşında bir insanın evliliğe ruhen ve bedenen hazır olduğuna inanmıyorum. 19'a inanmadığım gibi 40'a da inanmıyorum. çok geç olunca da armudun sapı üzümün çöpü diyor insan. he ben evli değilim belki konuşmak kolay diyeceksiniz ama bunlar sadece gözlemlediklerim :) iyi bir gözlemci olduğuma inanırım...

arada sevgi saygı güven olduğu sürece ne zaman evlendign önmli dgil 21 yşnda evlendmm cok da mutluyum maddi manevi sorunlar tbiki olucak önmli olan bunları mantıklıca cözeblmek ... evliligin sorumluluğunu kaldıramıyanlar hep sikayet eder genelde evlenmeyin bn evlendim pişmnm diye..

Back
X