Evlenenlerden Yeni Evleneceklere Tavsiyeler - Yaşanan Aksaklıklar & Günü Kurtaranlar

dugunce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
27
0
1
Kızlar düğün o kadar stresli geçiyor ki, bir telaş içinde herşey olup bitiyor adeta. O gün mutlaka kıyafeti, makyajı, kuaförü ya da diğer hazırlıklarla ilgili olsun, sıkıntı yaşayanlar çok... Yeni evleneceklere en bilge önerilerinizi burada paylaşıyoruz. O gün "Şunu yapsaydım daha iyi oldurdu" dediğiniz ya da alacağınız önlemler neler olurdu? Yeni gelinlerimizle paylaşalım ve mutlulukları için biraz olsun içlerini rahatlatalım değil mi?

Tavsiye bekleyen ya da tavsiye verecek kimse yok mu

nasıl ıstıyorsanız oyle yaşayın bu anı. kimsenın size karışmasına musade etmeyın. 3 aylık evlıyım şimdi düşünüyorumda herşey benım -bızım ıstedığımız gıbı oldu çok şukur. hiçbir olumsuzluk hatırlamıyorum hiçbir şey içimde kalmadı sizde kalmasına musade etmeyın unutmayın en özel gun ogun
sadece kına gecemde bıraz gergındım bırkaç akrabamı haşladım düşünüyorumda gerek yoktu

Kesinlikle aslında o gün kimseyi takmamak ve sadece o güzel güne odaklanmak en iyisi. Bir de eleştirenler çok oluyor. Yok kıyafetidir yok yemeğidir. Bunlara hiç tahammül edemiyorum. Sonuçta belli imkanlar neticesinde böyle bir günü ayarlamışsın... bir de gecenin sonuna kadar ayakta dans etmek ve konuklarla ilgilenmek faslı var :) tam bir işkenceye dönüşebiliyor

yoo ben hıç konuklarla ilgilenmedım pistte oynayanların dışında kımlerr var duğunumde farkında bıle değildim. hımm bak burdan bı tavsıye size... salonun kameramanıyla ıyı konuşun. mesela bızım düğün direk girdiğimizden andan ıtıbaren başlıyo yahu insan bı masaları çeker once .kımler var kımler yok adet boyledır.ama yok çekmemiş. sonra pistte oynuyoruz koymuş bı kamerayı sabıtlemış kım onunde oynuyosa onu çekmiş ne kızdım ama nafile yapacak bırşey yoktu dunyanın parası verıldı bıde oraya. bunları onceden konuşun. birde bazı şarkılar vardır duğunde çalınmasını ıstediğin mutlaka not al orkestraya ver. benım aklıma sonradan geldı yoksa yapardım mutlaka

Evet kesinlikle haklısın o konuda. Müzik konusunda da illa ki slow müzik diye ayrılık müzikleriyle dans ettiren orkestralar vardır ya :))) Benim nişanımda ilk kendi dans müziğimizden sonra Lale Devri çalmışlardı. İnsan romantik birşeyler çalar :))

dediğim gıbı kamera ve orkestra işini şansa bırakmayın .mutlaka uyarın onceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…