Evleneyim mi okuyum mu?

canım sakın okumaktan vazgeçme ben o hatayı yaptım aöf okuyodum ama evlendim ve simdi okulumu bititemiyorum .evlendikten sonra okumak zorkasıyor.önce oku,hayatını kazan sonra evlenirsin.evlilik o kadar kıymetli bişey değil

oku oku oku

önce bir mesleğin olsun, sonra kısmet işleri zaten evlenmek, inşallah daha iyi insanlar çıkar karşına

12-07-2008 bu tarıhte yazdım bu konuyu kızlar ..... ve ben 1 ay sonra nişanşandım.. aılemın ınanılmaz baskıları sonucu hemde neler oldugunu tahmın bıle edemezınız dırenseydın demeyın cunku elımden gelenı yaptım herseyı yaptım olmadı.. nişanlandım ve bır yıl nişanlı kaldım ne kavgalar ne tartısmalar oldu ne babamı vazgecırebıldım nede nişanlım olan kişiyi... ve 2009da evlendim... yurt dısına gelin gıttım. 3-5 ay kaldım gerı geldım.. şimdi yeni bir konu açıcam ne haldeyim görün diye.... hepınıze tesekkur ederım

valla oku canım olaya kötü yönden bakıyım biraz farzet sen evledn allah korusun ayrılmak zorundasın çocuğun var ama kimseye yük olmak istemiyon elinde bir mesleğinde yok bylesi daha kötü cnm oku lütfen

12-07-2008 bu tarıhte yazdım bu konuyu kızlar ..... ve ben 1 ay sonra nişanşandım.. aılemın ınanılmaz baskıları sonucu hemde neler oldugunu tahmın bıle edemezınız dırenseydın demeyın cunku elımden gelenı yaptım herseyı yaptım olmadı.. nişanlandım ve bır yıl nişanlı kaldım ne kavgalar ne tartısmalar oldu ne babamı vazgecırebıldım nede nişanlım olan kişiyi... ve 2009da evlendim... yurt dısına gelin gıttım. 3-5 ay kaldım gerı geldım.. şimdi yeni bir konu açıcam ne haldeyim görün diye.... hepınıze tesekkur ederım

ben bunu görmeden yazdım ilk cevabımı içime doğmuşt malesef :26:

Back
X