yazın yaşananlardan sonra hiç aramadım onlarda beni aramıyorlar zaten.. gece yatağa gittim benden sonra eşim geldi.. yatağa yatıp sırtını dönünce sinirlerim bozulmasın diye kalktım foruma gireyim dedim..
O sırtını donduysee konussaydın keskee yatakta yalnız bırakıppp buraya gırersenn kayınvalıdenı sevındırırsın sadeecee esınlee aranı duzeltmeye bak sen Kus kalmak olmazz eger boyle devam edersen araayaa sogukluk gırerr....Yapmaa...
O sırtını donduysee konussaydın keskee yatakta yalnız bırakıppp buraya gırersenn kayınvalıdenı sevındırırsın sadeecee esınlee aranı duzeltmeye bak sen Kus kalmak olmazz eger boyle devam edersen araayaa sogukluk gırerr....Yapmaa...
bilinçli yapmıyo bunu muska olunca yapıyo.. şuan büyük ihtimalle yapıldı. bozuluncaya kadar rahat bırakıcam.. ben kurbağa olarak görüyo.. hocada kendim gördümm
bilinçli yapmıyo bunu muska olunca yapıyo.. şuan büyük ihtimalle yapıldı. bozuluncaya kadar rahat bırakıcam.. ben kurbağa olarak görüyo.. hocada kendim gördümm
Kayınvalidenle oturmana izin vermemelerini çok iyi anlıyorum ki sakin kabul etme öyle birşeyi...
Ancak ben ev almadan evlenemezsin demelerini anlayamadım...
Kimse ev sahibi olarak evlenmiyor ki...
aileni karşına alıp bu durumu anlat bence...
yaa aile evt kızını düşünüyo haklıalr tamm ev alma imkanalrıda varmış şükür et işte..ya bizim gibi alamıyanılar ne yapsın bizim daha zor6 ay snra evlencğine 8 9 ay snra evlen 2 -3 ay ertele nolcuk ev içinede gitme..evi alsın ona göre daya dçşersn oh mis gibi daha ne .olsun ertele bişycik olmaz ..en mantıklısı öle misal bende 89 ay snra evlenicmki daha hiçbi maddi imkanalrı yok ortada kiralık oluck evim malesf..şükür et acelede etme
yaa aile evt kızını düşünüyo haklıalr tamm ev alma imkanalrıda varmış şükür et işte..ya bizim gibi alamıyanılar ne yapsın bizim daha zor6 ay snra evlencğine 8 9 ay snra evlen 2 -3 ay ertele nolcuk ev içinede gitme..evi alsın ona göre daya dçşersn oh mis gibi daha ne .olsun ertele bişycik olmaz ..en mantıklısı öle misal bende 89 ay snra evlenicmki daha hiçbi maddi imkanalrı yok ortada kiralık oluck evim malesf..şükür et acelede etme
canım durumları olmasa bızımkılerde ıstıyemezdı zaten ne yapsın nısanlım kedınımı satsın yanı. ew lazım degıl cnm bnm kırada otururum ama kafam rahat olur sewdıgımle mutlu olurum ama bole ev derdı ıcı dısı bılmem nesı nısanlımla benı cok yoruyor. dun kawga etık bu konu yuzunden mesela. maddı neyın degerı war? köşkte oturup mutsuz olacagıma kulübede otururum ben bana sorarsann
o yuzden benden tavsıye dugununuze yakın nısanlanın benm 1.5 yıl oldu nısanlanalı cok buyuk hata yaptım. en ufak kawgada bıle aıleler gırıyor araya.. cok zor