Evlenilcek adamın eğlence mekanında takılması

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
Eğlence ve kafa dağıtmak için gittiğini ve dans etmeyip sadece çevresini seyrettiğini söylüyor. Orada arkadaş ortamı da var. Ama benim içim nedense rahatsız. Ben hayatımdaki insanın kıskanabilcegi ortamlardan uzak kalmaya çalışırken onun boyle yapması aklımdan bin bir türlü soru işareti geçmesine neden oluyor o ortamla ilgili. Aynı şeyi ben yapsam o da rahatsızlık duyardı. Ama eski alışkanlıkları üzerine düşünmüyor sanırım. Siz olsanız nasıl bi yaklasımda bulunursunuz, nasıl düşünmem gerektiği konusunda kararsızım

Sana tek diyeceğim kaç arkana bakmadan benim gibi gevrekti beklemek istemiyorsan vazgeç bu adam düzelmez ikinci bir hata yapma derim ben yaptım sen yapma evlenince düzelmez düzelmiyor

Aklınıza kötü birşey getirmek istemem ama bu adam çevresine bakıp bakıp dönüyor mu?
Bence sert bir dille uyarın hatta sizi kaybetme korkusu yaşasın. Eğer yine vazgeçmezse kendi yolunuza bakarsınız.

Aklınıza kötü birşey getirmek istemem ama bu adam çevresine bakıp bakıp dönüyor mu?
Bence sert bir dille uyarın hatta sizi kaybetme korkusu yaşasın. Eğer yine vazgeçmezse kendi yolunuza bakarsınız.
Erkek arkadaşları var daha önce barmenlik falan da yapmış.Benden önce takıldığı bi mekan olduğu için sosyal ortamı orda. Gece 4 te girmiş eve mesela. Bana uzak geliyor böyle bi yaşayış tarzı ama bu ona güvenmediğim ya da onun bi şeyler yaptığı anlamına gelmiyor bence. Sadece beni de hesaba katmadıgını düşünüyorum. Bu biraz kırıcı. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Eşleriniz eglenmek falan istemiyor mu? Sabah akşam iş ev bu şekilde yeterli oluyor mu onlar için

Gittiği yer gece kulubü gibi bi yer değil disco insanların günlük kıyafetleriyle içkisini alıp kafa dağıttıkları dans ettikleri bi yer. Ortamda sıkıntı yok ama onun bi ilişkisi var artık. Buna daha önce dikkat ederken(sen rahatsız olma diye gitmiyorum derken) şimdi arada gitmeye başladı. Acaba evlilik hazırlıkları onu çok mu bunalttı da kafa dagıtmaya çalışıyo

Bence insanlari degistirmeye calismak boşa kurek cekmek. Boyle seylerden rahatsizlik duyuyorsan o zaman ona gore birini secmelisin. Cunku onu degistirsen bile bi sure sonra sorunlar cikmaya baslayip eskiye ozlem duyacak.

Bu adamdan es olmaz
Evlendiniz ve kavga ettiniz adam çıkıp eğlence mekanına gidip karı kız kesecek sabaha karşı eve gelecek bunu kaldirabilirmisiniz?
yanımdayken çıkacağını düşünmüyorum. Ayrı şehirlerdeyiz şu an yalnızlık çekiyo kaç gündür evden çıkmamıştı ben de çık gez o zaman dedim
Bu adamdan es olmaz
Evlendiniz ve kavga ettiniz adam çıkıp eğlence mekanına gidip karı kız kesecek sabaha karşı eve gelecek bunu kaldirabilirmisiniz?
Kaldıramam ama benim hayat tarzım bu değil diye onu da engelleyemem. Güven kırıcı bi hareketini gormediğim takdirde de bu yaptığını engellemeye hakkım olmadıgını düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

Şimdi ne diyeceğimi bilemedim sizin yaşam tarzınızı bilmiyorum ama bana göre aşırı ters bir olay alkol gece kulübü bekar ken yaptığı umrunda olmaz insanın ama şimdi bile yalnız başına gidiyor oluşu farklı şeyler düşündürdü değer vermekle alakali

yalnız gitmiyor ki erkek arkadaşları var orda

Lutfen mesajlariniza bir bakin. Yorum istemissiniz ama herkesin yorumunda eş adayini savunmuşsunuz. Siz kendi icinize durustte sorun once. Diyelim evlendik bu adam boyle devam etti. Kaldirabilecek miyim? Cocuk olsa o zaman bile ayni devam etse ne hissedecegim? Bunlari kendinize sorun

Kendisi ne saçmalıyor ya. Bence doğru değil yaptığı, yerinde olsam büyük sıkıntı çıkartırdım
Herkesin anlayış eşiği farklıdır. Ben her zaman özgürlüğünü kısıtlamamayı bu şekilde sağlıklı bi ilişkimizn olacagını savundum. İlişkimize baglı mı güven kırıcı bi şeyini gördüm mü duydum mu,bundan fazlasıyla ilgilenmedim. Çünkü bana yaklaşımı çok iyi oldu her zaman. İçimin rahat etmeme sebebi kendi eksikliğimden kaynaklanıyo. Ben mesela birlikteyken gitmeyi isterdim ama hiç aşina olmadıgım bi ortam,kasılcagımı dusundugumden hep uzak durdum. Kendi eksikliğimi onu da engelleyerek mi kapatmalıyım

Herşeyin başı güven, bir insana güvenmiyorsan yanında telefonunu eline aldığında bile rahatsız olursun, güveniyorsan tüm gece o bar senin bu bar benim dolaşsın sen mışıl mışıl uyursun.
Bnm erkek arkadaşımda hafta bikaç kere arkadaşlarıyla içmeye giderdi gezer tozarlardı hiç rahatsız olmadım.

oh kendim gibi birini buldum sonunda Bi üstte yazdıgımı okur musunuz,sebebinin bu oldugunu düşünüyorum güvenden ziyade. Güvenmesem bu ay sonunda nikahımız var bu adımı atmak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…