- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Şu an evlilik arefesindeyim bu sebepten ayrılcagımı düşünmüyorum. Sadece benim eglence kültürüm yok onun var. Gidip sosyalleşebiliyo arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebiliyor bu şekilde. Ona ne hakla engel olabilirim. Rahatsızlık verme sebebi sanırım bende bulamadıgını orda bulması. Ben pek eglenemem. Gitme de diyemem. Sadece rahatsızım orda bir sürü kız vardır. Erkekleri izleyecek degil ya. Bi ordakilere bakacak bi de yanıma gelecek bana bakacak.
Erkek arkadaşları var daha önce barmenlik falan da yapmış.Benden önce takıldığı bi mekan olduğu için sosyal ortamı orda. Gece 4 te girmiş eve mesela. Bana uzak geliyor böyle bi yaşayış tarzı ama bu ona güvenmediğim ya da onun bi şeyler yaptığı anlamına gelmiyor bence. Sadece beni de hesaba katmadıgını düşünüyorum. Bu biraz kırıcı. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Eşleriniz eglenmek falan istemiyor mu? Sabah akşam iş ev bu şekilde yeterli oluyor mu onlar içinAklınıza kötü birşey getirmek istemem ama bu adam çevresine bakıp bakıp dönüyor mu?
Bence sert bir dille uyarın hatta sizi kaybetme korkusu yaşasın. Eğer yine vazgeçmezse kendi yolunuza bakarsınız.
yanımdayken çıkacağını düşünmüyorum. Ayrı şehirlerdeyiz şu an yalnızlık çekiyo kaç gündür evden çıkmamıştı ben de çık gez o zaman dedimBu adamdan es olmaz
Evlendiniz ve kavga ettiniz adam çıkıp eğlence mekanına gidip karı kız kesecek sabaha karşı eve gelecek bunu kaldirabilirmisiniz?
Kaldıramam ama benim hayat tarzım bu değil diye onu da engelleyemem. Güven kırıcı bi hareketini gormediğim takdirde de bu yaptığını engellemeye hakkım olmadıgını düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorumBu adamdan es olmaz
Evlendiniz ve kavga ettiniz adam çıkıp eğlence mekanına gidip karı kız kesecek sabaha karşı eve gelecek bunu kaldirabilirmisiniz?
Valla ben de bilmiyorum bu noktada ayrışıyoruz her şey iyi güzel de. Bunun için tüm ilişkiyi nasıl silebilirim ay sonuna evleniyoruz mutluyum onunla. Bu konunun parazit olması dışındaAdamın hayat tarzı senden farklı nasıl bir birlik beraberlik olacak tek başına mı yasayacaksın?
Şimdi ne diyeceğimi bilemedim sizin yaşam tarzınızı bilmiyorum ama bana göre aşırı ters bir olay alkol gece kulübü bekar ken yaptığı umrunda olmaz insanın ama şimdi bile yalnız başına gidiyor oluşu farklı şeyler düşündürdü değer vermekle alakaliyanımdayken çıkacağını düşünmüyorum. Ayrı şehirlerdeyiz şu an yalnızlık çekiyo kaç gündür evden çıkmamıştı ben de çık gez o zaman dedim
Kaldıramam ama benim hayat tarzım bu değil diye onu da engelleyemem. Güven kırıcı bi hareketini gormediğim takdirde de bu yaptığını engellemeye hakkım olmadıgını düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
yalnız gitmiyor ki erkek arkadaşları var ordaŞimdi ne diyeceğimi bilemedim sizin yaşam tarzınızı bilmiyorum ama bana göre aşırı ters bir olay alkol gece kulübü bekar ken yaptığı umrunda olmaz insanın ama şimdi bile yalnız başına gidiyor oluşu farklı şeyler düşündürdü değer vermekle alakali
Siz yoksunuz ya ondan yalnız dedim neyse bu konu beni aşıyor yaşam tarzı ve düşüncelerimız farklı umarım mutlu olursunuz ❤yalnız gitmiyor ki erkek arkadaşları var orda
Herkesin anlayış eşiği farklıdır. Ben her zaman özgürlüğünü kısıtlamamayı bu şekilde sağlıklı bi ilişkimizn olacagını savundum. İlişkimize baglı mı güven kırıcı bi şeyini gördüm mü duydum mu,bundan fazlasıyla ilgilenmedim. Çünkü bana yaklaşımı çok iyi oldu her zaman. İçimin rahat etmeme sebebi kendi eksikliğimden kaynaklanıyo. Ben mesela birlikteyken gitmeyi isterdim ama hiç aşina olmadıgım bi ortam,kasılcagımı dusundugumden hep uzak durdum. Kendi eksikliğimi onu da engelleyerek mi kapatmalıyımKendisi ne saçmalıyor ya. Bence doğru değil yaptığı, yerinde olsam büyük sıkıntı çıkartırdım
oh kendim gibi birini buldum sonundaHerşeyin başı güven, bir insana güvenmiyorsan yanında telefonunu eline aldığında bile rahatsız olursun, güveniyorsan tüm gece o bar senin bu bar benim dolaşsın sen mışıl mışıl uyursun.
Bnm erkek arkadaşımda hafta bikaç kere arkadaşlarıyla içmeye giderdi gezer tozarlardı hiç rahatsız olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?