- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Umarım evlendikten sonra kavga ettik barlardan topluyorum sizce boşanmalı mıyım diye başlık açmamSiz yoksunuz ya ondan yalnız dedim neyse bu konu beni aşıyor yaşam tarzı ve düşüncelerimız farklı umarım mutlu olursunuz ❤
UmarimUmarım evlendikten sonra kavga ettik barlardan topluyorum sizce boşanmalı mıyım diye başlık açmam
oh kendim gibi birini buldum sonundaBi üstte yazdıgımı okur musunuz,sebebinin bu oldugunu düşünüyorum güvenden ziyade. Güvenmesem bu ay sonunda nikahımız var bu adımı atmak istemezdim
Ben kapalı bi çocuk yetiştirmek istemiyorum.Ben öyle oldum eğlenmeyi bile bilmiyorum.Bi müzik çalsa elim ayağım birbirine karışıyo panikliyorum. Yetiştirmek istedigim çocuk asla içine kapanık eglenmesini bile beceremeyen bi birey olmamalı diye düşünüyorum.Eş seçimimi de ona göre yaptım. Kısıtlarla insan mutlu olamıyor. Sonra özgür bile kalsa nasıl mutlu olacagını bulamıyor. Her ortamı bilsin,ortamına göre davransın. Özünde dürüst düzgün bir insan olsun mutlu insan olsun isterimLutfen mesajlariniza bir bakin. Yorum istemissiniz ama herkesin yorumunda eş adayini savunmuşsunuz. Siz kendi icinize durustte sorun once. Diyelim evlendik bu adam boyle devam etti. Kaldirabilecek miyim? Cocuk olsa o zaman bile ayni devam etse ne hissedecegim? Bunlari kendinize sorun
O zaman disari cikmasini sorun yapmayin. MutluluklarBen kapalı bi çocuk yetiştirmek istemiyorum.Ben öyle oldum eğlenmeyi bile bilmiyorum.Bi müzik çalsa elim ayağım birbirine karışıyo panikliyorum. Yetiştirmek istedigim çocuk asla içine kapanık eglenmesini bile beceremeyen bi birey olmamalı diye düşünüyorum.Eş seçimimi de ona göre yaptım. Kısıtlarla insan mutlu olamıyor. Sonra özgür bile kalsa nasıl mutlu olacagını bulamıyor. Her ortamı bilsin,ortamına göre davransın. Özünde dürüst düzgün bir insan olsun mutlu insan olsun isterim
Sosyal anksiyetem var beni böyle durumlarda engelliyor baya. Ama bunu kırmak için çabalarım olacak. Hem kendim için hem eşim için bu konuda daha rahat olabilmeyi isterim. Teşekkür ederim samimi yorumunuz içinGüveniniz de tamsa hiç boşuna problem yaratmayın. Hatta siz de bi adım atın ve ara sıra çıkın onunla. İlişkinin kalıpları olduğuna inanıyor bazı insanlar ama değil. Rahat olmak güvenmek ilişkinin temel taşı bence. Ama sadece arkadaşlarıyla değil sizle de eğlensin. Çıkın sevgilinizle bir iki kadeh bişi için dans edin. Mutluluklar diliyorum
Yapmamaya çalışıyorum. Toplum insanlar bir yerde içip müzik dinlediğinde ya da dans ettiğinde orda tuhaf şeylerin olduguna bizi inandırıyor. İçgüdüsel şekilde olumsuz şeyler dönüyor beynimde. Ortamını görmem lazım arada benim de bulunmam lazım ki içim rahat etsin. Sanırım böyle yapıcam. Teşekkürler umarım oluruz mutluO zaman disari cikmasini sorun yapmayin. Mutluluklar
Umarım soylediklerinizi yaşamam devamlı gittiği bi şey değil ve samimi bişekilde hatasını anladıgını düşünüyorum. Nir trk düşüncesizlikte de mutlu olduğum bi ilişkiyi silme düşüncesi bana çok acımasız geldiBu bir yasam tarzı vazgeçeceğini düşünmüyorum cayır cayır yaşıyorum Su an simdi uzdum ozur dilerum sinra sanane bilmiyomuydun sözlerini ve hakaretlerini isitecrksin guzel kardesim duygusal bakma acıma acınacak hale düşme
Şöyle soyleyim gittiği ortamda etkinlik yapılıyo sonra disco müziği başlıyo. Arkadaşlarıyla etkinliğe katıldı sonra arkadaşları da kalkmadıgı için eglence kısmında da kalkmadıgını aklına gelmedigini benim sorun etmicrgimi düşündüğünü söyledi. Evlenince olcak mı ben yalnız gitmene razı olamam aklım orda kalır dedim. Gitmem tabiki dedi çok hoşlandığım bi ortam değil dedi müzik gürültü yoruyo beni dediNeden birlikte gitmiyorsunuz? Yani arada arkadaşları ile takılmasında sorun yok bence ama size göre değil anladığım kadarıyla. Bu da eğer çok sık oluyorsa gerçekten sıkıntı. Bence yaşayış biçiminiz farklı. Sizin için çok zor olur.
Tek seferlik yada 40 yılda bir olacaksa sorun değil ama haftada 1-2 gün böyle eğlence yerlerine gidiyorsa sorun olur. Bence bu durumda sorun edilecek bir şey yok, disko başladı ben gideyim mi diyecekti.Şöyle soyleyim gittiği ortamda etkinlik yapılıyo sonra disco müziği başlıyo. Arkadaşlarıyla etkinliğe katıldı sonra arkadaşları da kalkmadıgı için eglence kısmında da kalkmadıgını aklına gelmedigini benim sorun etmicrgimi düşündüğünü söyledi. Evlenince olcak mı ben yalnız gitmene razı olamam aklım orda kalır dedim. Gitmem tabiki dedi çok hoşlandığım bi ortam değil dedi müzik gürültü yoruyo beni dedi
oh içim rahatladı sağol :)Tek seferlik yada 40 yılda bir olacaksa sorun değil ama haftada 1-2 gün böyle eğlence yerlerine gidiyorsa sorun olur. Bence bu durumda sorun edilecek bir şey yok, disko başladı ben gideyim mi diyecekti.
Er geç bu durum ilişkiye gölge düşürür söyleyeyim hayat senin hayatın yine de bazı şeyler ilişkinin dinamiğini öldürüyor.Valla ben de bilmiyorum bu noktada ayrışıyoruz her şey iyi güzel de. Bunun için tüm ilişkiyi nasıl silebilirim ay sonuna evleniyoruz mutluyum onunla. Bu konunun parazit olması dışında
Evlenilecek değil eğlenilecek adamdır oEğlence ve kafa dağıtmak için gittiğini ve dans etmeyip sadece çevresini seyrettiğini söylüyor. Orada arkadaş ortamı da var. Ama benim içim nedense rahatsız. Ben hayatımdaki insanın kıskanabilcegi ortamlardan uzak kalmaya çalışırken onun boyle yapması aklımdan bin bir türlü soru işareti geçmesine neden oluyor o ortamla ilgili. Aynı şeyi ben yapsam o da rahatsızlık duyardı. Ama eski alışkanlıkları üzerine düşünmüyor sanırım. Siz olsanız nasıl bi yaklasımda bulunursunuz, nasıl düşünmem gerektiği konusunda kararsızım
Aynen oyleLutfen mesajlariniza bir bakin. Yorum istemissiniz ama herkesin yorumunda eş adayini savunmuşsunuz. Siz kendi icinize durustte sorun once. Diyelim evlendik bu adam boyle devam etti. Kaldirabilecek miyim? Cocuk olsa o zaman bile ayni devam etse ne hissedecegim? Bunlari kendinize sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?