• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenileceği zaman aile neden ballı olur?

hep diyordunuz ya hemcinslere saygı gösterilmiyor böyle düşünülüyor diye..siz gelin olduğunuz için kaynana ve görümceleri hiç sevmezsiniz zaten..görümce ve kaynanalar hep cadıdır..zaten ..yoo alakası yok..burda yani herkesin kendi düşüncesi kendisine yani,

unutma sen de bir GELIN adayisin!!!!
insallah sana da melek gibi,seni kus sutleriyle besleyecek bir kayinvalide ve kardesinden ote sevecek bir gorumce nasip olur.
bu dilegimi ictenlikle yaziyorum.
cunku biraz buyuk konusuyosun basin yanmasin!! :ssz:

hep diyordunuz ya hemcinslere saygı gösterilmiyor böyle düşünülüyor diye..siz gelin olduğunuz için kaynana ve görümceleri hiç sevmezsiniz zaten..görümce ve kaynanalar hep cadıdır..zaten ..yoo alakası yok..burda yani herkesin kendi düşüncesi kendisine yani,

insallah sana da melek gibi,seni kus sutleriyle besleyecek bir kayinvalide ve kardesinden ote sevecek bir gorumce nasip olur.

Ya ikisine de yakın, ya da her ikisine' de uzak dermisim.. :27:

Soruna gelirsek; Ballı gelir cünkü annenin yanında daha rahat edersin, kaynana gibi insanı bunaltmaz, zırt pırt rahatsız etmez, kızımın evi deyipte herseye müdahale etmez, ama kaynana öyle mi? Önce kendi babaannem sonra' da yakın zaman' da evlenmis arkadasımın yasadıklarını biliyorum, hic özel hayatları yok her aksam kayınvalide onlarla birlikte yemek yiyor, arkadasımın bu durumdan hoslanmadıgını' da biliyor hemde..

İnsan kocasıyla bas basa yemek yiyemeyecek mi canım? Kocan tek yerken sen neden ısrarla oglun ve gelinle yeme pesindesin ki? Mesela böyle bir kayınvalide' ye iyi niyetli gözüyle bakamam ben, zırt pırt evine gircek, yatak odan' da kocana yazdıgın özel seyleri bulup okuyacak hos mu yani?

Herkes bir degildir ama, genel itibariyle aynı.
:ssz:
Kayınvalide malesef ki, oglumun evi düsüncesi, edasıyla cok rahat davranıyor, herseye karısma hakkı görüyor kendin' de hele de ogluna düskünse?? :34:
Gelinlerin es tarafına uzak olup kendi ailesine yakın olma istegi bu yüzden iste..

senin arkadaşının kayınvalideside yani bir tuhafmış ,
bayanlar buraya taşındılar canım okusunlarda görsünler.ne biz nede annemler gitmezler evlerine ...nedir zırt pırt insan yorgun argın geliyor işten teyzeme bile gitmezken abime mi gitccem hiç işim olmazz.ki annemde en başından beri söylemiştir...ben gelmem diye.okuyun bayanlar...kayınvalide görümceyiz yaaa..

konu sahibi arkadaş boşver onlar aşkalrının areşi ile yaşadıkları tüm olumsuzlukları unuturlar siz yaptığınız yorumlarla kalırsınız..
zaten bişey olmazsa olmaz ne olusa olsun..
ama abin ve yengen için bu kadar tasalanma bence evlerini nere tutarlarsa tutsunlar
hatta ne halt ettikleri senin umrunda olmamalı
şahsen benim nişan fotolarım olsa buraya haberimolmadan asla konmasını istemem...
ama sen koymussun..
bence o yuva kurulacak siz istesenizde istemesenize aile olacaksınız..
yarın bigün bebeleri olacak sende hala özliceksin yeğenini görmek isticeksin abmin evidir deyi çat kapı gitmek istiyceksin
ve böyle tavırlar alınmışken cok rahat olabilecekmisin ben olsam ne olursa olsun
kocamın kardeşidir gelir gider ama benden hürmet göremez...:27:

ben kendi ailemin de çok yakın olmasını istemem, eşimin de ailesine çok yakın olmasını istemem.
tabi hastalık vs. durumlarda ailelerin yanına gidilir ya da onlar yanımıza alınır ama ben öyle aynı semtte falan oturmayı istemiyorum.
çat kapı gidilebilecek bir yerde olmamalı, o zaman ailelerle huzursuzluk başlıyor.
işte bu hafta ailem gelmedi, onun ailesi 2 kere geldi, eşim yemeği ailesinde yemek istiyor, haftsonlarını kayınvalidemle geçiriyoruz vs. gibi konular doluyor burası.
artık kendileri aile olmuş insanlar sınırları bilmeli bence.
tabiki anne babaya sırt çevirmeyeceksin ama aile düzenine de müdahale ettirmeyeceksin kimseye..

ayy yazık sana ya..görmedim ben o yorumun eminn ol..yoo hiçte tınlamadım valla.herkesin kendi görüşü kendine..inşallah sizede böyle bir gelin düşer görürsünüz o zaman böyle konuşmaları ki,allah sizin jkayınvalidelerinize sabır versin.kovalarınıza birde:))))yaşıma bakarak bunu söylüyorsan sana gülerim yani akıl yaşta değil baştadır emin ol..

Gözlüklerini değiştir istersen.Benim sorduğum deşifre olayını başkalarıda dile getirdi.Cevap veremeyip bahane uydurman saçma.İşine gelmeyenleri görmemek senin seçimin.Ayrıca ben 15 yıldır görümceyim artı kendi görümcelerim de var.Malesef akıl senin yaşında da başında da mevcut değil.Biz veriyoruz onu da" almam" diye ısrar ediyorsun eee foruma topik açıp sorma o zaman.Mutlu ol diye sani mi pohpohlayacağız?Kendinde gelin olacaksın.Yaşa ve gör...

hahaha çok komiksin yaa.konuyu üzüldüm diye kapatmadım emin ol bak üzülmüüş olsam hemen bunu kapatırdım siz kavga etmek istyorsunuz sanırımmmm:)

yok potitom sayende akşam kayınvalidemi arayıp bana görümce doğurmadığı ve benim beğeni ve seçimlerime güvenip saygı duyduğu için teşekkür edicem :)

beğendiğim gelinlik modelini gösterdiğimde yanlış anlamiyim diye fikrini ısrarlarım sonucu söyleyebilmişti ancak canım benim :) bak o da benim iyiliğimi düşünüyor ama fikrimi almaya çalışarak yapıyor bunu, sence şöyle olsa nasıl olur kızım? diyerek öyle renk mi olur aaa bu olmaz diye vikvikleyerek değil ;)

yapıcı olursa sevilirsin bunu kafana sokmaya çalış

Yo ben severim kv.ve görümcelerimi.
Asla ve asla cadı olarak görmem onları.
Bence siz bütün gelinleri kötü olarak biliyor
ve yengenize de o yüzden böyle davranıyorsunuz.
Yaptığı,söylediği herşeyde art niyet aramanız da bu yüzden.

Hakikaten, GELİNİNE sayıp dökmediğini bırakmadın, ne saygısızlığı kaldı ne kafasızlığı.

Bir de hala inatla resimlerini burada tutup deşifre ediyorsun, diğer yazılanlardan hiç pay çıkarmadığın ne kadar belli.

İnşallah GELİNİNİZİN bunlardan haberi olur da nasıl bir aileye gelin gittiğini anlar.

Merhaba arkadaşlar,

Dert değil,sadece merak ediyorum..İnsanlar evlenecekleri zaman neden annesinin yanında oturmak isterler?kız içinde,erkek içinde merak etmişimdir hep.

Ailesi ile pek anlaşamayıp evlenceği zaman ailesinin yakınlarından ev tutmak neyin nesidir?

Neden uzakta değil de yakında olsun istenilir?

anagibi yar olmaz bağdat gibi diyar olmaz da ondan canım
sen kimden duydun kayınvalidem annemden daha iyi sahip çıktı bana diye diyeni istersen sende bi annene sor annesinemi yakın kayınvalidesine mi yakın olmak istiyormuş
sen evlimisin bilmiyorum ama
seninde tercihin annen olur
onun i,çin kimseyi düşüncesi için suçlama kim ne isterse onu yapsın

bende gidiciyim ,biliyorum burada yapılanlar o kadar farklı ki,arkadaşın biri gelin güzel olduğu için gelini kıskanıyor.rabbim herkese iç güzeelii versin arkadaşım dış güzellik önemli değil.dünyanın en güzel insanı bile olsa ben kıskanmam.rabbim onu öyle yaratmış beni böyle yaratmış yani..rabbim herkese öyle kayınvalide ve görümce nasip etsin canım..

adam gibi davranırlarsa adam gibi severım bende haaa gelın kaynana görümce muhabbetıne gırerlerse cıkarırım dişlerimi...bu kadar basit benim kaynanam görümcem ilerime gerime karısacak bende onlara canım cicim diyecem öyle mi bana göre değil kusura bakma sen yapabılrsın

bak en başından gelin yazmamın sebebi ben ona ilk başarda ismile hitap ediyordum .sonrasında bu söz işi olunca yine o şekilde oldu ,benim yapım bu ben nasıl bir insana o şekilde ilk başta söylersem o şekilde devam eder ,söylemeyemiyorum..hem kendisinden bu gelin demem hoşuna gidiyor o da bana görümce diyor anlatabildim mi bunun altında başka şeyler aramayın..rica ediyorum yani..
annem koltuğa baktı tamam ama almadı ki bunu kalkıpda ben annenin aldığı hiçbiey demek mi yoksa anne keşke bende görseydim demek ki daha güzel olurdu ,beğenmese beğenmeyebilirdi anladın mı konuşmaları kap kırıcı ..

Back
X