Evlenilecek & Eglenilecek

Mesleki cevremden bu kişiler. Öyle herhangi bi yerden değiller

ya kadın ironi yapmış
birlikte eğlensek o da olur, o da yok diyor bi sakin

Mesleki cevremden bu kişiler. Öyle herhangi bi yerden değiller
Tamam da mesleki çevrenizde belki de aşık olmak ve evlenmek isteyenler değil de daha çok takılalım yaaaa diyenler olabilir. Bu adamlar sizi deniyor bakıyor sizden tık yok diğer alternatife geçiyor. Acaba kriterlerinizden kaynaklı mı? Mesela benim çevremde çok dışa dönük ve kendine aşırı aşırı özen gösteren, sosyal medyayı da aktif kullanan adamlar hayatlarında takılmalık birini arıyor. Ben ilişkiye açık olsam beğendiğim biri dahi olsa uzak dururum. Çünkü az çok çevremdeki insanların bi analizini yaptım. Daha sakin olan insanlarla daha net anlaşabilirim ve belki duygusal bağ kurabilirim diye düşünüyorum. Belki de yanlış bir kriterle hayatınıza insan alıyorsunuz

Aaaa evet üçü de sosyal medyayı çok aktif kullanıyordu. Hepsinin profili dışarı açık binden fazla takipçisi vardı. Ben ınstagram yeni açtım ve 40 takipcim var. Fazlasına da gerek yok.

Daha önce hiç birliktelik yaşadınız mı?

Geçen gün Selin Karacehennem bir kanalda ilk bulusmadan tam 45 gün sonra birlikte olun diyordu. Programı sunan çocuklar da ay o kadar kim bekler dediler. Sizin ve karşı tarafın beklentileri uymuyor. Bu yaşta cinsel aktif oldgunuzu düşünüp yaklaşıyor olabilirler. İlişki sonrası ileriye dönük mü ya da bitirir miyim diye düşünüyorlar. Bu tarz ilişkiler istemiyorsanız aile eşrafından tanistirmasini isteyebilirsiniz. Daha tanımaya ve evliliğe dönük olur.

Aaaa evet üçü de sosyal medyayı çok aktif kullanıyordu. Hepsinin profili dışarı açık binden fazla takipçisi vardı. Ben ınstagram yeni açtım ve 40 takipcim var. Fazlasına da gerek yok.
Zaten bakın siz bu adamlarla ortak paydada buluşmuyorsunuz bir ilişkiniz olsa dahi sürmeyecek gibi. Gerek yok diyorsunuz ama adama göre gerek varmış

Yüzsüzlük mü ? Bağlandığımı belli ediyorum. Iletişimde olduğumuz sürece ben de adım atıyorum. Ne yapabilirim ki başka?
Tabi ki bağlanacaksınız nihayetinde hepimiz insanız
Herkesin hayat görüşü farklıdır saygı duyarım ancak bana göre bir kadın ve erkek sürekli mesajlaşıyorsa ve sık görüşüyorsa taraflardan biri digerine karşı hisler besleyebilir gayet de doğaldır
Belirli bir yaştan sonra da erkeklerle dost olunmuyor samimiyet ilerlemiyor arkadaşlık olarak kalıyor
insan eğlenebildiği dost olabildiği ile derin ilişki kurmak ister
Bence onlar sadakat duygusu olmayan tipler
Yanlış bir kalpte olmaktansa yalnızlık yeğdir

1- 36 yaşındasınız ve cinsel hayatınız yok anladığım kadarıyla
2- ama hareketli enerjik konuşkan, uzun yola birlikte çıkabilecek vs. yani izlenim olarak üzgünüm o adamların hiçbiri bakire olduğunuzu düşünmedi
3- kolay kolay 36 yaşında bir kadının ilk ilişkisi olmak istemez Türk erkeği, evlenmeyecekse
4- sosyal medyası geniş, aktif abilerle takılıyorsunuz, bu abiler en vur-kaç isteyecek tipler. onlarla da ciddi ilişki tabii ki olabilir ama cinsellik denemeden bunu düşünecek olanı çok az çıkar
5- bazı sektörlerde otele gidilince (eğitime kongreye vs) herkes herkesle yatar. iğrenç ama öyle.

İğrenç tek kelimeyle. Karşıdaki bir insan, mutluluğu hayatı paylaşmayı arayan bir insan evladı. İnsanlara insan gibi davranacak kimse kalmadı mı gerçekten Bu kadar iğrenç zihniyette kim varsa umarım hepsi toplumdan yok olur gider. ABD ve Almanyada yaşamış biri olarak söyleyeyim ki, şu güne kadar duyduğum en berbat klaslama bu olabilir, toplumda insanlık bitmiş mi arkadaş? Bu zihinyette insan bile olamamış kadın erkek kim varsa arkadaş bile olmayın burayı okuyan kadınlar

Ben seni çok iyi anladım. İlişkinin sonunda illa evleneceksin diye birşey yok. Ama bağlanmalı, güvenmeli sıcak samimi bir ilişki istiyorsun. Ama gelenlerin amacı belli değil mi? Cinsellik yaşayıp sıkılınca bırakmak. Tabiri caizse rahat ilişki istiyorlar, ciddi olarak bakmıyorlar. Ama üzülme eminim çoğu kadının başına geliyordur. Benimde geliyor, hatta son kişide aynı çıktı. Hatayı kendimde arıyordum ama burada da bir kaç konu okuyunca hatanın kendimde olmadığını fark ettim.

BoŞanalı 3 sene oldu. Ama cinsellik çok mahrem bir durum benim için. Alışmak güvenmek bağlanmak lazım önce. Kendimi iyi tanıyorum. Eğer beraber olur bağlanır ve ayrılırsam atlatamam. Şuan bile atlatamıyorum 10 günlük flörtümun bitmesini. O zaman ne hale gelirim tahmin etmek istemiyorum. Keşke rahat olabilsem. Çok istememe rağmen yapamıyorum.

Evet kesinlikle bağlanıp güveneceğim kişi ile cinsellik yaşamak istiyorum. Her etkilendiğim kişiyle beraber olsam hepsinde ayrı ayrılık acısı çeksem şuan cidden psikolojim çok yıpranmış olurdu. Uzun ilişki insanıyım ben. Keşke eski eşim aldatmasaydı da tek eşli olsaydım.

Bizlerle hiçbir ilgisi yok bence de, karşı taraftaki insanlar bir acaip

Bakire değilim. 3 sene önce boşandım. Aynı mesleğe sahip iş arkadaşımla uzun yola çıkarım güvenli görüyorum. Sınırlarımı da çizebiliyorum aslında. Sadece flört ederken ben kendimi rahat bırakamıyorum. Hepsi toplumsal tabular.

Son flörtümde bırakmıştım. Ama o da iletişimi kopardı.

Zaten bakın siz bu adamlarla ortak paydada buluşmuyorsunuz bir ilişkiniz olsa dahi sürmeyecek gibi. Gerek yok diyorsunuz ama adama göre gerek varmış
Evet hiç bu açıdan bakmamıştım. Ben çok uzak kaldım bu kadın erkek ilişkilerine. Inanin karşımdaki kişiyi bile analiz edemiyorum.

Adam beni görüntülü arıyor sürekli , bana canısı diyor , çiçek toplayıp fotoğraflarını gönderiyor, gece ikilere kadar yazışıyoruz sonra da diyor ki biz flört etmiyoruz muhabbet ediyoruz.

Herkesin iletişim tarzı bu mu ki ben bunu yanlış anlıyorum.

Yani yani burda muhabbet şu demek: flört edelim, yatalım kalkalım gezelim yiyelim içelim ama adı muhabbet olsun çünkü sen ciddi ilişki beklentisi içine girebilirsin.

Gerçekten hoşlanan adamlar direkt sevgili olalım diyor. Uzatmadan sündürmeden net. Ha sonrası ne olur tabi kimse bilemez.
Sadece karşınıza henüz bu kişi çıkmamış.

Yani yani burda muhabbet şu demek: flört edelim, yatalım kalkalım gezelim yiyelim içelim ama adı muhabbet olsun çünkü sen ciddi ilişki beklentisi içine girebilirsin.
Böyle nasıl olacak peki ? Adam beni sevmezse nasıl yürür bu ilişki? Bana sarılmazsa öpmezse elimi tutmazsa birlikte sarılıp uyumayacaksak nasil olur ?

Ne kadsr zor işler bunlar Allahım. Atanırken yaşadığım stresi yaşıyorum. Bi atansam hee şey yoluna girecek diyordum. Şimdi de doğru insani bulsam da alışsam her şey güzel olur diyorum

Gerçekten hoşlanan adamlar direkt sevgili olalım diyor. Uzatmadan sündürmeden net. Ha sonrası ne olur tabi kimse bilemez.
Sadece karşınıza henüz bu kişi çıkmamış.
Ama mesela yeni tanıştığımız bir insansa bu kişi? Etkinlik boyunca ilgilenip sonra da arayıp sormuyorlar. Aynı ortamda uzun süre kalınca anlıyorum evet. Ama sabit bir ortamım olmuyor ki. Ya bir eğitim için ya bir proje için farklı ortamlarda farklı insanlarla bir araya geliyorum. Oralardan çıkıyor bu insanlar.

Konuşamaya gelince hepsi ahlaklı, erdemli , düzgün değerleri varmış gibi görünüyor. Ama sonra bi bakıyorsun begenildiklerini hissedince ego tavan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…