Yaaa bi arkadaşım öptürdü yine gitti. 4 ay oldu aramadı hala bekliyor. Ben bu kadar konuşmaya bekledim bunca zaman. Bi de öpseydi halim yamandı.Bak keşke öptürseydim diyorsun önce love bombing sonra ghosting yaptıkları için farkındalık kazan, öptürseydin de gidecekti bu sefer de öptürmesem gitmez miydi diyecektin, uzak dur taktikçilerden guzum
Yaaa bi arkadaşım öptürdü yine gitti. 4 ay oldu aramadı hala bekliyor. Ben bu kadar konuşmaya bekledim bunca zaman. Bi de öpseydi halim yamandı.
Evet flörtöz olabilirim. Çok neşeli biriyim. Her şeye gülümsüyorum
Yaa ahahahaha arkadaşla bunun muhabbetini yaptık geçen. Herkes bizi kaybediyorsa biz ne kaybediyoruz dedikAmaç psikolojini bozup peşinde koşturmak seni sonda da herkese karadutlu benim peşimde bakın demekmanipüleden herkes etkilenir doğaldır, o kaybetti onlar kaybetti sana hiç bir şey olmadı böyle düşün hayatından çıkanlar için şükret yol yakınken gördün
kendiliğinizden attığınızı biliyorum ondan dedim zatenYok o isteseydi atmazdım. Ben istedim attım. Öyle internette yaysa bile ayıp olmayacak bi foto çekindim zaten.
Eğitimler öyle sohbet muhabbetle geçiyor. Birebir değil tabii ki. Kalabalık gruplarla oturuyoruz. O kişi de hep yanıbaşımda oluyor. Anormal bir durum yok yani sorgulayacağimBen eğitimde de olsam biri benimle ilgilense sanki yıllardır tanıyormuşum gibi samimi davranmazdım. Somurtma anlamında demiyorum ama beş günnsabah akşam 11’e kadar yanımda ise biri sorgularsın. Hala lise ortaokul samimiyeti ve saflığı bu yaşlarda bulunmuyor.
kendiliğinizden attığınızı biliyorum ondan dedim zaten
o adam onu hoşlandım senden meseajı olarak algılamadı ama emin olun....
ha bence de nasılsanız öyle olun, ben ilişkide taktik filan bilmem.
beni en çok seven en üstüme titreyen adamla da 1. değilse de 2. buluştuğumuzda sevişmiştim. sevişince oradan güzel ilişki çıkmaz diye bir şey de yok (ha ama korkunç gergindim ilk sefer yaptığım bir şeydi ve tüm bunları fark eden, inanılmaz ruhumu okuyan bir adamdı). ilişkiye gideceğini düşünmediğim için olmuş olabilir....
giydiğinizi değiştirin filan demiyorum
sadece foto moto bence atmayın, cidden karışık sinyaller, bu fotograf meselesi erkekler için resmen tahrik item gibi bir şey olmuş durumda.
ama her türlü erkek popülasyonu içinde ya bu kadınla kafam uyuyor du bakalım acelemiz ne oraya gelirsek de sevişiriz, tanıyalım biraz daha, güzel vakit geçiriyorum diyecek adam sayısı sınırlı. bizim yaşlarda iyice sınırlı.
?Çevremdeki Arkadaşlarım da bende travma oluşturdu. 6 aylık ilişkisi ve haTta ilk cinsel deneyimini yaşadığı kişi, ten uyumu yok diye terk etti. Ben şimdi nasıl güveneyim. Şu haliyle bile atlatamıyorum. Cinsellik yaşasam boşanma acısı çekerim herhalde.
Yaa ahahahaha arkadaşla bunun muhabbetini yaptık geçen. Herkes bizi kaybediyorsa biz ne kaybediyoruz dedik
Evet ama ben karşı tarafın ilgisi kesilince arkama bile dönüp bakmıyorum. Içimde kapatıyorum konuyu.
Çevremdeki Arkadaşlarım da bende travma oluşturdu. 6 aylık ilişkisi ve haTta ilk cinsel deneyimini yaşadığı kişi, ten uyumu yok diye terk etti. Ben şimdi nasıl güveneyim. Şu haliyle bile atlatamıyorum. Cinsellik yaşasam boşanma acısı çekerim herhalde.
Şuan yeni bir fobi eklendi bana?
ten uyumum yoksa ben de terk ederdim, adam tuhaf bir iş yapmamış ki.
belki de arkadışınız yatakta çok kötü... adam öyle diyemedi ten uyumu dedi, her durumda ben de olsam cinsellikten memnun değilsem hele bu yaşta tabii ki zorlayamam..bunlar normal şeyler.
Bu düşünce yapınız size zarar verir ama cinsellik siz isterseniz yaşarsınız ve tanrı ile sizin aranızda kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Bu formda bile tek gecelik ilişkisiyle evlenen bisürü kadın var, ha tek gecelik ilişkisinden sonra aranmayan, el tutturmayın aranmayan el tutturmayın evlenen vs vs olasılıklar bitmez,
Temas etseydim şöyle böyle deme her iş olacağına varır kimse için de cinsellik yaşama kafana göre takıl nasipse olur nasip değilse ne yap ne et olmaz
siz daha önce cinsellik yaşadınız mı?Ben de istiyorum cinsellik yaşamak gerçekten. Ama güvenmek istiyorum önce. Ben bu çağa adapte olacak özgüvene sahip değilim maalesef
Hep alıp alıp hiç vermezsen kopar ne yapacaklardı karşılık görmediği birine yüzsüz gibi devam mı edecektiCinsellik yaşamıyorum. Sorun bu zaten. Hemen bağlanıyorum ama yansıtmıyorum ki. Onlar peşimden geliyorlar sonra bi noktada kopuş oluyor. Işte o noktaya anlam veremiyorum. Niye ilerlemiyor diye.
Hep alıp alıp hiç vermezsen kopar ne yapacaklardı karşılık görmediği birine yüzsüz gibi devam mı edecekti
Aslında arayışta da değilim gerçekten. Ama biri bana ilgisini gösteriyorsa ben de beğeniyorsam etkileniyorsam iletişimde kalmak istiyorum.Bu zamana kadar beklemişsiniz karşınıza inşallah gerçekten karşılıklı birbirinizin kıymetini anlayacağınız düzgün sevecek biri çıkar da onunla yaşarsınız. Arkadaşlarla ortak tanıdıklardan veya ailenizin aracılığı ile birileri ile tanışabilirsiniz.
İşin aslı artık erken yaşlarda güvenilir ailesi sülalesi, huyu suyu bilinen insaların birbiri ile tanışmasını daha isabetli buluyorum
Başlık çok irite edici geldi eğlenilecek kadın v.s evlenilecek kadın
bir kadın olarak neden kendimizi kategorilere ayırıyoruz
eğlenemeyeceği biriyle neden evlenir ki insan?
Zaman çok kötü sizin bir suçunuz yok
Bana da öyle denk gelirdi ağlardım
Siz duruşunuzu hanımlığınızı bozmayın
Net olun
Evlenemezseniz de dünyanın sonu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?