Merhabalar,35 oluyorum yakında.
Hala yol arkadaşımı bulabilmiş değilim.
Normal düzeyde sosyalim,işim var.
Hayatım normal düzeyde.
Kendimi yetiştirmeyi severim.
Karşıma çıkanların hepsi mi sorunlu olur?
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
Bunların ortası piyasa da yok.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Tamamen değişmesem de çok yol katettim.
Ama yaşıma uygun birini bulamıyorum.
Ve bu algının gerçeklikten öte olduğuna inanmak istiyorum.
Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.
Sosyal etkinliklerde karşılaştıklarım abaza ya da sırtlan.
Ben şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?
maşallah maşallah allah bozmasın darısı başımzıaYakaladım kız hala beraberiz
İyisi geldi diye şimdi bekar kızkardeşlerim gelip bize de bul diyorlar
Ben de bırakmak istiyorum .Konuyu okuyunca bir an acaba ben mi yazdım bunları hissine kapıldım ama yok benzer şeyler yaşamışız ve yaşıyoruzÖğretmenim, çok sosyal bir insanım çevremdeki herkes enerjimin çok güzel olduğunu söyler ve çok kişi çıkar karşıma ama ama bir türlü nasip olmadı evlilik. Ben artık şu kanıya vardım nasip demek ki daha zamanı var ve akışa bıraktım. Allah gönlümüze göre verir inşallah
Sosyallesin, bakım yapın, gezin ,çevre edinin vakitte geçiyor bir şekilde böylece belki nasibimize de denk geliriz inşallahBen de bırakmak istiyorum .
Sosyalim ama ortamlarımı sorgulamaya başladım.Sosyallesin, bakım yapın, gezin ,çevre edinin vakitte geçiyor bir şekilde böylece belki nasibimize de denk geliriz inşallah
Mümkün ama fark ettiğim an uzaklaşmak benim elimde.Aynı ruh halinde olmayacak birine kapılmak da var,, evli ve çocuklu
Yapamadım geç oldu ,,çok vakit duygu kaybım olduMümkün ama fark ettiğim an uzaklaşmak benim elimde.
Konu bana ait değil ama teşekkür ederim tüm yorumları kendime yazılmış gibi okudum ,,İnanın bu işler nasip işi. Arkadaşlarımla konuştuğumda kimisi ya komple bırakıyor yada görüştükleri ilgisiz oluyor ve sonuç hüsran. Tabii birde tükenmiş kalp ve beyin kalıyor geride. Çevremde çok bekar kadında, erkekte var mesela ve bunlar bahsettiğiniz gibi eli yüzü düzgün, işinde gücünde, karakterli insanlar. Yani nasip işi o nedenle ( özellikle ciddi ilişki için bunu belirtiyorum onu diyeyim. Zaten sosyal birisiniz muhakkak nasipte varsa olacaktır. Bazen biriyle tanışma sebebiniz bile bu nasibe ulaşmak için olabiliyor.
Bu arada bende o asla evlenmeyecek tayfadaydım. ( biliyorum klişe ama cidden böyle tipler daha erken evleniyor kaderin cilvesi diyelim)
Arkadaşlarım şok oldular. Ne alaka diye keza ailem istemedi falan ama oldu nihayetinde 3,5 yıldır evliyim. Bu arada evli olup her şey güllük gülistan mı tabiki hayır. Beklentileri iyi yönetmek gerekiyor bazen yönetemeyip çok düştüğüm anlar oluyor ama sen sonra hadi hascedr yaparsın diyorum.
Yaşamda , hayatta olmak gerekiyor. Dua edin inşaallah en hayırlısı olur hakkınızda.
Senin de pek evlenebildiğin söylenemezbende aynı senin gibiydim evlenecek erkek kalmadı zaten çağ evliliği istemiyor evliliği yapanlarda sorun yaşıyor o algıda olmadan yaşa
neden olmasin?bir erkek aynı anda hem çekici hem seksi hem kariyerli hem sadık hem de iyi huylu olamaz.
Benim için en önemli kriter aydın insan olması,Kötüyü çağırma, kötüye yönelme, yanlış yerde doğru insanı aramak falan var. Düzgün kadın da erkek var ama nerede aradığınıza bağlı. Ne beklediğinize bağlı. Sizin dış görünüşüne ve karşınızdaki insanlarda bıraktığınız izlenime bağlı.
belki dışarıdan çok soğuksun? belki suratın asık? belki kıyafetlerin demode itici sana yakışmıyor. Belki dışarıdan evli kadın izlenimi uyandırıyorsun mesafelisin ve sana yaklaşmıyorlar. belki bakımsızsın ya da aşırısın. bilemeyiz. illa ki bir şeyler vardır. belki çevrende evlenilecek erkek var ama sen kusur buluyor görmezden geliyorsun. yok sayıyorsun kriterlerin arşa ulaşmış.
bir erkek aynı anda hem çekici hem seksi hem kariyerli hem sadık hem de iyi huylu olamaz. bir de bu erkek kapılmayacak. 40'lı yaşlara yakın olacak ama şak diye sana rastlayıp aşık olup senle evlenecek. bu hangi yaz dizisi? beklentilerinizi gözden geçirin. gerçekçi yaklaşın. bazı kusurları tolere etmeyi öğrenin.
Vizyonsuz ve misyonsuz biri ile evlenmek istemiyorum.ay yüz yildir ayni muhabbetler
valla baydi artik
benim ilkgenclik yıllarımda da hep bunu diyorlardi otuzu gectim hala bunu diyorlar.
ne alaka oldugunu hic anlayamiyorum.
kac belediye gezdim aylar önceden bitmis haftasonu nikahlari. istesen onumuzdeki 3 ay haftasonu evlenemezsin (ekstra uc bes kati para odeyip salona ozel memur getirmezsen)
yani evlenen evleniyor, nikah salonlarinda yer yok yeni evlenenlerden.
yer gök gelin, yer gök damat
nasil evlenecek erkek yok?
bulan nasil buluyor?
bence kendinizi bir sorgulayin neden bu tarz kötü iliskiler kuruyorum, fiziksel ve ekonomik olarak aranacak kriterlerde olmama ragmen neden erkek bulamiyorum diye.
mutlaka cevabi bulursunuz.
*yasit sayılırız 91liyim, su an icin bekarim. ona rağmen bence böyle
Ama bulduğunuz kişiler hiç böyle kriterlere uymuyordu biliyorsunuz değil mi? Bence seçimleriniz de sıkıntılı.Vizyonsuz ve misyonsuz biri ile evlenmek istemiyorum.
Eşit şartlarda hayatımız olsun istiyorum.
Anne aradığı için değil gerçek bir partner aradığı için evlenme düşüncesine sahip olsun istiyorum.
Yol arkadaşı arıyorum.
İşten eve evden işe gidip,sorumluluklarını bir kadına yükleyip fosur fosur uyuyan klasik eş istemiyorum.
sadık olsun istiyorum.
Erkektir yapar kafasında olmasın ,kadına değer versin istiyorum.
Ailesine bağımlı değil bağlı olsun ama sınırlarına sahip çıksın istiyorum.
Romantik olsun,şehvet duyabileyim istiyorum
Yazınca çok ama böyle ..
Uymadığı için bittiAma bulduğunuz kişiler hiç böyle kriterlere uymuyordu biliyorsunuz değil mi? Bence seçimleriniz de sıkıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?