evlenilecek erkek profili

canım özelliğim sadece güzellik demedim en büyük özelliğim dedim:) hayatım çulsuzun biriyle evleninde görün siz aşkıda sevgiyide anlaşabilmeyide gerçekci olun birazz bu ülkede insanlar süslü lafları etmeyi çok severler ama gerçek şu ki herşey maddiyat ve dış görünüş gerisi yalan dolan

sen demek istenileni anlamıyorsun sanırım durumun eger orta duzeydeyse zengin koca istiyorum demek sacmalık olur..eger bu kadar maddi acıdan rahat etmek istiyorsan sende cok iyi para kazanmalısın ki kazanmıs olsan evlencegin adamın maddi durumun iyi olup olmamasını dert etmezdin sanırım..bir adamın calısmak istemeside onemli bir olaydır iste bu zamanda artık bunun bile onemi kalmamıs anlasılan

varmiymis böyle birisi benim zamanimda üretimde degildi demekki :1: teknoloji habire yenisi cikiyor
ben benimkini iyi kullaniyorum kendime görede program yüklüyorum aldigimda öyle degildi ama bütün update lerini yaptim cok güzel calisiyor :1: , gerci bazen virüs giriyor ozaman sistem cöküyor eski halini aliyor ama nappcan iste ...

tüvbee tüvbeeee

Öyle bir adamın yanına da herkes yakışmaz.Kadın da güzel olmalı,eğitimli olmalı,nerde nasıl davranacağını bilmeli.gamyoncuiremsu
Yoksa hangi kadın elinin tersi ile böyle bir kocayı iter.:delphin:

walla guzellikle olsaydi 'Allah cirkin sansi versin' demezlerdi. simdi kendine cok guveniyorsun bu hos bir meziyet. ama buyuk konusmakla kendinden emin olmak arasinda onemli farkliliklar var.
nedense sizin hayatiniz boyunca hep birseylerden tatminsizlik ve memnuniyetsizlik duyacaginiz duygusuna kapildim. Sabancinin, Koc'un torunuyla evlenseniz bile....

umarim yaniliyorumdur.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

:1: :1: :1: :1:
güzellik göreceli kavram, ben güzele güzel demem güzel benim olmayinca..
seni sen degil baskalari begensinde kocayi bul :1:
:1:

Bunların hepsi bir arada mı olucakkaydirigubbakcemile3
Rüyanda görürüsün..

Eğer seversen zaten boylu poslu yakışıklı diye ayırt etmezsinki... O zaten gönlünü feth etmiştir... Herkesin kendine göre önemsediği olgular var... Ama hepsini bi insandan bulmak zor gibi...

Ben zengin olupta hanzo gibi ortalıklarda dolanan bi sürü adam tanıyorum...Hani şu kıroyum ama para bende misali...Kiminde para yok kiminde var ama kullanamaz...

yakışılı olsun uzun boylu olsun evi arabası düzgün bir işi olsun romantik olsun ince ruhlu olsun çok iyi modern bir ailesi olsun ev işleinde yardımcı olsun iyi yemek yapan biri olsun ütü yapmaktan anlasın Ağır olsun ama esprilide olsun benimle tartışmasın söylediğim şeyleri eksiksiz yerine getiren biri olsun mümkünse gördüğünüz gibi hepsi bu çok şeymi istiyoruz ya! sizde benim kadar mütvazimisiniz kızlar:)

böyle bir erkek varsa lütfen haber ver iki tane bekar kız kardeşim var opuyorumnanaktan

çok kıskandımmm.. Allahm neden zengin ama parmağımda oynatableceğim kadar aptal bir koca kafeslememi sağlayacak bir güzellik vermedin bana..
Ne günahım vardı benim....
Kocam yakışıklı, çalışkan çok zeki, çok da iyi anlaşıyoruz... En önemlisi de birbirimizi çok zeviyoruz...
Ama yatları katları yok yaa.... Ben nerde hata yaptım... Keşke çalışıp kazandığım tüm maaşları zengin koca kafeslememe yardımcı olacak estetik ameliyatlara harcasaydım, şöyle göğüslerimi büyütüp yüzümü botokslasaydım....
Oysa be ne salağım ki yatırım yaptım, ev aldım... Kendi halnde bir adamla da aşk dolu bir evlilik yaptım...
Şimdi hamileyim, kilo aldım çirkinleştim..
Abovv bu bulduğum adam da artık beni beğenmezde terkederse ne yaparm ben.....

Ama yok benim de kocamın da kriterlerinde dışı güzel içi boş olsun mantığı yoktu... O yüzden paramızı da kaybetsek yakışıklılığını/güzelliğimi ea kaybetsek, bir birbirimizden vazgeçmeyiz...
ohh içim rahatladı....

Güzelim diye gerinme bir sivilce yeter, zenginim diye böbürlenme bir kıvılcım yeter diyerekten bu konuyu kendi adıma kapatıyorum...
BUsaçma konuya çok bile yazdım....

benim profilimdekiler ne maddi ne görüntü valla öncelikle maddelemem gerekirse
çokkkkkkkkkkkk ilgili olsun hatta öyle olsun ki bıkayım yani öff yeter artık düşme üstüme diyiyim gerçi bıkmamda işte bi ihtimal yani o kadar çok olsun
aynı zamanda çok sevsin herkesten önce ben gelmeliyim önüme kimse geçememeli onun gözünde
ve çok saygılı olsun
kibar olsun
özel günlerde sürpriz yapsın evlendik diye bırakmasın yani
romantikk olsun ama birazcık çok romantik olursa hatta abartırsa hayır demem valla:1:
tabi birde temiz olsun pis erkekten soğurum o yüzden onun kokusuna hasta olayım bu yüzden tertemiz koksun
ha bide unutmadan dişleri bembeyaz olsa ne kadarrr güzel olur ama sürekli öpmem için bi sebep işteŞeniz

Back
X