Merhaba kizlar 30 yasindayim evlenmek istedigim kiside 30 yasinda bu zamana kadar birikimi yok malesef. Hep anneme verdim dedi. Annesi yalan Dolan var dengesiz hareketleri var. Istanbul da yasiyor 30 bin maas aliyor. Bu zamana kadar AZ da olsa birikim yapmasi gerekmezmiydi?
sen de 30 yasindasin, senin birikimin ne?
ayrica para yönetimi olmayan, kazandığını anasina vere oglanla evlenmek büyük risk. para gidince o kök aileye bir haller geliyor, üzülüyorlar. oglun diger yeni evine harcadıgi her kurus gozlerine batiyor. tonla ornegi var.
ben kenarda 5 kurusu olmayan, keyifle yemis içmiş gezmis biriyle seve seve evlenirim ama para yönetimi olmayan, annesi "ver" dedi diye tüm parasini annesine veren ibiş oglanla asla evlenmem
sen de 30 yasindasin, senin birikimin ne?
ayrica para yönetimi olmayan, kazandığını anasina vere oglanla evlenmek büyük risk. para gidince o kök aileye bir haller geliyor, üzülüyorlar. oglun diger yeni evine harcadıgi her kurus gozlerine batiyor. tonla ornegi var.
ben kenarda 5 kurusu olmayan, keyifle yemis içmiş gezmis biriyle seve seve evlenirim ama para yönetimi olmayan, annesi "ver" dedi diye tüm parasini annesine veren ibiş oglanla asla evlenmem
Bende erkek ne biriktirmiş ne yapmış muhabbetine hastayım...
Neyse.
Mevzu ona gelene kadar sen asıl her kuruşunu annesine vermesine takıl. Bu durum daha sıkıntılı.
Bu tip ailelerde evi gecindiren çocuğun evlenmesi büyük sıkıntı. Ne gelin sayılır ne evlilikleri, bağımlılık devam eder, bunu da kabul edebilir misin sen bı düşün..
Annesine destek olmuş olabilir ancak evlilik sürecine gireceğiniz kesinleştiğinde hem sevgilinizin hem de annesinin tutumu önemli.
30bintl maaş ev geçindirmek için yeterli değil zaten. Siz bu süreci sevgilinizle de konuştunuz mu? Bir plan yaptınız mı bu konular hakkında?
Merhaba kizlar 30 yasindayim evlenmek istedigim kiside 30 yasinda bu zamana kadar birikimi yok malesef. Hep anneme verdim dedi. Annesi yalan Dolan var dengesiz hareketleri var. Istanbul da yasiyor 30 bin maas aliyor. Bu zamana kadar AZ da olsa birikim yapmasi gerekmezmiydi?
Tek sorun birikim mi sizce?tam anlamadım ama annesi yalan söylüyor dengesiz hareketleri var demişsiniz,Sadece adamla evleneceğinizi düşünmeyin.O kadında bir nevi sizin anneniz olacak.O yalan dolanlarda sizi bulacak bence bir şeylerden emin olana kadar evlenmeyin